Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedomnaiiiibezrobotnaiiiixxxx

przyszlam was nawiedzić....

Polecane posty

Gość harperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
no ale jak to?najpierw piszesz że boli cię palec u nogi a ja nie rozumiem jak może cie boleć palec jesli nie masz nóg?:D

W jakiś sposób mnie pokonała, ale widzicie odpycham ja. Ograła mnie zwierzęciem bo miałam SŁABSZE, ale w sumie to zwierzę wygrało i tyle. A ona była katechetką -krokodylem bez literki , cyferki. Czy miała rodowod na szkołe? Nie wiem wiecie. Trudno powiedzieć, napisać. Może coś tam miała - literkę, cyferkę. Hmmm i tyle w sumie. Co jeszcze? Idę na razie i pozdrawiam czekając na moją rentę... :(

No ja powinnam być u lekarza z moim palcem. Co wy sobie nie myślicie? Boli mnie, cały spuchnięty. Jeszcze trochę zobaczę i będę musiała iść do lekarza. Co robić? Taki spuchnięty paluszek. No wiesz - można nie mieć nóg i mieć palce - przyszyte do np. kikutów. Możesz mieć kikuty I SWOJE PALCE albo stopy całe - np tyle ci ocalało. Teraz są takie rzeczy i takie coś można robić. Są tacy ludzie - mają np. krótkie ramię i palce. I np. amputują im rękę - i zostaje DŁOŃ i co robią z tą dłonią. I co mają ręce czy nie mają. Bo wiesz co swoje to swoje, a tak? CUDZE DŁONIE. Ręce to plastikowe czy jakieś tworzywa, ale dłonie. No cóz :(

dobra jestes,haha,uśmiałam sie:D:D

tak sie zastanawiam jaka jestes naprawdę,chciałabym poznać cię w realu,szkoda że to jest niemożliwe

Janina S nie miała rodowodu na szkołę. Miała JAK MATKA KATECHETKA być literką, cyferką. Bo jej matka naprawde była katechetką. Czemu nie? I CO Z TEGO? A kiedyś będzie w banku w RPA i tyle. Dlaczego nie? A ja co będe robić? BEDE ZBIERAC OPŁATY W DOMECZKACH - taka praca mi sie należy i to z rodziny będę mieć taką pracą. Bo wiecie - wszystkich ich tu CAŁE ŻYCIE OMIJAM Z HONORAMI I ANI PRACY. Wybaczcie - ich dziury i pierdy. No to tyle KIEDYŚ OD RODZINY PRAWDZIWEJ -no co - o to mi chodziło. Bo ja sie obraziłam. To znaczy powiedzą sama sobie winna, ale zobaczcie ta kasa nade mną wisiala jak nie wiem LAWINA ŚNIEZNA - jak takie lodowe sople, które na głowę spadają. I wiecie wzięliby tę kasę - rodzina królewska i pasowalo o mnie stać. Jak? Jakbym miała dobry rodowod TO PO CO? Sama bym sobie radziła? Po co stać o takie dziecko? Dlatego im mówie NIE. Wy tego nie rozumiecie i tyle. Dobry rodowod, dziecko się zostawia i wszystko powinno grać. A nie grało. CZemu? I tyle :(

idę stad na raie bo...nie mam humoru. Taka prawda. Nie mam humoru. Od grudnia czekam na moją rentę. I to wszystko co mam do napisania. za wartosci. Ale wiecie KIEDYŚ NIE ZOSTANIE TU NIC - tu tylko drzewa będą - taka chołota tu siedzi. Dawaj paczkę nie twoja cymbale i koniec. I wiecie jeden rodowod od św. Jana Ewangelisty i możecie być. Nie. No to nie i tyle. I za to się nie poddam. A KK waszemu za Jana Chrzciciela i nie liczcie na mnie - troche kasy i to wszystko. A tę moją uczelnię zamknijcie - przynajmniej ludzie będa żyć NORMALNIE i tyle. Kilku cymbałów tam pracuje i to wszystko. A RENTA ZA WARTOŚCI MOJA JEST I TYLE. Jakie? Np. Yellowstone. Nie pasuje. Ale pasuje i tyle. Pasuje mi i koniec. I jeszcze W TYM WIEKU z takim życiorem zniszczonym uważaj na bonę żeby mnie nie okradła. Jakbym nie była męzatka wiedząc że mam powieszoną matkę. Tak to chyba wam BIJE NA ŁEB. I jak chcecie ze mną wygrać? Tyle :(

Wiecie ta renta mi sie należy e wszyscy ludzie w okolicy tu WYLECIELI Z WŁASNYCH DOMÓW bo Bona ma rację, nie wydałam sie , wyrzut z domu co ja sobie nie myślę. TAK ale to pieniądze miała mi dać na 2 studia. Skąd miałam mieć kredyt? Czy wy jesteście normalnie? Obskubała mnie z passu USA. Nazwała bez sensu. Niezła była. I wiecie wykurw z domu mi robi. A jak ja się poniewierałam przez nią na tym doktoracie - ja rozumu nie miałam niestety. A adoptowana jestem WYŁACZNIE NA KASĘ i tak rentę jest WYŁĄCZNIE MOJA I KONIEC. A ona niech sobie robi co chce - jest przeze mnie ratowana w pracy, Mengele też, żeby im nikt nic nie zrobił PRZEZE MNIE i tyle. I tak wyjezdżałam w 2010 roku i musiałam siedzieć rok w domu, ogrywać tę dyscyplinarkę, tu mnie upierdoliły w UP wiecie i tak dalej LESBY bo sie nie dam - cały rok na zasiłku PO CO i tyle. I ja je wieszam sobie - powieszą się to powieszą, nie to nie. Wy myślicie że ja sobie żartuję? Pocztę, szkołe mogę spróbować - wielki Jan Paweł 2. Bez przesady i tak dalej. Ale kariery to bym NIGDY NIE ZNISZCZYŁA nikomu. Bo Polska to GWIAZDA i tak błyszczycie ze swoją NĘDZĄ MATERIALNĄ bo wy nie rozumiecie, ze dla mnie urodziłam się w BETLEJEmSKIEJ SZOPIE. Do was to nie dociera. Jak zbiedniejecie to może dotrze, ze ja dostaję rentę 1000 zł na miesiąc. ALEŻ DUZO. A czy ja was okradam? I tyle :(