Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia & 14

kafeteryjne familie

Polecane posty

Zawsze szczeka, cóż, Ty akurat nie masz szczęścia dogadywać się z nikim, stałeś się pośmiewiskiem. Ale mów sobie, że to dlatego,iż geniuszy nigdy nie doceniano jeśli Ci tak łatwiej ;)

I tu Cie boli że z Tobą nikt się dogadać nie potrafi ale przemyslales to zdanie czy tak rzuciles bez zastanowienia?

bywajcie Kobiety Mego Życia! widzisz ZSkarbie wyluzuj imo cię pozdrawia

Gość IMO103032
Trzeba będzie chyba dać znać Prawiczkowej Gwardii o tym temacie. Kremulec, idż i głoś link.

"a jak z twoja walka?" Poraz kolejny pytam - tym razem z dużych liter bo coś chyba nie dowidzisz :D - KTÓRĄ ?? "radzisz sobie czy jednak nie bardzo?" Zaradność mam na trzecie zaraz po Skromny i Zajebisty :D

Zawsze Szczeka, Wszystkich? Niee, sądzę, że Twoja osoba dla wielu nie jest na tyle godna uwagi by zaczynać się Tobą zainteresować póki sam się nie przypałętasz nieproszony. Skacz sobie Pchło dalej ;)🖐️

dobra była zabawa nie ma zabawy ktoś najwyraźniej naprawdę na tyle czuje się odrzucony, że spierdoli towarzystwu każdą imprezę jak pijak, który na dancingu do każdego kozaczy i puszcza brzydkie bąki:P

Gość IMO103032
żeleczek "no i nadal nikt mnie nie chce adoptować" Zielona Żabo - wszak jesteś dość wyrośnięta :classic_cool: :P

"a w tej holenderskiej wiosce to doceniaja?" A ty doceniasz to że notabene jestem jednym z nielicznych którzy prowadzą z Tobą jakikolwiek dialog?? :D

uwagełeee! mam zagadkełe!! czemu szczeruś nie pisze polskich i dużych liter? A) pies wygryzł mu część klawiatury B) pisze jedną ręką, a drugą... :classic_cool:

nieproszony. czekaj czekaj, ty bylas zaproszona? serio? :-) zawszony babochlopie, i reszta towarzystwa, czy wy naprawde nie zastanawiacie sie co piszecie?

"Zielona Żabo - wszak jesteś dość wyrośnięta " a gdzież tam, jestem kurduplem. adoptujesz mnie? :classic_cool: możesz być samotnym ojcem :P

zelek i tak cię nie adoptuję chyba, że w komplecie z kalibankiem :classic_cool:

jestem jednym z nielicznych którzy prowadzą z Tobą jakikolwiek dialog?? dialog? :-) to w koncu nieliczni czy nikt? wiatraczku, potrafisz z siebie zrobic jeszcze wiekszego debila? :-) a potrafisz przestac prowadzic ze mna ten yyyy dialog?

Gość IMO103032
żeleczek "B) pisze jedną ręką, a drugą..." A drugą ... sięga właśnie po napój energetyczny. :classic_cool:

Gość o co chodzi zawsze szczerkow?
wytłumaczy mi ktoś?

czy wy naprawde nie zastanawiacie sie co piszecie? no ba pocimy się przed każdym postem tysiąckrotnie go przemyśliwując czy aby na pewno spodoba się szczeremu:D ja pierdolę leki weź bo mi wstyd za ciebie

"przeczytaj maile raz jeszcze to sobie przypomnisz " To wkońcu jedziesz na bijatykę, czy porozmawiać?? Bo nie nadążam już bo tak często zdanie zmieniasz :D

tu się ukrywacie bąbelki? nieładnie... a ja was wszędzie szukam :D

Gość zawsze szczery musisz
sie wpierdalać na kazdy topik? wiesz co to znaczy buractwo?

Gość Zuzanna Amelia & 14
Żeleczek - nareszcie możesz poznać swoja siostre nadzieje8 .

no no no ktos cos pisal o burackich tekstach, czyzby to byla wariatka numero due, pewnie jak wariatka numero uno tylko zartuje :-)

Gość IMO103032
Zuzia weszła na topik. Czas się ewakuować.