Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123xxxyyy

wrocław słoneczne studio ul hallera

Polecane posty

Gość 123xxxyyy

Witam Chciałam się podzielić z Wami opinią nt słonecznego studia. niestety wykupiłam tam kupon groupona:/ cena korzystna więc to mnie skusiło. Ale był to duży błąd, obsługa fatalna, dziewczyna która mnie obsługiwała bo fryzjerką to jej niestety nazwać nie można, w ogóle nie zwracała na mnie uwagi. Gdyby to nie był groupon dawno bym z tego "salonu wyszła" ale to że usługa jest już zapłacona mnie powstrzymało. Miałam skorzystać z farbowania i ścięcia plus ułożenie. Farba jakości fatalnej - bardzo szybko zaczęła mnie piec skóra głowy, musiałam zwracać na to uwagę i na czas ile w niej siedzę, ale i tak siedziałam w niej za długo bo nie miał mi kto zmyć!!!! także po farbie włosy miały dość. Potem miało być scięcie - siedziałam tam już ponad 2 godziny, obserwując co się dzieję, więc zdecydowałam się tylko na ścięcie końcówek, żeby sytuacja była do uratowania... poza tym brud i syf. kurz, wszędzie końcówki włosów... wiem, że to fryzjer i włosy mogą gdzieś być, ale wysoko na półkach powinien być porządek, szczególnie kiedy jest to początek dnia... także zamiast się zrelaksować i odpocząć, siedziałam zestresowana. nie wiem czy obsługują tak tylko klientów którzy wykupili kupon, czy to tam standard. Chciałam oszczędzić, a skończyło się tak że muszę iść się ściąć gdzie indziej, i zainwestować w kurację regenerującą, bo farba była złej jakości i za długo trzymana......

Gość klientka slonecznego studia
Bylam w salonie. Fryzjerka ladnie mnie obciela. Za to kosmetyczka zrobila paznokcie lakierem hybrydowym, wszystko juz pierwszego dnia odpadlo. Wlascicielka salonu byla bardzo nie mila i obcesowa.

Gość mada1467
Powiem wam ze byalam w tym salonie i tez z gruponu i jestem bardzo zadowolona i jestem pewna ze tam wruce:) mila pani bardzo bylam zadowolona ,

123xxxyyy- Dobrze, że napisałaś tego posta. Ja też chciałabym ostrzec wszystkich przed salonem Słoneczne Studio. Cały salon nadaje się do remontu, zarówno kosmetyczny, jak i solarium i gabinet fryzjerski. Ściany są w opłakanym stanie - brudne, obdrapane, ogólnie wszędzie brud aż strach. Byłam u fryzjera z groupona na ścięciu+modelowanie+regeneracja. Na miejscu okazało się, że ciągle są tam "promocje" zatem cena z grouponu była 79 a w salonie 59 zł ale to pomijam. Pani fryzjerka obsługiwała jednocześnie 3 panie, przez co siedziałam tam ponad 3 godziny! Regeneracja to nic innego jak nałożenie odżywki i siedzenie z workiem pod sauną. Musiałam kilka razy się upominać żeby mnie z tamtąd zabrali bo parzyło mnie w głowę! Poza tym włosy się prawie spaliły więc to żadna regeneracja! Modelowanie to było nic innego jak wysuszenie włosów suszarką, nawet odżywki żadnej nie dała, czy lakieru czy czegokolwiek. Kosmetyki jakiejś nieznanej marki. Ogólnie dramat i nigdy więcej tam nie pójdę!

Gość natiiiiiii
Jesli chodzi o solarium to takźe tragedia. Popalone lampy chodziaz na szybach przed wejsciem wisi ogromny napis NOWE LAMPY. Same solaria takze w oplakanym stanie.Obsluga straszna,niemila i nie pomocna. Na pewno juz sie tam nie pojawie i zdecydowanie NIE POLECAM!

Gość klientka567
Dokładnie podzielam wszelkie negatywne opinie i z całego serca ODRADZAM TEN SALON!!!!! No chyba, ze ktoś ma ochotę zrobic sobie sentymentalną podróż w czasy komuny!!! Panie znudzone, zapyziały ręcznik wielorazowego użytku, szczotka, którą mi potem pani układała włosy, była cała oblepiona włosami i pańcia przy mnie ją czyściła. Na dodatek zaczęła mnie swędzieć głowa, mam nadzieję, że nie stało się to najgorsze!!!! Nigdy więcej wizyty w tym salonie!!!!!

