Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123xxxyyy

wrocław słoneczne studio ul hallera

Polecane posty

Gość runlolarun
hahaha malgo 0987 i 0708 to jedna osoba? nawet jesli to prawde goda :) nie pamietam kiedy mi ktos na odcisk tak nadepnął jak sloneczne studio na hallera, zamknac to nic wiecej bo psuje renome miasta

Gość malgo0708
tak, te dwie opinie sa od jednej osoby :) ode mnie :) nie bede tu juz zagladac z czystego lenistwa, bylam tylko ciekawa czy Pani Aneta, uderzy w kontre :D mialam racje, na kazdy negatyw trzeba dac pozytyw, dziwna przypadłość i wiara w głupote i brak inteligencji innych, ale coz tak jak prowadzi biznes tak prowadzi forum ;) pozdrawiam serdecznie sloneczne studio, w ktorym znowu wymienila sie ekipa :D

Fakt tam non stop jest selekcja ,ciekawe czemu czy to wina pracodawców czy tez wszyscy z tamtąd uciekaja bo jest tak żle!!!Skorzystałam tam kiedys z fryzjera ,kosmetyczki i solarium i z żadnej wizyty tam nie wyszłam zadowolona .Solarium wogóle nie opala, a na wejsciu do salonu widnieje napis nowe lampy,zakład fryzjerski też beznadzieja bo fryzjerki nie potrafia zrobic porzadnego balejarzu a o kosmetyczce nie wspomne bo zrobiłam tam kiedys malowanie lakierem hybrydowym po czym na drugi dzień wszystko odpadło.Jednym slowem koszmarny salon .Nigdy wiecej slonecznego studia nie odwiedze i NIE POLECAM NIKOMU !!

Gość agatkapuchatka
Trudno za selekcje winic pracownika, czyli ze co wszyscy sa zli a szefowa dobra? chyba tak to nie dziala, zreszta nie wazne, bylam tam kilka razy i jest koszmar, teraz bylam na solarium niedawno bo slyszalam ze maja nowe lampy w koncu i jednak sie mylilam, wiec musze w okolicy znalezc inny salon ten to totalne dno

Gość treeejsi
Mysle, ze nie ma juz sensu wpowiadac sie na temt SS, bo raczej chyba zbyt dlugo na mapie wrclawia nie pozostanie, ale obsluga fatalna, co przychodze na solarium, z ktorego i tak zrezygnuje bo sie polasilam na grupon i solarium jedynie rozgrzewa w zimowe wieczory a opalenizna chyba jest mu obca. Za kazdym razem inna fryzjerka, inna kosmetyczka, albo nie ma w ogole, wiec co tu duzo mowic, nie kupujcie zadnych gruponow nalezacych do slonecznego studia, chytry 2x traci

Gość agusiuua
i tak najlepszy jest napis nowe lampy.... tuż po jego zawieszeniu ,niechętnie, ale postanowiłam wejść i sprawdzić jak ten napis ma się do wymiany lamp. tak jak podejrzewałam:(ni jak!!!!!!!!! grzeją jedynie, po opaleniżnie ani śladu pomimo 15 minut ,za które nie mało zapłaciłam!!! CENY GIGANTYCZNE JAKOŚĆ MARNA. Jedynie ceny u fryzjera w miare przestepne ale nie odważyłabym sie skorzystać w tym studiu juz z zadnej,nawet darmowej usługi!

