Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic mam 28lat

Moja bratowa chce mnie zeswatac! pomozcie nie mam juz sily

Polecane posty

lubilam ją, ale od jakiegos czasu zaczynam unikać bo za każdym razem jak opowiada o kimś znajomym,to mówi " No on tez jest sam, może was poznam" i cały czas w kółko to samo na co ja grzecznie jej odp ze nie , dziękuję ale rozmowy caly czas powracaja mam juz tego dosyc, wkurza mnie to

Gość kjbnfbgg
Porozmawiaj z nią i powiedz, że nie życzysz sobie, żeby Cię swatała! A jak to nie zadziała to porozmawiaj z bratem, poproś go żeby jej powiedział. Może przynajmniej jego posłucha :)

ona to czesto przy nim mowi , zawsze sa razem

Gość warszawiankaaaaaa
ale dlaczego nie chcesz sie spotkac z kims? :) skoro jestes sama to co szkodzi a przeszkodzie? zawsze mozecie zostac znajmymi

Gość Uroczy Roman
Pewnie jest już za stara na takie zabawy.

Gość stara dupa jestes
to juz ten czas

Wy to jak doradzicie-to słabo się robi Skoro ktoś nie ma ochoty na sztuczne,sztywne"ustawki" w poszukiwaniu drugiej połówki to trzeba to uszanować.I nie ważne czy to rodzina czy znajomi-ktoś mówi NIE lub NIE WTRĄCAJ SIĘ to trzeba to uszanować Zapytaj się bratowej-a skąd Ty weźmiesz kasę na prezent ..bo ja byle czym się nie zadowolę-powinno pomóc:-DDDDD

milka dobra mysl. wykorzystam tekst:) dzieki wszystkim za wypowiedzi ale ja nie lubie jak sie ktos wtraca w moje zycie i tyle

Gość dorsz w galarecie
to jeszcze nic...u mnie w pracy jest panna co każdego chce swatać ewentualnie godzić z byłym partnerem czy partnerką :D Ty wiesz, jakie to uciążliwe? Każdy jak ją widzi to wieje gdzie oczy poniosą żeby się nie dowiedzieć, że pasowałby do szwagra siostry albo kuzynki męża :D

Gość jeździmy po zawsze szczerym
powiedz że wolisz kobiety

Niekoniecznie ta bratowa to taka jędza. No widzi ze chłopak sam, ty sama - to czemu nie - takie pary tez sa i to szcześliwe. I niekoneicznie od razu to ma być Bóg wie jakie wtrącanie się. W dzisiejszych czasach "normalni" ludzie nie maja się jak poznać zwłaszcza w pewnym wieku. Nie chce Cie namaiwać, ale przez chwilę nie zżymaj sie na nią i pomyśl że to też jakas forma zapoznawania, taka sama jak każda inna