Gość kasia_wrocław
witam, potwierdzam, ze salon KOSZMAR!!!!!!!!! obsługa niemiła ale p. fryzjerka sympatyczna choć miała mi zrobić lekki balejaż - zrobiła mocny, choć mi się nie podoba to znajomym tak. Ale ogólnie nad kuponami trzeba się zastanowić, bo ja w dzień wesela (nie swojego;))robioną miałam fryzurę ale zamiast 2 godz. siedziałam 3,5 i spóźniłam się na ślub:(

Gość baleyage
Witam serdecznie Chciałabym wszystkich uprzedzić przed tym studiem! Mianowice byłam umówiona na baleyage 2 kolory, głównie chodziło o pokrycie zarostów banalnie prostym kolorem blond plus drugi ciut ciemniejszy , w skrócie siedziałam od 15.00 do 19.30 , tył został wcześniej zmyty wyszedł ok , za to przód i boki masakra wyszedł prawie biały , pasemka nie równe (jeżeli to można w ogóle nazwać pasemkami ) nic a nic nie widać z przodu drugiego koloru , wyszło jak "jajko ". Pani fryzjerka nie uprzejma , pomijam fakt że ciągle gdzieś wychodziła pomiędzy robieniem mi baleyage , obstrzygła jednego faceta a później jeszcze przyjęła jedną Panią do mycia i cięcia , gdzie wcale się nie spieszyła tylko sobie z nią cały czas gadoliła. Przez te 4,5h nawet mi nie zaproponowano w gorący dzień kubeczka wody, czystość w studiu słaba . Podsumowywując wyszłam ze łzami w oczach, Pani się oczywiście nie przyznała że za długo farba była trzymana, stwierdzając że chciałam jasne , tak owszem ale nie prawie białe i żółte! a ja wyszłam z efektem jakby ta fryzjerka pierwszy raz w życiu robiła baleyage Jeżeli ktoś chce wyglądać chociaż w miarę dobrze to odradzam tam wizytę i niszczenia włosów !

Drogie Panie ,salon w życiu nie przypomina komuny.Jest tam piękny klimatyczny wystrój z palmami.Można się w tym zakochać .To miejsce ma naprawdę styl,tylko bezguście może pisać że wystrój jest brzydki.Bardzo miła obsługa i profesjonalna .Polecam,nie słuchajcie marud które za darmo chciały by dostać wycieczkę na' karaiby'-biedaczki z promocji.

Gość Fajunia
Polecam ten salon.Wspaniała obsługa ,byłam tam pierwszy raz z Grouponu i tak już zostałam.Polecam Słoneczne Studio na ul.Hallera

witam!!ja również goraco polecam salon słoneczne studio... bardzo miła zarówno obsluga solarium jak i panie fryzjerki..nie zgadzam sie ze jest tam bałagan salon ma taki styl po prostu .a te głupoty na temat wystroju pisza tylko klienci gruponu ,sępy czekajace na okazje zeby zrobic sobie cos jak najtaniej ,mysla ze jak maja grupona sa paniami świata... po prostu zal mi ich.pozdr.(( zadowolona

Gość a ciekawe, jak jest
naprawdę ;)

Gość Panna_z_mokrą_głową:(
A i jeszcze jedno - czasy mamy dziś takie, że ten "salon" nie ma racji bytu więc prędzej czy później zapewne zniknie z fryzjesrsko - kosmetycznej mapy Wrocławia...ku uciesze i zadowoleniu kulturalnych Wrocławianek.

Gość Słoneczne Studio
Witam serdecznie ,Panna z mokrą głową to oszustka w salonie powiedziała ze nie otrzymała nowego smsa z promocjami,więc stwierdziłam ze musimy skasować tą Panią według starego smsa bo to nasze niedopatrzenie.W trakcie wykonywania usługi sprawdziłam jednak biling wysyłanych sms-ów i okazało sie że 12 września ok godz.13.30 Pani otrzymała jednak smsa z nowymi promocjami i wiedziała że stare promocje są nie aktualne.Pokazałam jej na to wydruk z jej nr .tel. i potwierdzeniem otrzymania smsa,stwierdziła że nie pamięta i nie zapłaci według obowiązującej promocji.Fryzjerka więc zmyła Pani głowę wytarła ręcznikiem i dwukrotnie pytała czy ma wysuszyć.Klientka nie chciała,bała się że będzie musiała zapłacić.Ale my nie prosimy o jałmużnę,i bardzo szanujemy swoje klientki.Dlatego też Pani nie została skasowana. Niech się nacieszy "Podróżniczka" darmową usługą.Swoją działalność prowadzę od 1991r.-o czymś to świadczy.A Terminale czasami się psują,nam się to zdarzyło po raz pierwszy i czekamy na nowy terminal.Za co bardzo przepraszam lecz niestety nie jest to zależne od nas.Drogie Panie z doświadczenia wiem że tylko wyłudzacz-ki piszą te nieprzyjemne komentarze.Zapraszamy serdecznie do naszego salonu aby sprawdzić jak jest naprawdę.