Gość aggy_27
Ja nie rozumiem czego się czepiać tych co korzystają z gruponu? W końcu to jest dla ludzi a to ze taniej nie oznacza ze wykonanie powinno być gorsze- właśnie powinno być perfect żeby klient był zadowolony i żeby do nas wrócił. Jeśli panie z salonu tak postrzegają klientki z gruponu no to niestety ale daleko nie zajdziecie! Odnoszę tylko wrażenie ze nie mając argumentów chcecie komuś dosrać tym gruponem bo wiecie ze nie macie broni- a najlepiej poniżyć człowieka i go wyśmiać- ok ale miejcie na to konkretny uzasadniony powód a nie tylko fakt ze to osoba z gruponu. Niestety tutaj widać inteligencję i szacunek no i niestety obsługę klienta. Przykre to. Pani która pisała ze słonecznego studio- nieważne jaką klient ma opinie- ma prawo do niej a pani od razu kogoś musi obrazić czy poniżyć. Nieładnie! Ja sama osobiście weszłam kilka razy do studio bo często tamtędy przechodzę, nie mam czasu żeby się umawiać na wizyty, więc weszłam licząc na to ze zostanę obsłużona 'tu i teraz' i mimo ze za każdym razem salon był pusty to odmówiono mi skorzystania z usług wykręcając się tym ze 'koniecznie' trzeba się umówić. Pieprzę takitaki interes i więcej moja noga tam nie postanie a tym bardziej teraz po przeczytaniu negatywów. Nie mogę skomentować samych usług ale za to obsługę, wystrój i ogólnie salon tak. A więc dostają aż 0 punktów ode mnie za całokształt. Teraz czekać tylko na pozytywny komentarz.

Wątpie żeby były juz jakieś pozytywne komentarze na temat tego salonu ,wszyscy go juz znaja z tej negatywnej strony ,szefostwo jak i jego obsługa masakryczna ,chca tam zrobic wszystko tanim kosztem a tak sie niestety nie da.I te reklamy wiszące na witrynie ze niby nowe lampy mają ,to totalna ściema robia z ludzi idiotów byłam i sprawdziłam na własnej skórze.Mam nadzieje że SŁONECZNE STUDIO w końcu zakończy swoją pseudo działalnosc i zniknie raz na zawsze z panoramy miasta.

Gość BABY1023
Jestem pewna, że ramazamzesa to pracownik tego salony, skoro sobie tak zachwala. Byłam już w wielu salonach, ale w tak tragicznym jeszcze nigdy, i popieram wszystkie osoby, które uważają, że jest fatalne. A skoro mowa o promocja, na jakiej podstawie ramazamzesa uważasz, że jesteśmy biedaczkami? To, że korzystamy w promocji, wcale tego nie oznacza, a nawet gdyby faktycznie tak było, to skoro salon podaje informacje o rabatach, chyba musi mieć problem z brakiem klientek. Nawet jeśli płacę mniej chcę być potraktowana jak normalny klient, takie są moje prawa, natomiast jeśli salon i jego pracownicy nie mają ochoty o dbanie o osoby, które płacą mniej to niech po prostu nie proponują promocji!

Gość stasienka 30
Witam w sierpniu 2012 skorzystałam z usług tego salonu wykupując grupon na usługe fryzjerską i było ok. W tym roku w styczniu dostałam sms o promocji na strzyżenie modelownie i zabieg kreatynowy , a także farbę . Posatnowilam skorzystać i tragedja siedziałam 3 godziny w trakcie farbowania przyszła pani na balejarz jesli chodzi o zabieg kreatynowy nic nie ma wspólnego włosy tempe i popalone fryzjerka stwierdzila że to taka farba szkoda że wcześniej nie powiedziała doplaciła bym do usługi,włosy do absolutnej regeneracji . Miałam umówiony zbieg dermobrazji ale zrezygnowłam .Jakość i czas wykonania to absolutny brak szacunku do kliennta ,nie polecam szczególnie młodym panią widziałam to co wykonano na dwoch młodych dziewcznach ,zero wiedzy farbuje wlosy od kilku lat ale czegos takiego nie polecam !!!

