Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szlachetne myślenie

Teściowa to nie matka !!! To obca baba, która narzuca swoje mądrości !

Polecane posty

Gość Szlachetne myślenie

Też na początku myślałam że tesciowa to może być druga matka ale już tak nie mysle. Przykre ale one same się proszą żeby ich traktować z dystansem.

Gość hbsjqbwdj
Szlachetne myślenie Nie "ich" a je traktować...

Gość kochannasynowwa
nienawidzę mojej teściowej żeby tak kurwisko zdechło i przestało się wtrącać

jestem po ślubie 12 lat ,nigdy ani razu nie powiedziałam do tesciowej mamo.Zwyczajnie uważam ,że matkę ma się jedną i jakoś przez gardło mi to nie przechodzi ,chociaż tesciowa moja wcale złą nie jest

Gość Szlachetne myślenie
Jestem w ciąży 2 miesiąc a moja teściowa ani razu nie zapytała się jak się czuje.. Nic ja nie interesuje tylko "grzebanie w ziemi" czyli w przydomowym ogródku. Czuje że to obca kobieta i mam do niej dystans.. Nie potrafię sie do niej zbliżyć, a może już nawet nie chcę... Ja wiem że synowa zawsze jest gorsza... Nasze dziecko też będzie gorsze, tylko dlatego że urodzi je synowa a nie córka...

Gość Szlachetne myślenie
Nie wiem po co ona chciała zebyśmy mieszkali z nią... Jest duży dom i najprawdopodobniej sama by go nie utrzymała, a córki od niej wywiały 800 km i 25km dalej.... Maż najmłodszy więc utarło się że dom będzie jego. Niestety się zgodziłam, choć myślałam o budowie własnego domu na własnej działce. No nic zawaliliśmy już sprawę... Jestem 3 lata po ślubie i cyrków robić nie będę...

mówię do niej najczęsciej babcia ,albo żartobliwie po imieniu,ale na początku zwracałąm się tak bezosobowo

Gość Szlachetne myślenie
Nie wiem po co ona chciała zebyśmy mieszkali z nią... Jest duży dom i najprawdopodobniej sama by go nie utrzymała, a córki od niej wywiały 800 km i 25km dalej.... Maż najmłodszy więc utarło się że dom będzie jego. Niestety się zgodziłam, choć myślałam o budowie własnego domu na własnej działce. No nic zawaliliśmy już sprawę... Jestem 3 lata po ślubie i cyrków robić nie będę...

Gość Szlachetne myślenie
Nie, nie ja nie oczekuję od niej nadskakiwania mi bo przez 2 lata żylismy z mężem sami i dawalismy sobie świetnie radę... Tak na prawdę to żyło nam się o wiele lepiej bez teściowej... Dla mnie mogłaby nie istnieć. To takie dziwne mieszkać z kim obcym pod jednym dachem...i nie umiec sie dogadać. Ja wiem że 70 letniej kobiety już nie zmienię.. i wiem że raczej zawsze będę miała takie do niej podejście..