Gość Pokrzywdzona
To że dostałam sms-a z wyższymi cenami o niczym nie świadczy - każdy normalny człowiek jeśli usłyszy przez telefon od pracownika firmy że może skorzystać ze "starej" promocji bezterminowo to to uczyni - to jest normalny, zdrowy odruch. Jeśli nie potrafi Pani właściwie skonstruować sms-a o promocji [powinno być w nim napisane, że obowiązuje do tego i tego dnia lub do czasu otrzymania naspnego sms-a] - to jest to wyłącznie Pani problem. Uprzedzam Panią lojalnie że jeśli jeszcze raz nazwie mnie Pani oszustką - pozwę "salon". No chyba, że chciała Pani powiedzieć "oszukana" lub "ta którą chciano oszukać" - to rozumiem. Nie może być tak, że Pani bezkarnie mnie obraża - PROSZĘ UWAŻAĆ NA KAŻDE SŁOWO, KTÓRE OD TEJ PORY PANI NAPISZE - kiepsko Pani trafiła - jestem prawnikiem.

Gość Słoneczne Studio
Droga Pani to prawda że kiepsko trafiłam,jest Pani furiatką ,proszę również nie wysyłać do naszego salonu obraźliwych smsów.Prawnicy mają kulturę osobistą ,a Pani tego zdecydowanie brakuje. Chętnie spotkam się z Panią w sądzie.Przecież,sama Pani teraz przyznała że otrzymała kolejnego smsa.Po prostu chciała Pani wyłudzić darmową usługę i tak się stało.To Pani wciąż obraża salon,osoby tam pracujące(że są głupie?) i również mnie.Ale niestety ja się nie zniżę do Pani poziomu.Zyczę miłego dnia Aneta Fiedczuk salon Słoneczne Studio

Gość Aequitas sequitur legem
Po pierwsze niczego nie wyłudziłam - o ile Pani sobie przypomna zapytałam ile płacę - ale ponieważ Pani w afekcie nie pozwoliła swojej pracownicy dokończyć usługi - stwierdziła Pani, że ponieważ usługa nie została wykonana nie płacę nic i całe szczęście [dla Pani oczywiście], że tak Pani postąpiła. W momencie kiedy Panią pytałam ile mam zapłacić miałam na linii telefonicznej pewną osobę, która slyszała całą rozmowę. Nigdy nikogo nie obraziłam - w przeciwieństwie do Pani - ani w Pani "salonie" osobiście ani telefonicznie ani na tym forum. Wyraziłam sowje zdanie o tym co mnie spotkało aby ostrzec resztę potencjalnych klientek i mam do tego prawo. A że sama Pani wysnuwa wnioski odnośnie mądrości swojej lub swoich pracownic - to już jest Pani sprawa. Ponieważ mój czas jest zbyt cenny [godzina mojej pracy trochę kosztuje], a partnera do rozmowy nie widzę - jest to mój ostatni post na ten temat. Reszta osób - po lekturze tego forum - sama wysnuje odpowiednie wnioski a prawda zawsze sama się obroni. Życzę większej pokory i mniejszej chciwości - w ten sposób - zapewniam Panią - szybciej dochodzi się do pieniędzy.

Gość Słoneczne Studio
Przysłowie:" NIE KŁÓĆ SIĘ Z GŁUPKIEM BO CIĘ ZNIŻY DO SWOJEGO POZIOMU I POKONA DOŚWIADCZENIEM":))))))

Gość Klientka :)
Widze że trafiła się Fajnemu Salonowi mega idiotka.Polecam Słoneczne studio,jestem nauczycielka w pobliskiej szkole ,a klientką Słonecznego studia od 5 lat.Polecam wszystkim ten salon.super obsługa,bardzo miłe Panie,profesjonalne podejście do pracy.Warto to sprawdzić ,polecam

