Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjaakttooojest

spanie w łóżeczku, a spanie z nami

Polecane posty

Gość jjaakttooojest

mój synek nie chce spać z nami w łóżku, ma 4 miesiące, uwielbia swoje łóżeczko, w nocy jak go karmie to wygodniej mi mieć go koło siebie, a on płacze, jak odłoże go już do swojego wyrka to wszystko mija, możliwe, że chce spać sam????????on jest jeszcze malutki wiec niewiele rozumie...

Gość junn
skoro nie chce to po co go męczyć tylko z racji że tobie wygodniej? ile razy je w nocy? Moje pierwsze dziecko spało z nami długo. Mordęga. Drugie jest małe ale śpi cały czas w łóżeczku -z nami spał chyba raz na samym początku ale i nam i jemu się źle spało. Teraz cały czas u siebie.

Gość junn
piszesz że jest mały więc niewiele rozumie. Może i tak ale widać jest mu wygodniej osobno. A tak to pewnie wy się ruszacie w łóżku i przeszkadza mu to.

Gość jjaakttooojest
pewnie jest mu lepiej, wstaje jakieś 5,6 razy

Gość jjaakttooojest
może i wyjdzie mi to na lepsze, bo jak teraz sie nauczy sam spać to potem nie będzie problemu, zresztą tak jak Ty piszesz, że długo spało Twoje dziecko i mordęga, do ktorego roku spala/l z wami??

Gość junn
starszak w każdym razie dostał swoje łóżko w pokoju obok gdy miał niespełna 2 latka i tam go kładliśmy. Jednak i tak przez pewien czas przychodził do nas gdy się obudził w nocy. W końcu i to się skończyło. O to dużo razy ci się dziecko budzi w nocy. Mój młodszy ma skończone 4mies. i od dłuższego czasu śpi nieraz i 8 godzin. Od kilku dni się przestawił i jak zaśnie po kąpieli tak śpi do 5-5.30.