Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnkkAAAb

Poznałam chłopaka, super ciało, super sylwetka, fajny charakter ale jednak twarz

Polecane posty

Gość AnnkkAAAb

mnie odrzuca. .:( Probuje się w nim zauroczyc ale nie potrafie, a zaluje bo facet tak poza tym atrakcyjny, wysoki, wysportowany, fajne cialo, tylek ;), do tego ciekawy charakter i sposob bycia (troche zbuntowany ale jednak potrafi byc powaznym kiedy trzeba), fajne poczucie humoru, swietnie sie z nim rozmawia.. Ale jednak ma tak nieatrakcyjna twarz, ze jakos nie potrafie sie przelamac, nigdy na to nie zwraclam szczegolnej uwagi ale to jednak potrafi byc jakas taka bariera. Kolezanki mowia ze to przejdzie i zebym w to poszla ale sama nie wiem. Moze to i smieszny problem i mnie zwyzywacie od "dziwek i szmat i pustakow" ale po prostu ciezko sie przelamac. Mialyscie podobna sytuacje??

Gość ja bym w to nie brnela
sprawa na wstepie jest przegrana. Bedziesz miala go dosc po miesiacu. Nie zaakceptujesz go. Mialam rok temu podobnie.

dziwne niektórzy wola włąśnie taką twarz mniej atrakcyjną taką brzydsza

Gość ehhh ;c
skoro jest fajny z charakteru to moze z nim bedziesz na prawde szczesliwa:) nie chce nic doradzac bo moze akurat moja opinia przesadzi Twoja decyzje a potem bedziesz miala zal:) wiec rob co uwazasz za sluszne, nie spiesz sie z niczym