Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachahag1

Problem z facetem..prosze o rady

Polecane posty

Gość Kachahag1

Ostatnio poznalam pewnego faceta(25l) ja mam 19.spotkalismy sie dopiero 4razy w tym raz na imprezie.codziennie do siebie piszemy i on dzwoni.fajnie mi sie z nim rozmawia itd on prawi mi komplementy mowi ze jestem cudowna najpiekniejsza etc. Jest mily i kulturalny bez nalogow nawet smsy pisze bardzo fajnie tzn nie olewa mnie tak jak niektorzy faceci robia.problem jest w tym ze z wygladu w ogole mi sie nie podoba wg mnie nie jest przystojny do tego nie wysoki no ale wyzszy ode mnie.myslicie.ze warto kontynuowac ta znajomosc jezeli facet kompletnie nie podoba mi sie zewnetrznie?czy nie patrzec na to i byc z nim ze wzgleduna jego wnetrze?prosze o szczere odp ale bez wyzwisk..

Gość wowolek
nie bo go nie kochasz

Gość Palomaaa
Skoro facet Ci się nie podoba, to chyba jasne, że nic z tego nie będzie

Gość kachahbg1d
No nie bede pisala ze go kocham bo to dopiero kilka spotkan.ale moze moglabym sie w nim zakochac,no sama nie wiem..

To twoja decyzja. Nic na siłę, bo potem topik założysz, że chujowy seks, bo Cie nie podnieca. ale np. Mnie mój zauroczył później niż go poznałam. Kompletnie mi się nie podobał, a pewnego dnia coś urokliwego z niego wyszło i mnie walnęło:)

Gość Kachahag1
Chce sie jeszcze z nim spotkac dac mu szanse itd tylko boje sie ze on sie zakocha a ja nie i go tym zranie on caly czas mowi ze za mna teskni itd sama nie wiem co to jest..

A powiedz mi.. lepiej jest żałować, że się nie spróbowało i domyślać się całe życie "co by było gdyby?". Jak Ci się dobrze z nim gada, to spróbuj. Albo przeciągaj znajomość.