Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaa__________

Jak depilujecie nogi? Widzę nogi dziewczyn na ulicach i zazdroszczę, bo sama mam

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaa__________

z tym problem. Jaką metodę depilacji stosujecie? Taką, dzięki której ma się naprawdę gładkie nogi - nic nie czuć ręką i nie widać pod słońcem. Ja goliłam nogi, później depilowałam depilatorem (Brauna i Philipsa), ale nie ma takiego efektu. Jest bardzo niedokładnie. Poza tym występują podrażnienia i wrastające włosy. A golić maszynką zwykłą nie chcę, bo jak ogolę to wieczorem już widać małe, twarde włoski, co wygląda okropnie. A może po prostu chodzicie do kosmetyczki? Zastanawiam się, jaką metodę stosują dziewczyny, które można spotkać na ulicy w spódniczkach.. Też bym chciała założyć spódniczkę, jednak krępuje mnie owłosienie. Jaki jest skuteczny sposób depilacji? (Kremy nie działają)

Gość kremooweczkaa
Depilator. Zimą kiedy nogi nie muszę wyglądać idealnie używam maszynki. Ale latem depilator. Na początku przez tydzień codziennie. Potem już co kilka dni. Dwie nogi jakieś 8 min, bo już tylko pojedyncze włoski mam. Idealnie gładkich nóg przez dłuższy czas nie miałam nigdy. Ale po depilatorze nie widać włosków i nie ma pełno czerwonych kropeczek jak po maszynce.

Gość asdfghjhgfds
ja gole maszynka. dobry efekt jest woskiem ale minus jest taki ze trzeba potem czekac az odrosna aby znowu depilowac, wiec 2 tygodnie chodzenia w spodniach

Gość Brunetkaaaaaaaaa19
Zwykłą maszynką + mydło.

Gość onaaa 0
maszynka i mydło ( ale taka 3 ostrzowa, 2 i jedno hoojowo mi golą)

ej ja gole raz na rok bo mam mega slabe owlosienie wlasciwie to wcale nie musze golic golilam kiedys zelem i maszynkamki gilette :)

Gość hreweare
oj mydło i maszynka?? A nie masz podrażnień?? Bo jakoś mnie się taki sposób nie widzi. Ale myślę, że ze wszystkich sposobów depilacji jednak laser jest najlepszy, widziałam na stronie Studia Laser jakie można osiągnąć efekty i coraz poważniej i bardziej intensywnie myślę, o tym, czy się nie poddać zabiegowi, jednak można się pozbyć zbędnego owłosienia na dłuższy czas. A wy co myślicie?

Gość tumidaju
ja już wszystkie metody wykorzystałam i nadal efekty zerowe, więc widocznie mam takie włosy i taką skórę. chyba tylko laserówka mi zostaje :o