Gość frezjaaaa
Skorzystałam z opalania natryskowego w tymże salonie.Pani kosmetyczka nie reaguje na moje sugestie ze chcę być brązowa a nie lekko przyciemniona.Byłam po peelingu,a mam plamy.Pewnie chciała żeby znowu ją odwiedzic i wyciagnąc kase.NIE POLECAM.Nigdy więcej!!!!!!!!!!! w tym salonie:)

Gość iceteawk
A Ja wręcz odwrotnie miałam przyjemność w wakacje skorzystałam z opalania natryskowego. Jestem blondynką no i mam bardzo jasna karnację dziewczyna zaproponowała do cery jasnej ,a jak wyszło SUPER żadnych plam po prostu extra trzymało mi sie gdzieś 2 tyg ale do tego jeszcze bardziej brało opalanie słoneczne +do tego balsamy kolloryzujące . Więc dobrze znam studio na hallera korzystałam z solarium dziewczynay nawet dawały próbki balsamów.Ja POLECAM.

zadowolona po opalaniu natryskowym !!!!!to tylko pewnie szefowa tam jest dla mnie to totalna porazka ,plamy i krótko widoczny efekt i tyle......cos za darmo pewnie jakies przeterminowane próbki......i tyle

Gość nie dajcie się zwieść pozorom
po pierwsze: skoro salon nadal funkcjonuje to chyba nie jest tak źle z tymi usługami po drugie: korzystam z solarium słoneczne studio i jestem zadowolona po trzecie: każda usługa ma swój czas, a klientek można w tym samym czasie obsłużyć kilka- tak właśnie to funkcjonuje, jak ktoś chce, żeby mu nadskakiwać niech zatrudni prywatnego fryzjera i kosmetyczkę po czwarte: nie zauważyłam, żeby personel był nieuprzejmy po piąte: nie jestem pracownikiem!

Gość Maria11
Hej dziewczyny, koleżanka otworzyła firmę - jest wizażystką, może któraś będzie zainteresowana... www.abcmakijaz.pl

Gość gość
Popieram zdanie kolezanki.Widze ze uparło sie pare złośliwych klientek(tak działa zazdrość) .Ja polecam fajny salon i tez nie jestem pracownikiem Słonecznego Studia.Polecam

Gość gosiaczek17
Ludzie ten salon to totalne dno......bród smród i nic wiecej......fryzjerki nie potrafia porzadnie uczesac a co dopiero zafarbowac włosy....byłam i sie przekonałam na własnej skórze!!!!!!!!!!!!!!!!!a pani na obsłudze bardzo nie miła i opryskliwa .........pozytywy pisze sama szefowa na pewno i pracownicy......OSTRZEGAM PRZED TYM SALONEM

Gość kmmm
Witam, Piekny wystroj hahaha przeciez tam grzybem wali lozko kosmetyczne przy brudne pod stopami mialam folie spozywcza wielorazowego uzytku Jak tylko weszlam to wiedzialam Co mine czeka ale nie mialam wyjscia nine kosmetycki nie mialy terminu pozatym skasowali mine wiecej niz w eleganckim salonie Polecam:-)

Gość gość
Piękne palmy???? Piękny wystrój??? Siedlisko kurzu i bakterii!!! Ten sam wystrój jest tam od kilku lat! Salon zamiast się rozwijać, cofa się. "biedaczki z promocji" ??? To skoro taki doskonały to salon to po co im gruponowe promocje dla "biedaczków"??? Czyżby klienci uciekali? Przestrzegam przed tym miejscem!!!! Solarium to ściema! Biorą kasę za zużyte lampy. Nic nie opalają, a co najgorsze można sobie zrobić krzywdę. :/ Zero profesjonalizmu! Paniusie siedzą i palą papieroski, a klient odchodzi na drugi plan, choć za jego pieniądze robią sobie tipsiki, którymi rysują klienta po głowie myjąc włosy. :/ Zamiast się zrelaksować siedziałam cała w nerwach! Co do salonu fryzjerskiego, brud, smród i ubóstwo. Ręczniki wielorazowego użytku, co w XXI wieku jest karygodne! Niedosuszone, śmierdzące, poplamione farbami. Koszmar! Szczotki całe we włosach, nożyczki oblepione jakimiś specyfikami, nie myte. Jeszcze brakuje, żeby jakiegoś syfa dostać. :/ Higiena na zerowym poziomie! Aż strach myśleć co dzieje się za drzwiami salonu kosmetycznego. Wolę jednak nie sprawdzać. O mało nie zwymiotowałam! Po powrocie do domu czym prędzej pobiegłam umyć włosy! Tam najgorszy koszmar nabiera realnych kształtów!!! NIE POLECAM!!!!!!!!

