Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia & 14

kafeteryjne familie

Polecane posty

biedne dziecko, odziedziczyc sklonnosci po tatusiu to zycioa tragedia

lusia ja tak się ciesze, że pozbyłaś się tego wampira energetycznego że przez calutki tydzień z tej radości nie powieszę na tobie prawie niczego! chyba , że się zapomnę:P co mi się często zdarza :P:D

Gość ej ale kadarka ma racje
tamari nie moze z nikim nawiazac zdrowych relacji i popada w alkoholizm wszystko przez ojca :(:(:(

"zelek nie kłam ja cię nie znam, nie jesteś moja i nawet jak mi dopłaca to cię nie wezmę chyba, że na lody...dla "tatusia"" ty oblechu damski! :P

Do małżonki Lucy Windsor(może w końcu przyjmiesz nazwisko po mężu?Tak się pytam) Globalne ocieplenie ,chyba nie wierzysz moja najdroższa w te bzdury którymi Cię karmią ekolodzy??? Mamy maj a w piątek było zimno, sobota jeszcze zimniej, niedziela to już temperaturowa tragedia ,dzisiaj nie lepiej .Więc na mój rozum najsłodsza to powinniśmy porozmawiać o globalnym ochłodzeniu.Zaczyna u mnie dojrzewać myśl by zabrać od Ciebie dzieci :(

ty oblechu damski! masz mnie ! :classic_cool:

Ike, ile w Tobie emocji, aż mi głupio, że ja jakoś tak za spokojnie wchodzę w nowe kafe życie ;-)

chyba musze wystapic do wysokiego sadu o ograniczenie praw rodzicielskich dla ex malzonka

chyba musze wystapic do wysokiego sadu o ograniczenie praw rodzicielskich dla ex malzonka pozew odrzucam:P

odwolam sie od trybunalu w strasburgu. Dla dobra corki

topsz ja chwilowo dostojnie się oddalam proszę, żeby nowy i stara:P lusia nie narobili głupstw albo dzieci :P

chcę nowych starych, bo tego ducha i leniucha wcale nie znam. siostry też nie 😭

Gość BR i KW
mamo ike ! mamo ike ! tatuś nas wyzywa od babochłopów :( i ciebie też :classic_cool:

Mężu, po pierwsze, dobrze że umiesz się znaleźć w towarzystwie i o pogodzie pogadasz :P po drugie - też nie wierzę tym ekologom, bo tylko straszą masy, zeby mieć nad nami więcej kontroli, ale dla Szkocji, która od kilku lat ciągle zamierzam odwiedzić i się nią pozachwycać warto czasem zastosować tzw white (albo nawet może być blue) lie po trzecie - nazwiska nie zmienię, bo nie :P po czwarte - dzieci też na pewno wolą Kalifornię niż Deuchland!

Gość lucy jak ty mieszkasz
w kaliforni to ja jestem kłin elizabet :D

a gdzie ja napisałam, ze mieszkam w Kalifornii? :) ja tylko całe życie tam w myślach zmierzam ;-)

Lucy Windsor PS. jakoś mi ten Blu przypomniał trochę MSa, ech... Czyżby przebłyski ze wspólenj nocki ?? :P

To ty żyjesz tato? Mama nam opowiadała jak zginąłeś bohaterską śmiercią podczas wojny, a Ty zwyczajnie chciałeś tylko przeczekać ją po stronie wroga;) Dobrze, że się znalazłeś, choć fakt szkoda, że nie w Kaliforni. A! tato, wojna już się skończyła, możesz wracać:)

Gość lucy!
naopowiadałaś swoim męskim córom że są pół sierotami???? jak mogłaś!!! :P:P

Lucy Kalifornię to się da załatwić , w trampkach możemy zwiedzić Szkocję(dzieci niech siedzą w domu ) choć to nie moje klimaty ale dla Ciebie wszystko . Mam tylko jeden malutki waruneczek, chciałbym WIĘCEJ DZIECI , czy taka opcja jest możliwa ?

Rodzice : leniuszek i duch cafe Ich dzieci : żeleczek i nadzieja8-- leniuszku a kto pilnować dziatwy będzie??:D

Gość a kto to jest
leniuszek?

Duchu, waszej rodziny nikt nie jest wstanie upilnować, a już na pewno żaden z członków. Poproście Zuzannę o kuratora:P