Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajlalajla

płytki oddech itp

Polecane posty

Gość lajlalajla

co może być powodem częstych bólów brzucha, głowy i płytkiego oddechu? np. siedze sobie i czytam książke i mam uczucie jakbym zapominała? oddychać po jakimś czasie, czasami mam tak, że nie moge złapać oddechu do końca, bardzo często ziewam i czuje się zmęczona, mimo, że raczej się wysypiam, mam 17 lat..

Gość lajlalajla
??

Gość mozliwezeto
arytmia, nerwica,

Gość zanim przeczytam całość
albo astma warto by było przejść się do lekarza i zrobić spirometrię, wykaże czy np nie masz astmy

Przyczyn może być dużo- laryngologiczne (np. niedrożny nos, przerost migdałków, stany infekcyjne), choroby dróg oddechowych, kardiologiczne, hematologiczne (anemia). Warto, abyś porobiła badania- lekarz rodzinny powinien dać Ci skierowanie.

Gość glamour_lady25
NERWICA

Gość tak też tak myślę
ból brzucha, ból głowy i płytki oddech to na pewno nie nerwica, ani astma bo objawy sie wykluczaja. Też pomyślałam o pasozytach.

Gość tak też tak myślę
Zrób sobie test domowy rano na czczo, resta w linku http://www.zaczekac-na-dusze.pl/kuracje-pasozyty-grzybice/grzybice-czy-mam-grzybice-candida.html Moja córka przy candidzie miała dokładnie to samo z tym oddechcem, ból głowy tez wystepuje bardzo czesto i bóle brzucha najczesciej rano do tego czeste infekcje gardła i chore zatoki. Odstaw naibiał oprócz kefirów i jogurtów naturlanych, cukier, biała mąkę zobaczysz ze bedzie poprawa.

tak też tak myślę, dlaczego uważasz, że na pewno to nie nerwica? Dużo chorób ma podobne objawy. Najlepiej zacząć od badań, wtedy dużo przyczyn będzie można wyeliminować.