Gość vipuska
Skorzystalam z grouponem kilka razy z fryzjera i bylo ok.Sa plusy i minusy, jak wszedzie ale jest to przynajmniej normalne miejsce, a nie pretensjonalny, nadymany , "krotko z lewej , dlugo z prawej salon",.Ceny promocyjne przystepne, obsluga raczej uprzejma ale bez przesady, jest czysto .Jedyny duzy minus to rotacja zalogi.Zamiast sie zrelaksowac mysle z niepokojem, kto mi sie dzisiaj trafi bo nigdy nie ma tych samych ludzi i nie wiem czego sie spodziewac, ale do tej pory mialam szczescie. W sumie nie wiem czy polecam, bo kogo mialabym polecic?Pewnie i tak ich juz tam nie ma...

Gość dgość
Skorzystałam do oferty groupona i bardzo tego żałuję. Kosmetyczka skaleczyła mnie na skórze wokół paznokcia, a lakier trzymał się jedyne 20 min po wyjściu z "salonu". Lakiery, które mi zaproponowano były chyba jednymi z najgorszych jakościowo i najtańszych w mieście. Nieszczególnie polecam, chociaż nie znam pozostałych ich ofert. Obsługa sympatyczna - z tych dobrych rzeczy.

Gość diana 29
Lampy stare jak świat!!! kiedys opalały, dziś niestety nie polecam! Dobre czasy już dawno minęły , nie polecam -zero efektu za wysoką cenę!! Nawet z grouponu się nie opłaca, łóżka z czasów prehistorycznych!

Gość gość
nie rozumiem dlaczeg ten salon dlaej funkcjonuje skoro ma tak paskudne opinie, sama wyszlam przerazona, wiec chcialam cos napisac, ale widze, ze nie ma takiej potrzeby

Gość gość
Absolutnie odradzam to "studio". Usługi, którym mnie poddano to farbowanie włosów - chyba najbardziej bolesne na świecie. Skóra głowy mnie piekła i szczypała tak bardzo, jak jeszcze nigdy w życiu u żadnego fryzjera, podczas żadnego farbowania. Idealnie to oddaje jakoś materiałów i poziom doświadczenia fryzjerki. Po farbowaniu Pani stwierdziła, że sama jest zaskoczona kolorem. Cudowne wyznanie w ustach fryzjerki! Podcięcie włosów było mało skomplikowane więc się udało. Pani miła, więc nie mam zastrzeżeń. Tylko jakość kosmetyków, których używała mnie przeraziła. Podobnie podczas manicure, który można było tam zrobić. Jaki manicure hybrydowy? Absolutnie! Do wyboru bardzo mało, bardzo starych lakierów Golden Rose, które można kupić w kiosku za 3,5 zł (sprawdzałam). Nie dam głowy, czy narzędzia, którym posługiwała się (kolejna miła) Pani były dezynfekowane. Generalnie .. masakra i bardzo, bardzo mocno odradzam. Wg mnie taki salon nie ma racji bytu!

