Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotki jezorek

krotki język - to nie sciema

Polecane posty

Gość krotki jezorek

mam bardzo krotki jezyk. naprawde bardzo bardzo krotki, nie wiem dlaczego, to genetyczne, moj ojciec tez tak ma. czy to moze przeszkadzac w calowaniu lub innych rzeczach? pomocy!

Gość wowolek
jak twój ojciec ma a ty żyjesz to masz szansę znaleźć dziewuchę a tak w ogóle pokaż fote ozorka

Gość krotki jezorek
ale ja jestem dziewczyna :) nie pokaze bo sie bd smiac, jest krotki i szeroki, no naprawde strasznie krotki

Gość ale naprawde naprawde?
:O

Gość krotki jezorek
naprawde naprawde :O przy calowaniu to chyba nie przeszkadza, nie? bo jest sie blisko a nikt nie lubi jak sie mu wpycha jezyk do gardla. ale wiecie co mnie boli? ze z jezykiem mozna robic takie fajne rzeczy, oblizywac usta, zeby kogos podkrecic a ja tego nie bede mogla zrobic :O prosze o konstruktywne wypowiedzi

to jak twoj tata robil patelke twojej mamie skoro ma taki krotki jezyk?:D

Gość Szpindlerowy mlyn
ja mam za to dlugi, po rodzinie ojca, spokojnie moge dotknac samego konca brody:-)ale w niczym mi to nie przeszkadza

Gość krotki jezorek
nie wiem, jak :O kurwa nie pytalam go :O ale jak kiedys ja robilam przyjaciolce to miala orgazm :classic_cool: co ma dlugosc jezyka wspolnego z mineta?:O szpindlerowy mlyn wolalabym taki dlugi niz taki krotki :(

nie wiem z ciekawosci pytam :D hihi no ale skoro w patelce nie przeszkadza to i w calowaniu tez nie, nie szukaj dziury w calym

Gość krotki jezorek
moze i szukam dziury w calym :) boze czy ja nie moglam miec chociaz jezyka normalnego?!:O