Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HazyShadeOfWinter

Laski, pokazcie swoje kosmetyczki! :)

Polecane posty

Gość HazyShadeOfWinter
ooo, gdzie? Ja w Crewe, miedzy Liverpool a Manchester

Gość HazyShadeOfWinter
W cardiff bylam w zeszlym tygodniu :D Ze znajomymi robilismy 'wyprawe krzyzowa' , na nogach z Bangor do Cardiff :D haha. Walia jest piekna, absolutnie piekna. Moj luby jest Walijczykiem z Llandudno.

Gość HazyShadeOfWinter
Cos w sobie maja ci walijscy faceci... no i ten jezyk, cholernie seksowny :)

tam na polnocy to daja czadu dopiero z tym walijskim. a moj jest fluent welsh. teraz syn idzie do walijskiej szkoly tez - ja zero walijskiego oprocz jaki da, bore da i diolch :D

Gość HazyShadeOfWinter
Moj tez fluent. Lazi toto i gada do mnie jak ten gargulec w tym dziwacznym elfowatym jezyku, a ja ani me, ani be, ani kukuryku... ale dobrze, jezyk piekny, niech sie Twój synek uczy- pozniej bedzie na ten walijski laski podrywal! :D A i jeszcze jak ci walijczycy spiewaja... przysiegam ze w zyciu nie slyszalam tak pieknego, glebokiego i niskiego glosu jak u mojego chlopa. Jezusmariapanibasiu!

Gość HazyShadeOfWinter
poltora roku. ja mam 18 lat, Sean 25. I dajemy rade! On jest artysta, gra na 90 milionach :D instrumentow, jest z wyksztalcenia artysta, a ogolnie to robi tatuaze i jest cholernie w tym dobry, skubaniec...

Gość HazyShadeOfWinter
suuuper :) my niedlugo przenosimy sie do londynu ze wzgledu na moje studia- a mi odwalilo na leb i dziecka mi sie chce, chyba sobie spirale wsadze zeby tabletki nie zapomniec...

plenerowa ładny zbiorek ,widzę u ciebie dużo nieznanych marek i taki sam błyszcyzk z gosha ze światełkiem:) ja go uwielbiam a ty?

oj tam wez sie jeszcze baw na dzieci masz czas :P bo potem to zycie juz tak nie wyglada beztrosko, nie to zebym sie skarzyla, bo ja juz szukam sobie stabilizacji raczej, ale nie decydowalabym sie na dziecko w twoim wieku z tego powodu ze najpierw musialabym sie na maksa wybawic - i chyba to zrobilam :)

zajebisty jest:) robi wrażenie w otoczeniu:).Ogólnie dobrej jakości błyszcyzk jak za tą cenę.Właśnie zobaczyłam nowe zdjęcie ,slicznie wyglądasz ..pasuje ci ciemny kolor włosów zdecydowanie bardziej niż blond no i ładna opalenizna:).

zdradzisz mi co to za szminka tą którą masz na zdjęciu gdzie się usmiechasz ta czerwona tzn jaka firma i odcień?

to jest ta na ktorej jest npisane "lipstick", najzwyklejsza bezfirmowa. juz nie pamietam skad... ale ma fajny gleboki odcien ktory naprawde trudno znalezc bo wiekszosc wpada w taki ceglany kolor albo brazowy.

no własnie śliczna jest ,taki nasycony kolorek:),dzięki ja zmykam kąpać córkę może poźniej isę pojawię jak masz jakieś pytania do kosmetyków pytaj:)

gadajac na tym topiku przygotowalam caly obiad - pieczonego dzikiego lososia z warzywami:) siedzi w piekarniku wlasnie :P

na zdjeciu to chyba tez troszke inny kolor wyszedl bo wpada w taki roz a ona jest intensywnie czerwona po prostu. tak ja patrze na te moje lakiery - tez przeklamane kolory. papa jenni ! 🖐️

Gość inga 20
wiecie co dziewczyny ja myślałamze mam duż kosmetyków a tu proszę bardzo. ja mam jeden podkład puder tusz i eylainer

Gość karolcia bez
ja po 40 tce zaczęłam się malować i farbować ,wcześniej tylko kosmetyka domowa :D ale jak patrzę na Wasze uzupełniacze to mimo sukcesów prywatnych i zawodowych ,normalnie Wam zazdraszczam :) jutro ide i kupuję jak leci z tego topiku:D:P

Gość inga 20
ja tak naprawdę nie umiem dobrać sobie nic i za drogie to wszystko musiała bym polecić sie kogoś

Gość karolcia bez
no :D czas leci:O