Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia & 14

kafeteryjne familie

Polecane posty

Gość zs darzy siebie uwielbieniem
i potrzebuje do tego świty jak lolitki zaczęły flirtować z Blu, to zs zaraz wleciał zrobić rozpierduchę w tym TWA

już w niczym rzecz, ZS już w niczym .... to w zasadzie czego chcesz lusiu? chcesz pisac o mnie ale zebym sie ciebie nie czepial? czy moze ja mam sie czepiac ale na wesolo? czy moze mam sie czepiac innych a ciebie wychwalac? to w koncu jak?

no ja jeszcze tydzień temu w oczach ZSa nie byłam beznadziejna no ale kto by tam pamiętał :)

Gość to raczej one go
uwielbiały :P

Gość mnie znow cos ominelo
e Ty ike jestes brzydka nie moge byc wiec Toba bo z góry bym przegrana była

no wreszcie ZS jest sobą cyt'luśkę, ike i inne też darzyłeś podobno szacunkiem ocierajacym się uwielbienie zmieniło się coś? Tak ,okazało się że to KOBIETY !!!!! 100% !!!! (złamałem słowo że już nie będę :o )

Mnie życzyłeś szybkiej śmierci ZuS-ie a Ty już sam się pogrzebałeś za żywca.Ubaw mam niesamowity,że doczekałem Twojego końca:D :D:D

ja jeszcze tydzień temu w oczach ZSa nie byłam beznadziejna uwaga w przyrodzie wystepuja tylko dwa stany beznadziejny - oznacza jakakolwiek krytyke niebeznadziejny - oznacza uwielbienie :-) to jeszcze raz, czego chcesz papalusiu i z czego jeszcze bedziesz sie tlumaczyc i tlumaczyc mnie? :-)

aha, jeszcze coś, zmęczyły mnie potyczki słowne z Tobą w tym stylu, może napisałam kilka niepotrzebnych rzeczy, ale jak kiedyś tu pisałam, nie uważam się ani za alfe i omegę, ani za perfect mind i dlatego nie mam zamiaru już tego roztrząsać

Tak ,okazało się że to KOBIETY !!!!! 100% !!!! o rety! ale superasny poscik wyszedl z twoich paluszkow ptaszenku kochanienki pokazaly ci cycusia???! wryli??? :-)

Gość no wreszcie ZS jest sobą
wskazywać poszczególne posty to byłby minimalizm może więc całe topki? oraz prywatną korenspondencję

aha, jeszcze coś, zmęczyły mnie potyczki słowne z Tobą w tym stylu, może napisałam kilka niepotrzebnych rzeczy, ale jak kiedyś tu pisałam, nie uważam się ani za alfe i omegę, ani za perfect mind i dlatego nie mam zamiaru już tego roztrząsać ale nie zmeczylo cie pisanie o mnie prawda? to jest cool i jazzy :-) ale juz konfrontacja not so so :-)

czekaj, to w ciagu 5 minut przyszlo nagle to zmeczenie??? wryli? 15:05 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor no ja jeszcze tydzień temu w oczach ZSa nie byłam beznadziejna no ale kto by tam pamiętał :-) tutaj na zmeczona nie wygladalas, moze to globus???

jakie to urzekające, że ZS nie pisze nigdy o nikim:) (zwłaszcza o wielce ignorowanych:P)

kiedys dawno dawno temu wariatka numero due rzucila tekstem - chyba w kuchni - nie wpierdalaj sie miedzy wodke a zakaske :-)

pewne słynne kafeteryjne powiedzenie brzmi: co wolno wojewodzie to nie tobie pajacu :) poza tym pajac mógł nie posłuchać:P chciał to jego sprawa ja nie chcę :)

Gość zs sfiksował
czy jest psychiatra na topiku?

czyżby pajac zrozumiał, że jak przeszkadza mu moja obecność to może sobie stąd iść?:) ewentualnie sprawy lusine wyjaśniać na swoim topie, mailowo, przez gołębie pocztowe czy w inny sposób:P

Gość ike dostała ataku
wścieklizny czy jest vet na sali?

Gość lusia jest w ciązy
czy jest na kafe ginekolog?

Gość chyba was w koncu rozwiode
bedzie spokoj :classic_cool: ike ? oddasz mi szczerego ?

przeczytaj drugą wypowiedź na tym topie:)