Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lapua

Która bardzo ostro popisze ?

Polecane posty

Gość Lapua

Dziewczęta jak macie ochotę to piszcie :)

Gość Lapua
To może ja zacznę. Walę sobie konika, a że nie kąpałem się od środy, czuję jego aromat nawet w tej pozycji, gdy wygięty, z dupcią wypiętą ku górze, by ojciec mógł lekko penetrować mnie prąciem, piszę do was na kafe :classic_cool:

Gość Lapua
Diabliczka masz ochotę ?:)

Gość andzia453465
a ile ty masz lat??

Gość Lapua
54 ale nieźle się trzymam. Mam dobre geny po tacie :)

Gość Lapua
25. Lapua baranie nie podszywaj się pod mój nick andzia napisz swojego maila lub gg

Kiedy tylko ranne wstaną zorze wyjmuję z odbytu gaśnicę samochodową i pędzę na czworakach do Fabryki Kabli w Szreńsku, wpadam na zebranie zarządu i wprawiam owych nudnych panów w niemałe zakłopotanie wymierzając im silne ciosy lewą piersią w łyse glace :classic_cool:

hmm..to mogłoby się okazać światowym bestseller'em! co dalej?

Ponadto specjalizuję się w masażu odbytniczym z użyciem pługów rolnych. Często też stosuję markowe odkurzacze do zasysania brodawek - preferuję 2000 watowe Philipsy na pełnej mocy. Moimi drugoplanowymi zainteresowaniami są ekstremalne penetracje odbytnicy z użyciem szpadla ogrodowego oraz głębokie cięcia analne przy pomocy piły mechanicznej. Nie wiem czy jest w tym coś nadzwyczajnego, ale za misję priorytetową w życiu zawsze stawiałam sobie zrobienie z dupy helikoptera :classic_cool:

Na moje urodziny, które - ślepy los tak chciał - wypadają zawsze w niedzielę wielkanocną (mimo iż są to święta ruchome), dostaję wielki koszyczek wielkanocny, który po brzegi wypchany jest moim ulubionym frykasem: odchodami arizońskiej myszy kaktusowej :classic_cool:

mysz kaktusowa? hmm, ciekawy przypadek. muszę zobaczyć co to takiego, bo o takowej nie słyszałam :P