Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia & 14

kafeteryjne familie

Polecane posty

cicho luśka ju jest moja ja pierwsza zgadłam :P

ale ja go nie znam przeleciał:P mi gdzieś dziś przed oczami

ike jakby co to ja jestem sąsiadką tej niezbyt udanej twojej żony, blu Nie da Ci tego żona , nie da kufelek piwka co może dać Ci dzisiaj sąsiadka z naprzeciwka?? :D

Gość Zuzanna Amelia & 14
Blu - Lucy to Twoja zona . Lucy - To Twój mąz , ojciec Twoich córek , mieszka w Niemczech

"mieszka w Niemczech " lokalizacja mało atrakcyjna, co innego gdyby Szkocja, Kalifornia bądź Kalifornia ;-)

...albo chociaż tworki:P

teraz rozumiem co miałaś na myśli wzmiankując sąsiedztwo no ba! odwiedzam tam naszego "ordynatora" :P

Gość ike i luska obie mają
po dwie sztuki babochłopów:D

Ja naprawdę chciałem wtedy się przedstawić no troszkę poznać a Lucy na to : facet nie bądź ciotą róbmy dzieci no to robiliśmy nawet nieźle wyszło.Jedyny mankament to że jej nie kojarzę ni cholery(ciemno było) Szkocja ???Dobra lokalizacja czego DESZCZU i MGŁY ??No proszę Cię i nie przy ludziach bo pomyślę że matka moich dzieci coś nie teges.

że matka moich dzieci coś nie teges. a mówiłam, że niezbyt udana:P to nie wierzył:P nowy jesteś to musisz się jeszcze nauczyć np tego. że wszyscy tu słuchają ike:P

"Ja naprawdę chciałem wtedy się przedstawić no troszkę poznać a Lucy na to : facet nie bądź ciotą róbmy dzieci no to robiliśmy nawet nieźle wyszło" Za pierwszym razem bliźniaki :D Rzeczywiście nieźle :D

"a naprawdę chciałem wtedy się przedstawić no troszkę poznać" :D i dlatego coś wsypałeś do mojego kieliszka? :P "Szkocja ???Dobra lokalizacja czego DESZCZU i MGŁY ??" a globalne ocieplenie rings the bell? :)

twoje zostało zabite siekierą przez niejakiego gangstera zwanego "downem z sopotu" sama czytałam jak jej się odgrażał

"nowy jesteś to musisz się jeszcze nauczyć np tego. że wszyscy tu słuchają ike" oraz tego, ze Ike należy postrzegać w konwencji odwrotności percepcyjnej :P

oraz tego, ze Ike należy postrzegać w konwencji odwrotności percepcyjnej lusi za to najlepiej nie postrzegać w ogóle:P

a po kim ze ona odziedziczyla sklonnosci do takich pokretnych znajomosci...?

BluMen orginal Pavlo1985 To się wie ! Jestem DUMNY jak cholera . Po "imieniu" jednego wnosze że polityką się interesuje i wszystko zreformuje :P

a po kim ze ona odziedziczyla sklonnosci do takich pokretnych znajomosci...? sądząc po tym, kogo za żonę , wziął sobie twój mąż to po ojcu:P:P

Gość hhjhjbhjb
kucharz niezdarny mieszka na mazurach tamari w warszawie a kadarka ?? chyba w izraelu to sie rodzinka porozjeżdżała :(

Moorland, nie bądź wyrodne dziecię i napisz coś o anglosaskich wrzosowiskach, żeby się tatuś tak rodziny nie wypierał :) "lusi za to najlepiej nie postrzegać w ogóle" no właśnie, żeby Ike miała łatwiejszy dostęp ;-)

chyba w izraelu yhyyy chyba prędzej na izraelicie:P

Gość hhjhjbhjb
o iftar to niezła rakieta jest;).

o boziu a do czego ja mam znowu mieć dostęp?