Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika zalamana

Partner seksualny obecny a poprzedni

Polecane posty

Gość monika zalamana
Walila odrazu.. po prostu z bylym w lozku moj swiat wirowal, orgazmow nie jestem w stanie zliczyc, plakalam ze szczescia a teraz moge pobeczec z niezadowolenia Chce do niego zadzwonic... teraz...

Gość Czeba
mieć kilku facetów - każdy co czego innego. Myślisz, że faceci mają inaczej? To jest jak w tej historii-dowcipie: trzeba znaleźć doskonałą kochankę, doskonałą matkę dla dzieci i doskonałą gospodynię. I trzeba uważać, żeby się nigdy nie spotkały.

... bo jak żona, to już nie trzeba o nią dbać. :O Z Bogiem sprawa jak jest mało ruchliwa, ale w Twoim przypadku "zalamana" nie rozejdzie się po kościach. :P

Gość forumee terminatore
Nie chce sie rozwodzic bo maz jest dobrym facetem, dobrym ojcem ale kochankiem tragicznym i to mnie boli... boje sie ze nie wytrzymam tak dlugo i go zdradze

Gość forumee terminatore
Tak to bedzie wygladac jak napisalem prawda autorko?

Gość monika zalamana
Mniej wiecej, boje sie zdrady straszliwie ale nie wiem czy zdolam wytrzymac w takim stanie dlugo :(

Gość Czeba
umieć wybierać: a ty chcesz mieć dobrego męża, wspaniałego ojca dla dziecka, wspaniałego kochanka i do tego jeszcze chceć mieć czyste sumienie, żeś nie zdradziła. Każdy by tak chciał. To za łatwe. I w życiu tak raczej nie ma.

ciekawi mnie jakbyś miała inny problem w małzenstwie? tez bys tylko wzdychała i szuakała dziwnych alternatyw?:P Facet problemu nie widzi być moze dlatego że nie ma potrzeby dostrzec. Ciebie on dotyczy bezpośrednio, wzdychanie czy droga na skróty nie tylko go nie rozwiazuje ale nawet pogłębia ;)

Gość BBBRRRRRRR
:) hej v34 co by nie zrobiła to i tak pogłębi:)

Gość Czeba
wiedzieć, że coś jest nie tak, żeby w ogóle chcieć to zmienić. Oczywiście trzeba mieć też chęci ale wiedza musi iść najpierw. A przecież nasza załamana monisia nie powiedziała swojemu kochanemu mężulkowi: "mój poprzedni facet rypał mnie do upadłego, że aż mi się w cyckach gotowało - może też byś spróbował się postarać". Tylko chłoptaś cały czas myśli, że on jest doskonałym kochankiem. Łatwiej się na forum wypłakać niż sprawę jasno stawiać.

Gość BBBRRRRRRR
Fajne jest to że wiekszość postów powinna mieć odnośniki do istniejących już tematów :) mam wrażenie że już gdzieś to czytałem:) do autorki naprawde Ci współczuje

czeba i o to chodzi :classic_cool: choc moze nie tak drastycznie :D:D BBBRRR 👄

Gość monika zalamana
Przeciez napisalam ze byly juz rozmowy z mezem na ten temat! probowalam, mowilam mu ze chcialabym inaczej ze moglibysmy sprobowac tego i tego to slysze tylko NIE! Takze prosze cie czytaj wpierw wszystko zanim sie wypowiadasz..

Gość Czeba
mieć na uwadze, że mogło jej sie mleko w cyckach zagotować. Sam tego jeszcze nie spowodowałem, ale słyszałem o takich przypadkach. A widziałem jak kobita musiała z łóżka na czworakach wychodzić bo nogi jej się uginały.

Gość Czeba
czytać też co ja piszę. Powiedziałaś mu, jak było z poprzednim? :-)

monika to się wtedy zadaje sobie pytanie-"czego oczekuje od życia?" i jesli seks jest dla ciebie wazny wali się wprost albo bedzie seks albo....i tu do wyboru. a jak twierdzisz mąz jest wart życia bez sesu to bierz to na klate i przestań marudzić :classic_cool:

Gość monika zalamana
Czeba no chyba sie zle czujesz... mam mu powiedziec ze moj byly traktowal mnie w lozku jak dziwke, bil mnie, wiazal i doprowadzal do takiej ekstazy ze sikalam ze szczescia? :P raczej nie... Powiedzialam mu ze chcialabym urozmaicenia, czegos wiecej ale nawet to nie wchodzi w gre.

Gość BBBRRRRRRR
@ czeba jakiś dziwny jesteś .Daj spokój dziewczynie jest wystarczająco załamana:) @ do załamanej w życiu tak jest że nie wszystko sie ma. Mimo wszystko życie czasami potrafi również miło zaskoczyć postaraj sie pogadać z partnerem. skok w bok w tak krótkim czasie po ślubie nie wróży nic dobrego

Gość BBBRRRRRRR
Albo nie słuchaj mnie tylko banalnego -fajnie gada:)

Gość Czeba
mieć punkt odniesienia, żeby wiedzieć do czego równać. A jak chcesz, żeby facet się domyslił, że lubisz jak cię za włosy zaciągnąć pod prysznic i tam obsikać? Oczywiście, lepeij milczeć i czekać. A może puść mu jakiś ostry filmo i powiedz, że ty byś tak właśnie chciała?

Gość monika zalamana
Czeba jednak nie czytales co napisalam wczesniej wiec nie chce mi sie pisac tego samego po raz kolejny... Chyba czas zakonczyc temat, moze wytrzymam, moze moj maz sie zmieni bo bede probowac a jak nie to odwiedze bylego.

Gość gerar
nie ma tak dobrze by wszystko bylo jak na lezy W koncu dokonalas wyboru juz tak nie narzekaj mogla bys trafic gozej kochacie jet dla ciebie dla dziecka dobry a to najwazniejsze a ze sex dla nie go nie jest kak wazny jak dla ciebi ....

Gość fn
Byłem przekonany, że kobiety po prostu nie potrzebują seksu... Widać odwrotne sytuacje również się zdarzają. Bardzo przykro mi to widzieć, bo znam dokładnie tą sytuację z własnego doświadczenia. Również z własnego doświadczenia nie jestem w stanie wiele poradzić. Rozmowy pomagają, ale to jest dosyć trudne aby partner (akurat w moim przypadku partnerka) chciał uczestniczyć. Jednak z czasem i cierpliwością można do czegoś dojść. W temacie zdrady nie mam żadnego doświadczenia, bo wyżej sobie cenię szczerość w związku niż chwilowe zaspokojenie, ale ten fakt raczej czyni ze mnie frustrata niż zadowolonego mężczyznę. "Masz wspanaiłą rodzinę" -- słyszałem to dziesiątki razy od kolegów i koleżanek. To na prawdę dużo kosztuje. Może spróbuj być bardziej otwarta i trochę bardziej aktywna w łóżku starając się podpowiedzieć nowe techniki, albo może jakaś książka pomoże. Przede wszystkim nie zaniedbuj się i nie rezygnuj z siebie. I na koniec mam nadzieję, że po czterdziestce facet nie zacznie oglądać się za młodszymi, mówiąc, że i tak przez całe życie byłaś do niczego... Życzę powodzenia.