Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulqa

prosze o rade

Polecane posty

potrzebuje porady.staramy się już o dzidziusia prawie rok i nic nie wychodzi.co mam robić,jestem załamana.doradzcie mi co robic bo juz sama nie wiem.

Przede wszystkim musicie iśc do lekarza, by ustalić przyczynę tego stanu rzeczy

Gość papućććććććććć
pewnie Twoj facet wklada palec zamiast siusiaka albo wklada palec ale nie do tej dziurki staracie sie :D

Gość maaalinq
iść do lekarza... zbadaj się ty i twój facet. m oże kupcie test owulacyjny i według niego sprawdzajcie kiedy możecie się kochać. najlepiej przed tym razem co ma dojśc do zapłodnienia nie kochajcie się ze 2 dni żeby się sperma nazbierała.

Gość maaalinq
iść do lekarza... zbadaj się ty i twój facet. m oże kupcie test owulacyjny i według niego sprawdzajcie kiedy możecie się kochać. najlepiej przed tym razem co ma dojśc do zapłodnienia nie kochajcie się ze 2 dni żeby się sperma nazbierała.

ja nie wiem czy mi lekaże pomoga.ja już miałam jedną ciąże pozamaciczną i od tamtej pory jest problem.u mnie funkcjonuje tylko jeden jajnik.jak wczesniej byłam u lekaża i robiłam badania to miałam za wysoki testosteron.

Nie ma co się martwić, myślenie tylko pogłębia problem, zgłoś się najlepiej do lekarza może on rozwiąże Twój problem. Nie załamuj się nie posiadanie dziecka to nie żaden koniec świata także głowa do góry i zacznij działać