Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy widziałyście

czy widziałyście to okropne video???

Polecane posty

Gość czy widziałyście

http://kwejk.pl/obrazek/1155197 takich ludzi jak ta wstrętna baba powinni od razu na stryczek dawać :( Boże, co za biedne dziecko!!! Dlaczego nikt nie reaguje? Ktoś to nagrywa?! Kamienny wyraz twarzy - psychopatka :(

Gość HEEEJJ
zajebałabym tą sukę jebaną poprostu jestem wściekła!!!!!!!!!!!! co za szmata

Gość omggg1
rety :( jak można :( BESTIA NIE KOBIETA.

Gość rgfdgdf
ludzie skonczcie sie tak tym podniecac. od kilku dni tylko o tym mowa na kafe. to sie robi zenujace

Gość kmnjhbgfhuj
weźcie się nie podniecajcie ten filmik ma już kilka lat a ta babka poszła siedzieć do więzienia.

Gość juan pablo segundo
Bez przesady,ludzie się dopuszczają o wiele większych okrucieństw. Dziecko dostało parę razy poduszką i wielka panika,pewnie nie chciało przestać ryczeć,a drugie stoi o bok i się przygląda bez żadnych reakcji,pewnie u nich to normalne,pilnujcie swojego podwórka.

Gość an2anet
ogladalam to i płakałam razem z tym dzieciątkiem, tyran nie kobieta, powinni jej odebrac dziecko a w "nagrode" ktos powinien ja porzadnie sprac ale tak zeby popamietala na cale zycie i za kazdym razem sie zastanawiala przed swoim czynem, ja bym jej pokazala nie wyobrazam sobie ja jak krzykne na moje dziecko to zaraz je przepraszam i mowie ze mamusi sie słuch abo mamusia nie lubi krzyczec i nie chce a jakbym miala uderzyc wolalabym reke odciac sobie

Gość an2anet
jak to niektóre 'choruja" na znieczulice te trzy powyzej mego postu, takiego czegos sie nie da zignorowac jesli ma sie jakies uczucia w sobie, własnie od tego sie zaczyna a pozniej w necie sie czyta ze ojciec dziecko do pralki wszadzil, ze jakis zdeptal przyrodzenie dziecku bo mialo problem z zalozeniem pizamki, ze jakass matka malo co nie skatowala dziecka włąsnie tod tego sie to wszystko zaczyna i ze znaleziono martwe dziecko ludzie na to trzeba tez reagowac zeby uniknąc takich sytuacji a nie tu pisza nie podniecajcie sie noszzzzzzzzzzz qrwa mac bezuczuciowi ludzie

Gość faffafafafaf
filmowala babcia a matka siedzi juz od roku za kratkami.

Gość faffafafafaf
Mi wyglada na Azjatke i gdzies czytalam ze ja wsadzili

Gość Filmz TAMTEGO ROKU nakrecony
Film nakrecony z UBIEGLEGO ROKU.AZJATKA zostala skazana na 18 miesiecy wiezienia, czytalam o tym na zagranicznych portalach

Gość Otrzymala półtora roku wiezien
filmik nakrecony 28 maja.tamtego roku

Gość olei olej olej
ciekawe dlaczego on to robiła...pewnie tam to normalne:(

Gość golllll
no i co dalej będziecie pierdoliły, że nie wolno usuwać, lepiej jakby usunęła i kilka sekund-minut rozpaczy anie przez miesiące-lata. Po drugie samo posiadanie pizdy nie upoważnia do bezmyślnego rozkładania nóg i rodzenia.

Gość jggbhgb
zawsze znajdziecie cos do podniety. najpierw madzia a teraz to

Gość katarinka4
czlowiek najgorsze zwierze.

Gość tammmma
rety, nigdy nie byłam zbyt wrażliwa na tematy znęcania się, ale po obejrzeniu tego czuje się okropnie :( Szkoda że dostała tak mało :( Mam nadzieję że nie odzyska dziecka i już nigdy nie zajdzie w ciąże. Co do koleżanki, bardzo dobrze że zgłosiła na policję - ale ja bym 4 minut nie wytrzymała... :(

a co jest na tym filmiku? Nie obejrze sama bo zbyt wrazliwa jestem :(

Gość exekutor
nic tylko zajebać taką szmatę o sciane!!!!!!!

Gość olei olej olej
jak słaba psych to nie oglądaj ..ja obejrzałam początek i cały dzień przeżywałam:(

Gość ndajsbanm
wstrętna szmata obkłada swoje dziecko poduszką, szczypie kopie itp... zawsze jak maluch się uspokoił znów zaczynała go bić. wyciągał do niej rączki a ona go po nich biła. jak sobie to przypomnę to mnie krew zalewa. moja córcia jest mniej więcej w wieku tego dziecka. nie wyobrażam sobie tak bić maluszka :O

co za szmacisko. Nie bede ogladac. A skad wiecie, ze ona siedzi?

Gość ndajsbanm
tam wyżej masz link ktoś podał ok godz 18,15 nie oglądaj ja musiałam mocno przytulić moje maluszki.

Gość :/:/:/ !!!
i pomyśleć,ze Madzia ze Sosnowca mogła przeżywać takie same katusze :(

Gość wszystkie juz posiusiane?
:D Idiotki! CZy wy wiecie jaka krzywda dzieje sie dzieciom bez pokazywania na you tube? Zajmijcie sie jakims dzieckiem z DD a nie sikacie w majty i krokodyle lzy wylewacie 😠

byl artykul na gazeta.pl pisali ze dostali mnostwo listow od zbulwersowanych ludzi, sytuacja zdarzyla sie bodajze w 2011 roku, nagranie zrobila kolezanka i w tym dniu zaniosla na policje, kobiete skazano na 18 msc wiezienia, ma niestety) wielkie szanse ze bedzie mogla opiekowac sie dzieckiem nadal..

Gość faffafafafaf
looo w morde zabic taka .