Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindelema

Poślizgnęłam się i upadłam: 10 tydzień ciąży.

Polecane posty

Gość kindelema
Moje dotychczasowe objawy,to tak,jak pisałam: rozciągająca się macica z prawej strony (jeju,jakbym chciała,zeby to uczucie wróciło :( ). Generalnie miałam moze wcześniej kilka razy mdłości,ale nigdy nie wymiotowałam. Czasem miałam wstręt do jedzenia i nie wiedziałam,co sobie kupić. Raz Mąż biegł na stację benzynową,bo mi się w nocy hot-doga zachciało :) Zgagę też miałam raz :)

Gość madagaskarka
ja teraz mam zenie wiem sama co bym zjadła:) ciagle jem kwasne, a od słodkosci mnie odrzuca:) i wstret do jedzenia... generalnie nie jest zle :)

Gość kindelema
A ja na odwrót. Słodkości lubię :) Jakoś od niedawna :) Wg "wierzeń" Ty będziesz miała chłopca,ja dziewczynkę :)

Gość madagaskarka
własnie, chyba rak bedzie... kazdy mi mówi ze bedzie chłopiec:)

Gość kindelema
A co byś chciała? :)

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Jejku dziewczyny jak Wam zazdroszczę, to taki wspaniały stan. :) My następne planujemy za parę dobrych lat, gdzieś jak mały do szkoły pójdzie. :) Już się doczekac nie mogę, ale wcześniej nie mam mowy o ciąży. :) :D :D

Gość manusia amelki
wrocily wspomninia kobietki zazdroszcze ja juz mam roczna corunie moj kochany bombelek, ja sie wywrocilam na lod w 16/17 tyg wszystko z malutka ok bylo . a co do ruchowto zaczely sie okolo 22tyg takie porzadne :) ja wg wierzen mialm miec chlopca bo wygladalm kwitnaco cera ppiekna wlosy sliczne urody tez mi nie odbieralo ne roztylam sie za mocno wygladam w ciazy slicznie a tak sie wyglada na chlopca. moja nusia byla caly czas dupka odwrocona to nie szlo zobaczyc czy dziewczynka czy chlopak :) zycze wam kochne szczesliwego rozwiazania :)

Gość kindelema
Blabab-oby u mnie się dobrze skończyło :) A Ty już masz jedną pociechę,więc tylko się cieszyć,chociaż "smaka" na kolejne masz niezłego :) Ja bym chciała jak najszybciej drugie :)

Gość kindelema
Dzięki Mamusio Amelki i jednocześnie dziękuję za wsparcie :)

Gość Sylwester Kaźmierski
Witam! Oferuję pomoc w uzyskiwaniu jak najwyższych odszkodowań z tytułu wypadku komunikacyjnego, błędu medycznego, niesłusznego pozbawienia wolności, poślizgnięcia i upadku, śmierci osoby bliskiej, wypadku przy pracy, szkody pożarowej, szkody lotniczej, wypadku rolniczego, NNW, UNWW itp. Tel. 732 445 393