Gość Oburzona wrocławianka
Witam. Miałam wątpliwą przyjemność korzystać z usług oferowanych w Słonecznym Studio. Fryzjerka niesamowicie szarpała za włosy podczas mycia i farbowania. Kto tak szarpie podczas mycia włosów? Powinno się to robić niezwykle delikatnie, dodatkowo zrobić masaż skalpu. Coś strasznego!!!! W momencie, kiedy trzymałam farbę na głowie, Pani kosmetyczka zaprosiła mnie na manicure hybrydowy. Jezusie, ręce mi opadły. Musiałam siedzieć z farbą na głowie przy wejściu do salonu, każdy się na mnie gapił!!!! Pani kosmetyczka nie była zbyt miła, już wcześniej, kiedy wchodziłam do Salonu, dziwnie się na mnie patrzyła i śmiała się pod nosem z dziewczyną z recepcji, która swoją drogą siedzi za ladą, ani nie wstanie, tylko pyka sobie e-papierosa. To samo fryzjerka. Odchodziła ode mnie, aby sobie puścić elektronicznego dymka. Sam manicure zrobiony niestarannie, a lakier, który wybrałam jako pierwszy był cały suchy i nie dało się nim nic zrobić. W samym salonie brudno. Na palmach, którym swoją drogą brakuje liści, są całe z kurzu, podłoga też dawała wiele do życzenia. Ogólnie to brudno w salonie było strasznie. Zdecydowanie nie polecam. najgorsze miejsce we Wrocławiu. Przy wyjściu zastałam chyba właścicielkę. Bardzo niesympatyczna osoba. Klnęła jak szewc.

Gość gosiaczek 30
cóz wiecej dodać... właścicielka jest najlepszym dowodem na okreslenie panujacych tam warunków !!! bród ,zaniedbanie ,zmieniajacy sie ciagle personel . Miałam okazje poznac szefostwo i przestalo mnie dziwic wszystko w tym salonie zaczynajac od pracownikow konczac na nowym image salonu fryzjerskiego-totalne bezguscie i brak wychowania wlascicielki powala na kolana! ma jak ma -totalne dno! pozostaje zadac pytanie czemu wciaz nowe dziewczyny pozwalaja sie tak traktowac ??!! wiem co mówie widzialam akcje wlascicielki ,slyszalam jak traktuje personel i nie chodzi mi glownie o pieniadze ktorych nie wyplaca ale o zasady moralne ktorych nie posiada ,dlatego niech nie rzada szacunku skoro sama nie szanuje nikogo!!! cały wrocław ja zna z tej gorszej strony bo lepszej nie posiada i zapewne nigdy nie bedzie posiadala!! DNO!!!!!!!

Gość gość
Zgadzam sie ze wszystkimi negatywnymi opiniami na temat tego "studio"-korzystalam z solarium i trzykrotnie z uslugi fryzjerskiej. Za kazdym razem bylo tylko gorzej. Ten biznes to jedna wielka porazka. Stanowczo odradzam!

Gość Patrycja44
Również kupiłam grupon do słonecznego studia i tak jak Wy się zawiodłam. Po wizycie w tym salonie koleżanka poleciła mi swoją sprawdzoną fryzjerkę (Panią Anię z Centrum Estetyki dr Kulczycka na Zelwerowicza), która uratowała moja włosy! Polecam!

Gość Radełko
Szkoda gadać. Wszystkie negatywne opinie są prawdziwe. Fryzjerka "robi" trzy klientki jednocześnie. Ręczniki faktycznie są trzeciej świeżości. Kosmetyczki co chwilę się zmieniają w salonie, bo żadna nie chce pracować na przeterminowanych produktach, poza tym ciągłe braki w towarze. Jedna z kosmetyczek po makijażu zamiast fixera do utrwalenia użyła lakieru do włosów. Lampy w solarium stare. Łóżka stare. Na salonie brudno. Te palmy całe w kurzu. Pani recepcjonistka.. chudziutka, opalona, z tipsami i epapierosem bardzo nieprzyjemna. Podśmiewuje się z innymi pracownicami z klientów. Szefowa specyficzna. Bardzo nerwowa i niestety wulgarna, także przy klientach. Byłam pracownikiem i szczerze odradzam wizyt w Słonecznym Studio. A na pewno picia wody z dystrybutora. Przelewana jest do bani z kranu, o czym poinformowały mnie "koleżanki", gdy przyszłam w pierwszy dzień do pracy. Od paru miesięcy już tam nie pracuję. Nie wpiszę w cv, gdzie pracowałam, dużo osób prowadzących salony kosmetyczne zna opinię, boję się, że wpłynęłoby to na moje zatrudnienie.