Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech....//

CAŁUJCIE MNIE WSZYSCY

Polecane posty

Gość przeczytałam topic
genialny wiersz, jedna z moich ulubionych piosenek :D

Gość i co? wciąż nie możesz się
od nas uwolnić :D miało cię tu nie być 😠

Gość ech....//
Że w tym wieku już jechana na prawo i lewo. Przez słoneczko albo coś tam teraz modne jest. A chciałem się pożegnać bo jakieś tu zainteresowanie miałem a tak bez pa pa nie wypadało.

Gość tuwim był jebanym zydem
tak samo jak ty

Gość ech....//
Proszę nie obrażać żydów na moim ostatnim watku!! BIBLIA JEST DLA ŻYDÓW a ty tydzień w tydzień do kościołka zapierdalasz. W dodatku nikt nie jest wstanie odpowiedzieć co ma do żydów więc nawet mi się nie chce ciebie pytać. Jesteście jak kibice na zasadzie kogo bić a kogo nie ale jakich zawodników w drużynie macie to nie wiecie.

Gość ech... to co ty teraz
będziesz robił bez kafe? :( masz jakieś zastępcze nałogi? :)

Gość ech....//
elektroda Oglądanie filmów Programowanie Poszerzanie wiedzy biologiczno medyczno elektroniczno informatycznej. Mam masę książek do przeczytania. Uporządkowanie chomika. Ja po prostu robię 2 rzeczy jednocześnie zawsze nawet jak jadę autem. Obecnie oglądam film i czytam 2 fora.

Gość aha czyli masz dużo różnych
zainteresowań... w takim razie po co ci było kafe? dlaczego się tu udzielałeś?

Gość ech....//
Poznanie natury kobiecej ?? Rozważanie świata. To że żyje w 4 ścianach i bywa tak że przez 4 dni się do nikogo absolutnie nie odezwę chyba że do kasjerki. A tak no to w pracy trochę muszę. Ponoć byłbym dobrym sprzedawcą, trochę w tym tez robiłem ale po prostu nie lubie ludzi.

Gość hmmm a czy z perspektywy czasu
możesz powiedzieć, że wyniosłeś coś pozytywnego z tego forum? oprócz zabijania samotności?

Gość ech....//
Wiesz raczej nie ....... jak tak sobie myślę to same głupoty. Masakra postów w stylu czy moge być w ciąży. Podoba mi się co zrobić. Czasami to bywa śmieszne. Jak dziś pisałem przedwczoraj chyba dostałem zaproszenie od dziewczyny z starej pracy widziałem ją 2 razy na oczy max 30 min. A tu wątek wysłałam mu zaproszenie na faceboka czy nie jestem nachalna. Nie odebrałem zaproszenia, znam ją czy co. A tu odrzucił moje zaproszenie czy to znaczy że mnie nie kocha. A za chwile wątki podobne czy wysłać mu zaproszenie itd. No dziecinada i można się pośmiać. Szczególnie z modów kafe czyli pravik, offerma hiszpanin. To jedna i ta sama osoba a tutaj nie wiem nie odróżniając tego czy jak. I starasznie tu dużo polonistek w stylu nic nie umiem nie mam zainteresowań ale wytknę ci rz. Ok może to nie jest fajne że mam polskę i polski język w dupie. Ale wolałem się czegoś nauczyć

Gość ech....//
Albo z ludzi typu jennifer Która uciekła po tym jak zaczołem pokazywać kobiety z showupa. A była tam cała masa jenny też. W dodatku dowalili jej wiocha.pl Tutaj właśnie tacy ludzie są. Chcieli by być kimś a są 20 25 latkami na bezrobociu. Albo samotnymi matkami. A moderacja pobudza wątki. No to o czym ja tu mam rozmawiać ?? Dowiedziałem się trochę fizjologii kobiecej, trochę głupot, trochę chorób psychicznych i udziwnień.

Gość Czy wypada bo pojęcia nie mam
me gusta :D

Gość może masz rację... siedzenie
tu to strata czasu... sama nie wiem co tu jeszcze robię. muszę się wziąć za jakieś hobby bo to kafe odmóżdża strasznie:(

Gość ech....//
Kurwa ta megusta Skąd to sie też wzieło co to ma znaczyć. To słowo nie ma znaczenia a jest tłumaczone jako lubię. Co jest gówno prawda wystarczyło by wpisać w google translator. A łiła to skąd się wzieła z piły ?? Tak że szkoda czasu na czytanie. Mam piersi takie a takie czy ładne. Mam za małe piersi. Mam za duże piersi. Za dużo warzę. Czy nie jestem za chuda. Czy mój mąż mnie zdradza. Czy moge zdradzić itd itd Dobra kto mnie zna to pa.

Gość ech....//
Widzę że moderacja - hiszpanin już podgapiła wątek więc powodzenia

Gość no to pozdrawiam
miło się z tobą gawędziło czasem 🖐️

Gość przeczytałam topic
Zapomniałeś o wytykaniu ortów :P "Warzę" to się inaczej pisze :D