Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mamm.

Dlaczego rzucacie palenie, skoro łatwiej jest po prostu palić?

Polecane posty

Gość pytanie mamm.

j.w.

Gość złotówka spadnie
po pierwsze zdrowie po drugie estetyka po trzecie pieniądze palacz jest schorowany, może nawet nabawić się raka, ma tez zółte zęby, cuchnący oddech, z petem wygląda jak elek z budowy i jeszcze za to płaci....po prostu czysta głupota, kto pali ten wiadomo głupi, słabej woli, zaniedbany i schorowany

Gość do..
no ja właśnie zapaliłem 10 min temu.. a tak dzielnie się trzymałem :(

Gość dasfwew
bo latwiej niekoniecznie znaczy ze lepiej

Gość suchy chleb
A poza tym kiedy się pali to zawsze po zakrapianej imprezie ma się mega kaca :D Odkąd nie palę, nie wiem, co to kac, niezaleznie od tego ile bym nie wypiła dzień wczesniej :d

skóra się za szybko starzeje, czlowiek jest uzalezniony od dymienia a jak gdzies daleko jedzie pociagiem :O nie lubie takicxh ograniczen

Gość guziko prawda
moje niepalace rowiesnice wygladaja 10 lat starzej. To nie moja opinia tylko innych i ciagle slysze ze mam ladna cere a pale 25 lat

Gość efwefwfrwtfw
palacz jest schorowany, może nawet nabawić się raka, ma tez zółte zęby, cuchnący oddech, z petem wygląda jak elek z budowy i jeszcze za to płaci.... Brednie, pokaż mi chociaż jednego schorowanego palacza.... poza tym prawdziwy palacz zawsze zagryza fajke gumą miętową, gdy zęby się myje regularnie (wystarczy dwa razy dziennie, rano i wieczorem) to nie żółkną :O przegrałeś życie :(

Gość dasfwew
no bo geny tez robia swoje

w sumie gorzej maja sie Ci bierni palacze.. ja pale, nie powiem ze nie nie mam zoltych zebow, dbam o nie, moja cera nie jest szara, zniszczona, nie mam problemow ze zdrowiem i nadal wygladam mlodziej niz moje rowniesniczki nie wiem jak dlugo tak jeszcze pociagne, w sumie z jednej strony chcialabym rzucic palenie ale z drugiej w ogole mi sie nie spieszy nie pale przy osobach niepalacych

Gość palenie szkodzi
palenie jest dla frajerow.

Gość rewte
Pierwszy i najwazniejszy powód dla którego postanowiłam rzucić palenie to: 1. smród!! śmierdzi się niemiłosiernie wali z ust, włosy, ciuchy, zimą szalik wiecznie w fajkach, rękawiczki śmierdzą wszystko śmierdzi aż mnie mdli od tego zapachu i to jakby najważniejsza kwestia. 2. kondycja!! chodzę na fitness, siłownie i czuję że zipie, sapie a jestem młoda. Na pewno poprawi mi się wytrzymałość i sprawność i w końcu będę czerpać korzyści z ćwiczeń a nie udrękę 3. kasa!! właśnie zostałam zwolniona z pracy więc wolę zachować pieniądze niż je przepalać 4. estetyka!! szukam faceta teraz większość nie pali a nie chce sytuacji w której poznam fajnego gościa a on mi powie sorry mała ale palisz i wali od ciebie i będzie to logiczne 5. ukrywanie się!! u mnie niektórzy nie widzą że palę i wiecznie się musiałam czaić i ukrywać to strasznie męczące i absorbujące. Jak zabawa w chowanego. Dodam ze pierwszy papieros był chyba 8 lat temu na poczatku było niewinnie bo tylko czasem na imprezie jak mnie ktoś poczęstował, potem już sobie kupowałam papierosy do "piwka" potem czasem sobie zapaliłam w tygodniu a potem to już paliłam codziennie;/ czyli standardowo zaczeło się niewinnie ;/