Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Bylam prawie pewna że jestem w ciąży a tu taki zawód. Wszystkie objawy na to wskazywały i wskazują. nie mam @, bolą mnie piersi, trochę brzuch, dużo śpię, jestem rozdrażniona, więcej jem i częściej chodzę do toalety. a zrobilam dzisiaj test i nic.

Gość junn
ile okres się spóźnia?

Gość junn
no to powinno już wyjść. a cykle regularne?

Gość bardzooooooo mąąądra
To się nazywa ciąża urojona :-D

Gość junn
zrób dla pewności beta hcg. mnie po tygodniu spóźnienia wyszły dwie wyraźne kreski.

Gość do autorki....:)
IDZ NA BETE HCG, CHOCIAZ PRAWDE MOWIAC NIE WYDAJE MI SIE ZEBYS BYLA W CIAZY PO TYGODNIU POWINNAS MIEC 2 KRESKI.... ZROB BETE I BEDZIESZ WIEDZIEC PS.sorry za capsa:O

kup jeszcze jeden test innej firmy polecam pink test albo idz na bete mi te domowe testy dopiero w 17tc wyszły pozytywne więc wszystko jest możliwe

Gość do :P:P:P:P:P
wiesz co dziewczyno, jak czytam twoje posty to zastanawiam sie z jakiej wsi sie urwalas i czy chocoaz szkole specjalna skonczylas:O jesli nie potrafilas poprawnie zrobic testu ciazowego to nie dziw sie ,ze dopiero w 17 tygodniu wyszedł ci pozytywny przy ciazy test ciazowy wykrywa hormon gonadotropiny kosmowkowej, hormon ktory jest produkowany trakcie ciąży przez zarodek, a potem przez łożysko, powinien w prawidlowej ciazy byc obecny juz w 6-10 dniu po zaplodnieniu!!! moze nie byc wykryty przed terminem miesiaczki, ale juz w kazdym kolejnym tygodniu jak najbardziej!! wiec spadaj na szczaw, ze swoimi tekstami o 17 tygodniu przyglupawa dziewczynko i moze zastanow sie nad pisanjiem tutaj bo poziomu twojego osmieszania sie ja juz nie ogarniam:O

Gość fujitsuuu
zgadzam się z wypowiedzą wyzej, : P : P : P : P: P jak dla mnie rowniez jestes zupełnie bezmyslna i robisz innym wode z mozgu, zastanow sie czasami co piszesz i czy twoj wpis jest komus do szczescia potrzebny!

fujitsuuu i do :P:P:P:P:P dziewczyny dajcie spokoj tej idiotce naogladala sie "ciaza z zaskoczenia" i wciska ludziom scenariusze:)

Gość no dobra ale
Czarna Mambo!!!! To się nazywa ciąża urojona właśnie :) Te objawy mogą wystąpić przed okresem. A tydzień może się przesunąć, mi się przesunął 2 tygonie i nadszedł :) A nie współżyłam nawet wtedy :)

hehehe jakie wy mądralińskie jesteście :D:D:D według was testy są zawsze super hiper niezawodne? nawet producenci piszą że pewność tylko w 99% :P w ciąże zaszłam w połowie lutego a test pierwszy robiłam w połowie marca jak należy z rannego moczu :P i jedna kreska więc kierunek ginekolog i faktycznie ciąża a później z ciekawości co 2 tygodnie robiłam testy i dopiero w 17tc wyszedł pozytywny :P miałam bardzo niski poziom hormonu i dlatego nie wyszedł wcześniej :P jak się nie znacie to nie mówicie że gadam bzdury bo ja mówię jak było test nigdy nie jest na 100% pewny a jeśli autorka ma cykle jak w zegarku, do tego te wszystkie objawy to nawet jak test wyszedł negatywny to nic nie przesądza chociaż według niektórych to jest wystarczający dowód na brak ciąży a potem zdziwione będziecie jak na porodówce wylądujecie bo przecież test wyszedł negatywnie :D:D:D

:P:P:P:P:P: my nie jestesmy takie tepe jak Ty to po pierwsze a po drugie twoj tekst z porodowka jest zalosny🖐️ a teraz do szkoly gimsrako!

Gość minos
do :P :P... Mi w 17tc pojawiła się już siara w piersiach a ci dopiero test wykazał ciążę?! Autorko, a w dni płodne był normalny stosunek?

do minos dokładnie tak ciąża już pod kontrolą była szpital już zaklepany był na 21tc na założenie szwu na szyjkę a test dopiero wyszedł pozytywny zresztą był tu kiedyś taki temat czy pomimo negatywnego testu ktoś był w ciąży i tam bardzo dużo takich przypadków było opisanych :) każdy test ma inną czułość a i stężenie hormonu w moczu może być różne a co do siary to mi się pokazała w 38tc i to było wszystko pokarmu nie miałam praktycznie wcale widać taka moja uroda :) chociaż w pierwszej ciaży test wyszedł jakoś w 6tc i to wcale nie z porannego moczu :) tak więc testy umiem robić wbrew temu co niektórzy myślą :D

Gość fujitsuuu
jezuu, dziewczyno jaka ty jestes ograniczona to szok, zal mi takich tępot jak ty:O za niskie stęzenie hormonu? jasne, naucz sie wykonywac test a potem pisz! a na porodowke to ty sie wroc i poszukaj rozumu:O

Gość minos
Oj dajcie już spokój do :P:P:P:P to ty sie może jużnie rozmnażaj więcej:) Hehehe

Gość do : P : P : P : P : P!!!!
hahaha, rozumiem ze co chwile, do 17 tygodnia robilas testy ciązowe? jasneeee:D

nie co chwilę a co 2-3 tygodnie co zresztą wam napisałam :P czytajcie ze zrozumieniem :P jakoś ani moja lekarka ani lekarze w szpitalach (zaliczyłam 2 w tym jeden akademii medycznej) nie widzieli nic dziwnego w tym że test wychodził negatywny, stwierdzili że to się zdarza i tyle :)

Gość do : P : P : P : P : P!!!!
faktycznie, głupota nie powinna sie roxmnażac wiec : P : P : P : P : P moze poprzestań na tym jednym dziecku:D

Gość minos
nie chodziło mi o to,że ona jest głupia, tylko taka słabiutka mi się wydaje. Kobiety,nie obrażajmy się.

hehehe czytać nie umiecie czy jak? ja mam dwójkę dzieci :P w pierwszej ciąży test wyszedł szybciutko jakoś miesiąc po zapłodnieniu i to popołudniu :P w drugiej ciąży takie jazdy miałam :D:D:D do minos no więcej dzieci nie będzie bo mój organizm tego by nie wytrzymał to raz a dwa dwójeczka to idealnie na dzisiejsze czasy :) masz rację słaba jestem od tej strony :) córa rodzona w 33tc a od 24tc rozwarcie i szpitale i dwa razy szew na szyjkę zakładany który nic nie dał no a z synem to już pisałam jakie jazdy też szew zakładany, ten poziom hormonów poniżej normy i to bardzo, tyle dobrze że przy nim szybko były szwy i ciąża donoszona a nawet przenoszona :)