Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madz.mik

Witam objawy ciąży

Polecane posty

Gość madz.mik

Jakie miałyście objawy ciąży oprócz brak miesiączki? Moze bolał was żołądek albo nie miałyście apetytu bądź cos z tych rzeczy

Czułam się jakbym się czymś struła::P mdliło mnie już kilka dni przed. Piersi były napięte i bolesne.

mnie strasznie bolaly piersi - to jeszcze prze terminem spodziewanej @. zorientowalam sie ze mi sie @ spoznia jakies 5 dni i zrobilam test, wyszly 2 kreski. a pozniej doszla ogromna sennosc -non stop moglam spac, wracalam z pracy i juz jak wiezdzalam na ulice to widzialam koc i podusie :)

Gość miszkowata
1. ciągnięcia w podbrzuszu i tkliwe piersi (to już po owulacji) 2. zmiana smaku: myślałam, że rosół jest nieświeży :P apetyt na sół 3. totalne wnerwienie 4. libido mi się rozszalało :D (do zrobienia testu hehe) 5. po teście: mdłości całodobowe do połowy ciąży, wielka słabość, ciągła senność jak po jakichś prochach, apetytu ZERO

Gość madz.mik
bo widzisz do miesiaczki mam jeszcze tydzien boli mnie brzuch delikatnie caly czas bym spala, tez mnie mdli ale nie az tak zebym wymiotowala chodze czesto siku ale piersi mnie nie bola czuje je takie jakies ciezkie i jeszcze ostatnio bardzo czesto robi mi sie slabo.. ale podejrzewam ze to od tej pogody bo raz cieplo raz zimno. ah nie wiem co mam myslec jeszcze nie chce robic testu ciazowego poniewaz do miesiaczki jeszcze troche. P.S. wszystko mi smierdzi.. chodz mi zawsze wszstko smierdzialo ale nie tak jak teraz. Nic prawie nie jem bo nic mi nie smakuje i apetytu tez nie mam a tyje juz przytylam 3 kg.

Gość Ewidentnie urojenia
masz!!!!!Tydzień przed miesiączką nie ma całej listy objawów.Wymyślasz sobie.Ból piersi to tak.Ale mdłości,sikanie,większy apetyt bądź jego brak,wrażliwość na zapachy itd to już się pojawia po terminie miesiączki.

Gość staraczka 86
a ja wlasnie mialam na tydzien przed @. zle ogolnie sie czulam bylam zmeczona i słaba 3 dni przed okresem dostalam plamienia jak zreszta zawsze a ze bralam castagnus gdzie na ulotce pisze ze nie brac w czasie ciazy wiec zrobilam test i.... 2 kreseczki

Gość ksennaa
czulam sie jak na okres: bolace piersi, bol pobrzusza, ale to dopiero jakies 3 dni przed spodziewana miesiaczka, wczesniej ZERO objawow.

Gość Raba123
zapraszam na forum www.rajkobiety.pl porozmawiajmy w kobiecym gronie