Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Consuela121

Czy to są objawy zakochania?

Polecane posty

Gość Consuela121

Od dwóch dni jestem z chłopakiem, w którym kochałam się już od pewnego czasu no i..się udało:) Jestem bardzo szczęsliwa, tylko dziwi mnie jedno. Jakoś dziwnie się czuję, nie mam apetytu wgl, jak sobie pomyślę, ze mam coś zjeść to mi niedobrze się robi, dopiero wieczorem coś mogę przełknąć, jakies takie dziwne uczucie i jeszcze motyle w brzuchu. To własnie mam odkąd jestesmy razem, czy to są jakies objawy zakochania? Zaznaczam, ze wciązy nie jestem i jestem zdrowa.

Gość -----0-00-0--
może śmierdzi mu z mordy i cie mdli

Gość Consuela121
Bomba. A czy ktoś może udzielić poważnej odpowiedzi i to najlepiej osoba dorosła?

Gość seeeyou
też tak mialam... ;)

Gość Consuela121
I minęło Ci?

Gość Uroczy Roman
Musi Ci się jeszcze robić mokro w majtkach. Jeśli to to tylko ułuda zakochania.

Gość iHardcorowy
te motyle są efektem zakochania, ale brak apatytu to jedynie twoja anemia, i moze po prostu sobie wmawiasz ze i to jest efektem zakochania

ile masz lat? myśle że to są objawy zakochania i zazdroszcze ci! i zycze zeby on tez cie tsk kochal :)

Gość seeeyou
hmm czy minęlo? hmm jak z nim bylam to nie ;) ciagle myslalam tylko o nim, o tym jak do mnie pisze, a o jedzeniu ? w ogole :D schudłam nawet :D potem tylko jak sie rozstalismy to tez nie jadlam z tesknoty, ale z czasem wszystko wrocilo do normy ;)

tylko uważaj bo nie jesteście dlugo ze soba, lepiej troche tak z dystansem patrz na to zakochanie, ciesz sie zyciem ale moze nie mow narazie jeszcze ze go kochasz, moze niech pierwszy powie wtedy bedziesz miala pewnosc ze sie nie rozczarujesz ;)

Gość Żeberko
Miłość, śmierć i sraczka przychodzą znienacka!

Gość Consuela121
Nie no, nie sądzę. Zresztą tak się dzieje od wczoraj w sumie, ale nie jestem chora. Wczesniej normlanie apetyt miałam, moze to tez przez jutrzejszą maturę ustną z angielskiego, no nie wiem..chyba stres