Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna panna młoda

Rodzice nie przyjda na slub

Polecane posty

Gość samotna panna młoda

Slub za msc, a oni nie przyjda.....nie akceptuja tego zwiazku Boli bardzo.... Miał ktos podobna sytuacje?

Gość *&ii
pewnie Twoja mama jest o niego zazdrosna i chce zeby jej wylizał szparke

Gość powiem i ja.....
a dlaczego nie akceptują Twoje związku mają powody ?

Gość wsiowa babka
No właśnie..dlaczego?

Gość samotna panna młoda
sytuacja trwa juz ponad rok, doslzo do tego ze musialam wyprowadzic sie z domu. Powod jest banalny, zarabiam wiecej do niego. Powiedzieli, ze moge wrocic, ale sama. Jestem jedynaczka

Gość fdgtuyiuo
bo pewnie on był żonaty jak go poznalas albo ma dziecko z bylą dziwą... ot co

Gość fotel
a ile zarabiacie

Twoim rodzice mają pewnie jakąś określoną wizję partnera, a ty jestes ich jedynym dzieckiem. A nie udałoby się porozmawiać? Oboje są w tym zgodni, czy jedno nie akceptuje, a drugie po prostu nie umie się sprzeciwić.

Gość kaskkkkaaaa
To napisz moze list do nich? Napisz wnim, że ten facet jest osobą, z którą czujesz się szczęśliwa, kochasz i jesteś kochana... ze on daje Ci poczucie bezpieczeństwa i uczucie jakiego szukałaś całe zycie... i dziwne jest to, że rodzice nie chcą dzielić z Tobą twojego szcęścia... Cyz im ktoś wybierał kogo mają poslubić? a może lepiej zeby facet był prezesem w wielkiej firmie i Cie zdradzał? śmieszne mają poglądy twoi rodzice...

Gość samotna panna młoda
rozmow bylo wiele, probowalam isc z nimi do ksiedza czy na psychoterapie. Powiedzieli, ze nie pojda bo wtedy musieli by zaakceptowac mojego partnera, a tego nie zrobia.Mama nakreca sytuacje, a tata nigdy nie mial wlasnego zdania

Gość ślub bez rodziny
miałam podobnie mimo zaproszenia nie przyszli. Nigdy nie akceptowali tego związku. Jesteśmy już kilka lat małżeństwem rodzina przyzwyczaila się ale nie spotykamy się często. Mam żal do nich ale wydaje mi się ze po latach oni częściowo też przezywaja. Na ślubie byliśmy my i świadkowie.

Gość Uroczy Roman
Nie pozwól starej sterować Twoim życiem.

Czyli mama jest głównym ,,przeciwnikiem'', tata jest pod jej wpływem. Słuchaj, to niesprawiedliwe co Ci robią, przecież nikt nie powiedział, że tak będzie zawsze( z tym zarabianiem). Może Twój facet powinien udowodnić Twojej mamie, że niepotzrebnie go skreśla? Choć trochę mam wrażenie, że nawet idealny partner byłby w jej oczach nieidealny. Szczerze nie wiem jak Ci pomóc, może jest ktoś kto umiałby Twoją mamę nakręcić? Trzymaj się i powodzenia

Gość kaskkkkaaaa
robią Tobie i sobie ogromną krzywdę, nie wychowywali dziecka po to by mu wybierać z kim ma iść przez życie, nie te czasy...Wg mnie jeżeli nie chcą i nie przyjdą to ich strata, nie wiem czy chciałabym ich wtedy znać... skoro oni nie chcą znać mojego męża nie wiem czy chciałabym żeby znali moje i JEGO dzieci... ale to juz wasza decyzja...

Gość samotna panna młoda
Nie potrafie tego zrozumiec....nie mam dzieci, ale nie potrafie sobie wyobrazic, ze moglabym dac wlasnemu dziecku takie warunki. Moi rodzice sa sami, nie maja rodziny. Zostali sami w 2 domach. Powiedzialam im, ze nic od nich nie chce, tylko tego zeby przynajmniej ze mna utrzymywali kontakt. Wzielam kredyt na mieskznaie, mama powiedziala ze w ten sposob probuje od nich wyludzic pieniadze, bo nie bede splacac rat i pewnie na nich to spadnie. Wymeldowali mnie z domu...

Gość powiem i ja.....
ja rozumiem że jest Ci przykro ale skoro Twoja matka jest aż tak bardzo na nie nastawiona to powinnaś na razie dać spokój....weź ten ślub bez nich a po wszystkim możesz im wysłać zdjęcia ...i myślę że jak na świecie pojawi się Wasze dziecko Twoja matka zmieni zdanie ...w końcu to będzie jej jedyny wnuk czy też wnuczka skoro jesteś jedynaczką

Gość samotna panna młoda
Tylko, nie wiem jak przezyje slub....

Gość samotna panna młoda
tylko ze gdybym nawet sie mylila, powinni przy mnie byc...

Gość *liliann
U mojej koleżanki na ślubie nie było ani jej rodziców, ani jego. Jej rodzice chyba nawet nie widzą, że za mąż wyszła.