Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakwaszona :P

zakwasy zakwasy

Polecane posty

otóż w sobotę byłam na vacu - bieżni pod ciśnieniem - zwiększyłam prędkość -no i dopadły mnie zakwasy :( niestety ... Dzis jestem również umowiona i zastanawiam się, czy mimo tych zakwasów mogę iść?? nie pogorsze sobie ?? i z jaka intensywnością ?? taka co ostatnio czy zmniejszyć predkość i wznios ?? boje sie, że z łóźka jutro się nei zwleke ...

:P hehe kwasidłem, no fakt :P umierajaca jestem i nie do gadania :P a tak serio ??

Gość zakwaszona :-P
Ostatnio też tak miałam jak predkość zwiekszyłam-wtedy ale miałam dłuższa przerwe i nie zmniejszyłam predkość i było ok. O tym że na zakwasy ruch dobry,słyszałam,ale nie wiem co z natężeniem-jak zmniejsze,potem znowu zakwasy przy zwiekszeniu?

Gość zacznij dzien od szklanki soku
zakwasy to sa od razu po cwiczeniach, a na 3 dzien to niestety juz mikro uszkodzenia miesni, wiec radze sobie dzis odpuscic jak nie chcesz pogorszyc swojego stanu

Ja mam zakwasy tylko jak zwiekszam prędkość.;-) dziekuje wam,pójdę;-) najwyżej znów będę cierpiec. Odbiegając od tematu -co sądzicie o tym vacu ? Chodziła któraś?

Gość CrK
Zakwasy ma się raczej dzień po wysiłku, odkłada się tam kwas mlekowy zgodnie z nazwą. Możesz ćwiczyć, tylko kontroluj poziom bólu po treningu, jeśli wzrośnie zrób sobie 1-2 dni przerwy.

W sobote po czułam się świetnie- energii miałam mnóstwo. W niedziele jak wstałam się zaczęło;-) no i trwa do teraz-chociaż ból jest troche mniejszy,bo staram się ruszać,jak usiądę to...;-) Powiedzcie mi jak uniknąć zakwasów?

Podnoszę