Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

mam kochanka, glopia baba morze to twuj monz? hahaha

Polecane posty

Witajcie, oturz musze sie do czegos pzyznac, bo musze sie z kims podzielic. Od dwuch miesioncuw od kont monz pojechal w delegature, zaczelam se pisac na fejsbuku z pewnym pzystojniakem we kturym sie kochalam calo mlodosc. Od slowa do slowa okazalo sie, ze ja sie mu terz podobalam, ale wiecznie bylam zajenta pzez kogos. On josz jest rzonaty I ma dziecko I rzone od dwuch lat. Wienc postanowilismy sie spotkac na piwko, powspominac dawne lata. I tak pare razy, arz w kacu wyznal mi, ze sie we mie potkochuje I ja mu terz powiedzialam, ze nie jest mi obojentny. I tak wyszlo, ze kturegos razu wylondowalismy w moim luszku. Bylo fajnie do takego stopnia, ze to powturzylismy I tak josz dwa miesionce sie to ciongnie. A jego glupia rzona nic nie wie hahaha ja terz oklamoje menrza, ale on sobie zaslorzyl, bo ma durzo wad, wiencej jak zalet. Denerwoje mie, ciongle go nie ma I nie spelnia moich oczekiwan. Smiac mi sie chce z tej idiotki co jest oszokiwana, naiwna, a bzydka taka, ze zastanawiam sie jakim codem znalazla menza.

Gość oj gupia ty gupia
ty wiesz ile ja się obrucham w delegaturze :)

A muj monrz to chyba cos wyczowa, bo mi telefon pzeglondal I pytal czyj to numer, to mu powiedzialam, ze kolzerzanki ze pracy chlopaka, ze nie miala nic na kacie I ode mie dzwonila

A kim Ty jestes? Jescze powiec, ze moim menzem?

Akorat, on powiedzial, ze zony josz nie kocha, bo sie zaposcila, jest groba I ma tloste wlosy, a z reszto ja terz nie mam zamiaru sie z nim wionzac, bo chce byc wierna menzowi. To tylko tak dla zabawy, puki jestem mloda, bo potem to josz nikt mie nie bendzie chcial, z reszto zaczynam tyc.

Gość mela979
ile ty masz lat dziecino analfabetko????

26, jak ci nie pasoje to nie czytaj. Karzdy lobi co innego, ty anal, ferdek oral, ktos innyco innego.

Gość nie ochłoniesz tak szybko
monz kurva .... bijesz wszystkie matoły na łeb na szyję

Nie, rzona tlomoku, sam jestes matolem, pewnie nawet potstawuwki nie ukaczyles. Ja to jestem po ogulniaku I mam magistra ciulu.

Gość oj gupia ty gupia
jeślim ty moja żon to ja twoja męża ;)

Gość mela979
fiel do szkoły i to już!!!!

Gość mela979
fiel menza to ty może będziesz miała za 20 lat jeśli ktoś pokocha takiego analfabetę

Mela jestem josz po ukaczonej edukacji. Wiencej rozomu mi nie tzeba. Zajmij sie lepiej swoim muzgem, bo widze, ze masz durze braki.

Gość mela979
ale się ubawiłam :-) oj rozumu ci nie trzeba bo przyzwyczaiłaś się już do jego braku :-)

Gość mela979
samotnik super!!!

Monz mi nic nie zrobi, bo nawet jak sie dowie to ja mam powody, on sam jest tego winien. mela, mam menza od roku, nie wiem czemu masz mie za guwniare. Monz mie bardzo kocha I zdaje sobie sprawe z tego ze ktos sie morze we mie zakochac, bo jestem bardzo pienkna, startowalam w kakursie na miss wojewuctwa grubasko.

Gość mela979
fiel, dawno sie tak nie ubawiłam :-) gratuluję ci i urody i inteligencji której nie masz, miss debili!!!!

A karzdy chlopak by chcial miec miss polski za rzone, wienc co kolwiek by siedzialo to on mie nie zostawi, dlatego mogie sobie pofikac tu I tam.

Gość mela979
jeśli jesteś taka piękna i mądra to wstaw swoje zdjęcie i dyplom ukończenia szkoły, wszyscy ci będziemy bardzo zazdrościć....

Mela ty daltonistko wes sie mie nie czepiaj, daltonisci tak majo, zazdrosc to zazdrosc. Pokarz swoje zdjencie, zobaczymy czys taka urodzajna jak ja czy tylko sobie wmawiasz. Zalorze sie, ze masz nadwagie, smierdzi od ciebie potem I nie morzesz sobie kopic ciuchuw bo nie ma twoich rozmniaruw, albo monz cie zdradzal I tera sie mscisz na wszystkich kochankach. Wszystkie jestescie take naiwne.

Gość mela979
kończę ma dość buractwa!

Fjel: "Jestesmy piekne, zgrabne, mlode i bogate. Mamy duzo kasy i wypasiona chate. Gardzimy grubymi i biednymi babami. Nie podzielasz naszego zdania to nie pisz mendo z nami. Lacznie mamy lat 48, do tego po dwie dziurki w nosie. I wszystko mamy w dupie gleboko- jak cos Ci nie pasuje to wsadz se kija w oko. Jestem fajna ty i ja trata tata trata ta."

Oczywiscie, ze wstawie, ale jak wruce ze pracy, bo tu nie mam swoich fotek, albo jak chcesz to wyszokaj mie na fejsbuku, tam mam fotkie. Nazywam sie Fiel Kafeteria. A ty tymczasem pokarz swojo fotkie.

Gość oj gupia ty gupia
zara zara ja w delegacji od 2 m-c ty 26 lat rok po ślubie startowałaś na miss województwa ostatnio przytyłaś kurwa zajebie cię!