Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkciae

W jakiej pozycji zrobiliscie dziecko

Polecane posty

Gość mkciae

:) ? ciekawi mnie w jakiej pozycji ludzie plodza dzieci :D potraktujcie mnie powaznie..

Gość mkciae
pytam jako mloda niedoswiadczona osoba :)

Gość junn
o matko. :O w każdej pozycji można zajść jeśli był wytrysk w czasie dni płodnych.

Gość Szpindlerowy mlyn
w takiej powiedzmy klasycznej, na lozku porodowym, na plecach, opierajac nogi na takich podstawkach do tego przeznaczonych

Gość mkciae
no ale ja pytam w jakiej wy robiliscie dziecko :) tzn czy byliscie zdecydowani na dzidzie i chcieliscie ja zrobic to tylko w jednej pozycji czy bylo ich wiecej :)

Gość Szpindlerowy mlyn
o matko! ja przeczytalam 'rodziliscie' dziecko:-)))

Gość mkciae
Szpindlerowy mlyn :D potraktuj mnie powaznie i odpowiedz:)

Gość grazynka ;)
Szczerze ? Nie mam pojecia :D :D

Gość junn
kobieto a myślisz że ja sobie robiłam spis pozycji w jakich był seks? chcieliśmy dziecka to się kochaliśmy bez zastanawiania się nad pozycjami. hehe szpindlerowy tak myslałam. ;)

Gość mkciae
grazynka Szczerze ? Nie mam pojecia *** czyli wpadka :)

Gość mkciae
junn czyli uprawialas seks tak jak zawsze z ta roznica ze z wytryskiem w srodku i bez zabezpieczenia?

Gość junn
a skąd wniosek że wpadka? bo nie zna się pozycji??

Gość junn
no dokładnie tak -przestaliśmy się zabezpieczać a reszta była taka jak zawsze.

Gość grazynka ;)
nie wpadka ;) .... trudnio raczej ciaze w wieku 35 lat i 10 lat po slubie nazwac wpadka :P tylko my dziecka nie "robilismy" tylko kochalismy sie wtedy kiedy mielismy ochote i tak jak mielismy ochote :P Kiedy sie poczelo i w jakiej pozycji nie mam pojecia :D

Gość Szpindlerowy mlyn
A tak powaznie to nie mam pojecia, nie wiem kiedy dokladnie byl ten raz, kiedy doszlo do zaplodnienia, zwyczajnie sie nie zabezpieczalismy:-)

Gość nbdcx
a ty dziecko myslisz ze jak ludzie planuja ciaze to wypisuja sobie kazdy sex i wszystkie pozycje z data i godzina? po info ze kobieta jest w ciazy ciezko jest stwierdzic ktory to byl dzien a co dopiero pozycje :/

Gość mkciae
nie no podobno wystarczy tylko "raz" by zajsc w ciaze, wiec to chyba wiadomo kiedy sie zaszlo ;)

Gość junn
co ty gadasz? Skąd niby para współżyjąca regularnie ma wiedzieć kiedy był ten jeden raz? tego to nawet gin ci nie powie. można wiedzieć jeśli seks jest rzadko albo jeśli się zaliczyło wpadkę np. z gumą. Ale tak przy współżyciu z zamiarem ciąży to nie wiem jak można wiedzieć co do stosunku który był ten owocny?

Gość mkciae
jak to ktory, ten pierwszy :D

Gość a ja mam średnie techniczne
oj rzeczywiście nie masz pojęcia autorko o co pytasz;) jak ktoś uprawiał seks 1 raz w miesiącu (mam na myśli cykl miesiączkowy) i wtedy się zaszło w ciążę, to można powiedzieć jaka to była pozycja, ale jeśli para się kocha regularnie codziennie np. to skąd mają wiedzieć z którego seksu akurat się wzięło dzecko. No chyba że akurat zawsze się kochają w tej samej pozycji ;)

Gość a ja mam średnie techniczne
wystarczy raz żeby się zaszło, ale np. powiedzmy że seks jest 12,13,14,15,16,17,18 dniu cyklu w różnych pozycjach jeśli kobieta miała owulację powiedzmy w 13 dniu to albo owocny do zajścia w ciążę był seks z 12 albo 13 dnia cyklu, ale mogła mieć owulację w 18 w tedy najprawdopodobniej trafiły do niej plemniki z seksu w 17 czy 18 dniu. To tak w gruubym uproszczeniu, pomijam nader długo żywotne plemniki oraz nie wiadomo dokładnie jak długo kobiece jajeczko jest zdolne do zapłpdnienia, bo to są różne wartości od kilku godzin do doby. to teraz zgadnij w której to pozycji sie dziecię poczęło :D

Gość asasasas23
"Szczerze ? Nie mam pojecia *** czyli wpadka " dziecko drogie, zazwyczaj w trakcie jednego stosunku przerabia się przynajmniej 2-3 pozycje plus trudno określić datę poczęcia, więc nikt tego nie może pamiętać ani wiedzieć na pewno

Gość Jmdatgm
Klasycznie to będzie chłopak a na jeźdźca to dziewczynka. Najpierw zastanów się czy chcesz synka czy córeczkę, jeśli najpierw w jednej pozycji dojdzie a później szybko w drogiej to będą bliźnięta obu płci.

Ja nie wiem w jakiej ale juz po sie nie podmywalam tylko trzymalam do rana (wkladke mialam) imysle ze to dziala bo udalo sie w pierwszym cyklu;) To taka rada dla starajacych sie:)

A ja się zawsze podmywam po stosunku i też zaszłam w ciazę bez problemu, bez większych starań. Więc nie pisz głupot .....