Gość zadowolona klientka89999
już wcześniej zaglądałam na ten wątek, gdyż sama wykupiłam kupon z grupona i byłam ciekawa opinii na temat tego salonu. Byłam po prostu przerażona i pełna obaw idąc tam dzisiaj i myśląc o tym co zostało tutaj wypisane. Wszystko to kompletna bzdura !!! Odwiedziłam w swoim życiu wiele salonów fryzjerskich, ale w żadnym tak profesjonalnie mnie nie obsłużono. Pani fryzjer miła, pomogła dobrać mi fryzurę wg moich oczekiwań, ciągle pytała czy wszystko jest w porządku. W ogóle nie rozumiem jak można czepiać się np wystroju salonu. Wystrój to jest kwestia gustu, a w salonie fryzjerskim czy kosmetycznym chyba liczy się przede wszystkim profesjonalizm, którego nie brakuje tam nikomu, a nie czy ściany są żółte czy czerwone. W 100 % polecam i napewno tam z przyjemnością wrócę.

Gość zadowolona klientka89999
już wcześniej zaglądałam na ten wątek, gdyż sama wykupiłam kupon z grupona i byłam ciekawa opinii na temat tego salonu. Byłam po prostu przerażona i pełna obaw idąc tam dzisiaj i myśląc o tym co zostało tutaj wypisane. Wszystko to kompletna bzdura !!! Odwiedziłam w swoim życiu wiele salonów fryzjerskich, ale w żadnym tak profesjonalnie mnie nie obsłużono. Pani fryzjer miła, pomogła dobrać mi fryzurę wg moich oczekiwań, ciągle pytała czy wszystko jest w porządku. W ogóle nie rozumiem jak można czepiać się np wystroju salonu. Wystrój to jest kwestia gustu, a w salonie fryzjerskim czy kosmetycznym chyba liczy się przede wszystkim profesjonalizm, którego nie brakuje tam nikomu, a nie czy ściany są żółte czy czerwone. W 100 % polecam i napewno tam z przyjemnością wrócę.

Gość Słoneczne Studio
Bardzo się cieszymy ,że jest Pani zadowolona i dziękujemy wszystkim za miłe komentarze.Zapraszamy serdecznie ponownie.Zespół Słoneczne Studio

Gość Kobietki hej kobietki
Witajcie,byłam wczoraj w tym salonie i........................................................................................... jestem mega zadowolona:) Dziewczyny które tam pracują to naprawdę profesjonalistki, miłe uśmiechnięte.Ta nazwa Słoneczne Studio to prawda,jest mega słonecznie.Polecam.To chyba naprawdę tylko jakimś zrybcom może się nie podobać,a wystrój to kwestia gustu,mi sie podoba:))))Polecam

Gość Byłam w rym salonie
Byłam w tym salonie i powiem szczerze bez owijania.Te babska co piszą że jest tam żle czy brudno,mają zdrowo pod kopułą porozwalane.Polecam wszystkim dawno tak miłej obsługi nie spotkałam. Z przyjemnością tam wrócę.

Gość BerenikaiMonika
A ja myślę że ten nagły wysyp pozytywnych opinii tworzy sam zespół tego pseudo salonu. Miałam okazję sama skorzystać z usług oferowanych za pomocą gruponu i powiem że to jedna wielka porażka. Brudny salon, fatalne farby i jeszcze gorszy personel. Obsługują kilka osób naraz więc siedzi się tam godzinami, fryzjerki odbierają prywatne telefony zamiast zająć się klientem, włosy niestarannie ufarbowane i w ogóle jedna wielka lipa. Totalnie odradzam!!!

Gość Gruponowiczki-dorobkiewiczki
Ja myślę że skoro tak dużo się pisze o tym salonie ,to trzeba się teraz grubo zastanowić.Te z grupona piszą negatywy a stałe klientki inaczej .Jak to jest? Te co chcą za darmo ,udają damy .Hi,Hi śmiechu warte.Pozdrawiam Słoneczko.Stała klientka Magda:))

Uwaga kobietki!!! ja równiez odwiedziłam salon słoneczne studio i nie miałam wcale grupona kupona i powiem wam ze, jeszcze nigdy nie spotkałam sie z takim nie profesjonalizmem.Poszlam tam pare dni temu na balejarz i nigdy w w zyciu nie miałam tam spieprzonych i popalonych włosów .Fryzjerka non stop wychodziła nie interesowała sie mna ,w samym salonie było brudno ,kosmetyki i farby jakiejs słabej jakosci.Nigdy wiecej nie stanie tam moja noga i nikomu nie polece tego salonu!!!

