Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuuzaannaaa

Krwawienie.

Polecane posty

Gość zuuzaannaaa

Witam. Przejdę od razu do mojego problemu. Miesiączki dostałam 29kwietnia a skończyła się między 4 a 5 maja. Wczoraj czyli 13 maja (jest to 15 dzień cyklu a dzisiaj 16) pojawił się najpierw płodny śluz z domieszką krwi, a po jakimś czasie lekkie krwawienie. Później ono się nasiliło. Dzisiaj znowu to samo krwawienie tylko, że dodatkowo pojawiły się niewielkie skrzepy. Przez co może to być spowodowane. Wspomnę że jakiś czas temu dopadła mnie infekcja. Miała zmianę w śluzie - białe grudy. Przy tym swędzenie i pieczenie. Czy krwawienie może być następstwem? Jeśli nie to jaka może być tego inna przyczyna?

Gość junn
do lekarza idź bo tak to tylko mozna gdybać co się dzieje. grudki i pieczenie to grzybica. Tym bardziej do lekarza.

Gość zuuzaannaaa
Mam tylko nadzieję, że to nie jest spowodowane ciążą...właśnie 2 dni po miesiączce znowu wystąpiły te grudni i później to krwawienie..

Gość junn
no grzybica podczas okresu nie dokucza bo krew wypłukuje grzyby ale wraca. Moim zdaniem to grzybica i coś jeszcze. Nie wiem od czego ta krew. Miałam grzybicę ale nie krwawiłam nigdy. Leć to sprawdzić.

Gość zuuzaannaaa
Pójdę na pewno. Mam tylko nadzieję, że to nie ciąża

Gość junn
jaka ciąża? nie wiem jak długie masz cykle ale zakładając takie standardowe to teraz wypada owulacja.

Może to nadżerka lekko krwawi. Marsz do lekarza i nie denerwuj się. Jeśli dopiero miałaś owulację to żaden to objaw ciążowy. Pozdrawiam

Gość zuuzaannaaa
Cykle mam długości 30-32 dni i masz rację, właśnie teraz powinna wystąpić owulacja