Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalmucho

OSZUKANE NAPOJE Z mc donalda

Polecane posty

Gość michalmucho

zawsze jak kupie w mc syfie lub kfc napoj w kubku plastikowym np. Fante sprite itp to ochydnie smakuje, wogole bez gazu , wodniste , lodu nazucaja, wogole gazu niema i smaku to. Jak kupi sie w butelce to i gaz jest i smak napoju lepszy. Pewnie oszukuja nalewaja do tych plastikow z automatu syf bez gazu bez smaku . Tez to samo macie?

Gość michalmucho
kto tez tak mial ze napoje z automatu to syf bez gazu i smaku nalewane do kubka w mc syfie lub kfc

Gość wowolek
donald zawsze oszukuje :classic_cool:

W tego typu miejscach rozrabiaja wszystkie napoje. To nie jest oryginalną coca cola, pepsi czy sprite. Wiem na 100% że w Burger King mają wielkie niegazowane koncentraty o smaku Pepsi i rozrabiaja je z wodą gazowana

Gość wowolek
o kurwa co za odkrycie

Gość Zaciekawiona 3904
nie rozrabia sie, tylko jest wytwarzane ze specjalnych proszków, dlatego smak jest inny ze względu na to, ze dostawa bardzo drogo by kosztowała

Gość wowolek
no kurwa mać debile po pierwsze proszek się rozrabia po drugie w fabrykach tyż z proszku a proszek z usa

Gość michalmucho
charmsy, to dlatego jak kupi sie oryginalne w butelce to i smak ma i gazu duzo a jak z automatu w kfc mc lub burger nalewaja do kubka to jakby sama woda zero smaku gazu to dolewaja wody zlodzieje tak

Dolewaja wody plus nawala lodu pełno. W ogóle nie ma smaku. Jak jeszcze o tym bie wiedziałam to się dziwilam że gazu nie ma moja pepsi. Teraz już nie zamawiam wcale tylko piję swoją wodę

Gość michalmucho
chamsy tak samo np. Jak zje sie pare tych czis burgerow to pol dnia brzuch nadety , beka sie odbija po tych burgerach.wzdety boli , a jak kotlecik lekki domowy to nie nadyma brzucha

Gość Księżycowa Kotka
Zgadzam się, Pepsi jest ohydna, zresztą ja już w ogóle nie chodzę do MacDonalda, od kiedy podnieśli ceny o 33 % !!!!! Np.: Kurczakburger kosztował 3zł, teraz 4zł! Lód w kubku kosztował 3 zł, teraz 4zł! To już przegięcie, bo nie dość że tak niezdrowe rzeczy sprzedają, to jeszcze zdzierają za to gówniane żarcie, więc się wkurwiłam i tam nie chodę, na zdrowie mi chociaż wyjdzie :)