odwiedzilam sloneczne studio kilka krotnie, mieszkam nieopodal. Nazwa w ogole sie nie ima do atmosfery panujacej w srodku. Korzystalam zarowno z uslug fryzjerskich jak i kosmetycznych. Prefesjonalizmu brak tam kazdemu, szczegolnie szefostwu, tym razem odwiedzilam sloneczne studio poniewaz chcialam skorzystac z uslug fryzjerskich, kolezanka byla, polecila, pomyslalam, pojde jeszcze raz i zobacze. Niestety, moja opinia z negatywnej przeobrazila sie w bardzo negatywna. Fryzjerka... zero zainteresowania moja osoba, w ciagu wykonywanej uslugi poszla na papierosa jakies 3x, popijajac kawe, mi nawet wody nie zaproponowano. Mialam tez kiedys przyjemnosc, porozmawiac z szefowa, zapamietam ta rozmowe naprawde na dlugo, stwierdzenie "klient nasz Pan" jest tam chyba obce. Jesli chodzi o wystroj, na temat gustu nie dyskutujmy, ale przydalby sie remont, jest po prostu brudno. Korzystalam tez kiedys z uslug kosmetyczki, w gabinecie wyposazenie na poziome domowej szmacianej kosmetyczki, ktory jestem w stanie kupic sama nie uszczerbiajac przy tym mojego budzetu. Sprzet stary i brudny. Za kazdym razem,(mimo ze moje wizyty mozna tam policzyc na palcach jednej reki) obslugiwal mnie ktos inny, inne fryzjerki, inne kosmetyczki... cos jest chyba nie tak, skoro nikt tam nie potrafi zagrzac miejsca. Solarium... mysle ze moj komentarz jest zbedny, lampy zdecydowanie osiagnely wiek emerytalny, kazda z nas ktora tam byla, widziala, albo trafniej jest przyznac, nie widziala efektu. Wysyp pozytywnych opinii na forum jest jak najbardziej podejrzana... nie znam osoby, ktora dobrze sie wypowiada na temat salonu, wiec dziwi mnie ze jednak wciaz jakos prosperuje. Wiec do dziewczyn, ktore chca znac opinie na temat gabinetu NIE POLECAM, nie dajcie sobie zamydlic oczu pozytywnymi opiniami wystawionymi przez przypuszczam pracownikow gabinetu. Pozdrawiam Monika

Gość dagmara 1234
witam. Równie dobrze mogłabym zacząć moją wypowiedz podobnym stwierdzeniem ,którym Pani Monika zakończyła swoją: ... nie dajcie sobie zamydlic oczu negatywnymi opiniami wystawionymi przez P R Z Y P U S Z C Z A M konkurencje gabinetu... podaję tylko przykład dla zauważenie różnicy między przypuszczeniem a pewnością.Wiekszosc wypowiedzi w tym wątku nie można nazwać opiniami o salonie ,są one niczym innym jak wnioskami wysnutymi z wypowiedzi forumowiczek !Podkreslam ,ze nie o wnioski chodzi w tym wątku lecz o opinie ! !!a inną sprawa jest ,że opinie mogą być różne- przecież jeden lubi kwiatki drugi żonę ogrodnika:) Byłam w salonie pare ,może parenaście razy... solarium- ceny przystepne ,efekt opalenizny zauwazalny , przynajmiej u mnie, po 2-giej wizycie , u fryzjera byłam co prawda tylko na podcięciu grzywki ale fryzjerki miłe a zakład fryzjerski wizualnie ok , u kosmetyczki robię okazjonalnie tipsy i zawsze wychodzę zadowolona ! SPOKOJNIE MOGĘ POLECIĆ SALON I NA PEWNO SAMA TAM ZAJRZĘ NIE RAZ!:) DAGMARA

Gość malgo0708
żaaaaal jak właścicielka chce wybielic swoje "studio" komu by zalezalo, mowie o klienteli, zeby wchodzic na forum i pisac pochlebne opinie? Naprawde trzeba wyjsc kosmicznie zadowolonym zeby tracic czas na wydawanie pozytywnych opinii na internecie a z tamtad kosmicznie zadowolonym wyjsc po prostu nie mozna, latwiej jest wydac negatywna opinie jak czlowiek wychodzi wkurzony, wiec do drogiej wlascicielki, naprawde zalosny jest fakt ze na kazda negatywna opinie jest kontra w postaci pozytywu ;)