Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dderrqA

trzyma wszędzie rzeczy od byłej

Polecane posty

Gość dderrqA

jestem z chłopakiem już prawie 3 lata. Czesto do niego przyjeżdżam, zdarza się równiez, że zostaję na noc. Dziwnie się jednak czuję bo wszędzie po pokoju ma rozstawione pluszaki, serca z napisem i love you,które dostał od swojej 1 miłości. Wiem też, że trzyma w szafce zdjęcia z nia i osobiste listy ( nie wiem co w nich jest) Choć roztstali się 3 lata przed naszym związekim zastanawiam się, czy to normalne zachowanie. Czy to coś dla niego znaczy, czy te rzeczy nie mają dla niego znaczenia? Ja po rozstaniu pozbyłam się rzeczy, zabawki oddalam do domu dziecka , zdjęcia pokasowałam tak żeby nic mi nie przypominało o tym co było. Co robicie z rzeczami od byłych miłosci po rozstaniu?

Gość figurantka z marsa
Ja jestem już trzy lata po ślubie i nadal mam maskotki i upominki od moich byłych. Nie wiedzę w tym nic złego :P

Gość plotkaa
Myślę, że to zależy od tego jak się rozstali. Jeśli w gniewie i przykładowo ona go zostawiła to mogłoby to być niepokojące. Ja rozstałam się z chłopakiem po 5 latach bycia razem. To była nasza wspólna decyzja i teraz jesteśmy przyjaciólmi. Do tej pory mam pluszaki, biżuterię, książki, wspólne zdjęcia. Ba! Nawet wiersze i listy miłosne które od czasu do czasu czytam. Nie chcę tego wyrzucać bo są częścią mojej przeszłości- pierwszego zakochania, ścisku w żołądku. Jednak nie przesłaniają mi one teraźniejszości. Nie siedzę i nie patrzę w nie tęsknym wzrokiem zastanawiając się co by było gdyby. To są piękne wspomnienia, ale tylko wspomnienia. Ruszyłam na przód. Mój obecny partner nigdy nie miał do mnie o to pretensji - widzi, że tamten rozdział pt"miłość" został zamknięty :) Pozdrawiam