Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalacrowww

SERCE CZY ROZUM??? POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość lalacrowww

Mam gigantyczny problem ,otóż mam ukochanego kocham go bardzo, traktuje mnie jak księżniczke , zminił sie dla mnie jest cudowny po prostu! jestem z nim prawie 2 lata , ale pojawił się jeszcze ktoś , i bardzo mi zaimponował widziałabym z nim przyszlosć bo z obecnym partnerem pozostaje mi pracowanie w polu i w sklepie pewnie;/ a ten nowo poznany jest ideałem można tak powiedziec takie same zainteresowania i wszystko !:) mega. a mojego np nie moge nigdzie wyciągnać jedyna rozrywka hmm.. mało kiedy... a z tamtym bym miała ustatkowane życie ale na razie nic nie czuje do niego tylko takie chyba zauroczenie a do obecnego miłośc i nie chce go zranić! co mam robić??? pomóżnie

Gość .mastes
jesteś dziewicą?

Gość Gdbyby była gdybała.
Bardzo Ci współczuję. Kiedyś stanęłam przed podobnym wyborem. Dałam się omamić...szybko rzuciłam ten swój "ideał" i z pokorą błagałam o wybaczenie swojego mężczyznę... Płacę za to do dziś.

Gość lalacrowww
Zapomniałam dodać że ten drugi jest owczarkiem niemieckim (bez rodowodu).

Jeśli rozum, to tylko samotność pozostaje. ;)

Gość lalacrowww
Nie podzywaj sie !!!! Nie nie jestem dziewica!!! a dorosnąc dorosłam!!! hmm też mam takie myśli cciągle myślę i sie zastanawiam wczoraj się spotkałam nawet z tym kolega i powiedziałam ukochanemu i on mi wybaczył powiedział ,ze nie jes zły bo mnie tak kocha...

Gość lalacrowww
nie wiem co robić :( nie chce w przyszłości być biedna i martwić się skąd mam wziąść pieniądze a nie chce też zyć bez miłości...;/ ale wiem z,e jak strace mojego partnera to sie załamie ale myślę też o tamtym, i zazdrosna jestem o niego nawet!;/

Gość waldemarek
po tym w jaki sposób piszesz-czyli szalenie chaotyczny, myślę,że jesteś bardzo młodą osobą,z nieukształtowanym systemem wartości,mlekiem pod nosem. Dorośnij,zajmij sie nauką,a potem sie ktoś znajdzie ;)

Gość Gdbyby była gdybała.
To moze przestań liczyc na to, że ktoś Cię będzie utrzymywał tylko sama weź się za siebie, osiągnij coś, zdobądź dobre wykształcenie i świetnie płatna pracę. Może wtedy przestaniesz traktowac ludzi przedmiotowo.

Gość lalacrowww
oszalałaś1 w tym kraju nie da się tego zrobić!!! nędza ,brud i ubóstwo normalnie. nie mam zamiaru sie uczyć już nie ma sensu po co jak każdy siedzi na dupie i wyjeżdża za granice, tutaj ktoś ma robote jak ma kontakty jeśli nie to pracuje za nedzne 1000zł mies;/ żal Już wole mieć bogacza... albo wyjechać stąd.

Gość lalacrowww
a ludzi przedmiotowo nie traktuje.. trzeba się jakoś zabezpieczyć na przyszłość i sobie radzić:)

Gość lalacrowww
żarcik zostane przy ukochanym co mnie kocha... miłosc jest najważniejsza!!! lampucery wy nie znacie sie na zarcikach

19:12 [zgłoś do usunięcia] hrabia Rosporek-Walicipski weź tego co ma kutasa na dwa chwyty i łeb odkryty. Amen. hrabia Wasyl Rosporek-Walicipski, Bardzo mądry pedał... Jakiś Ty obleśny, fuj. Wydaje Ci się, że Jesteś cool? No kurde, facet, masz 6 dych, nic tego nie zmieni. :(

Gość lalacrowww
i tak na wakacje jade do niemieckiego burdelu trochę dorobić

Gość lalacrowww
tak racja pojade i będzie gites majonezzz ;) sex to samo zdrowie ;) u siebie w domu mam zapraszam a

Gość lalacrowww
pierwszy raz za darmo ;) ja uciekam bejbusie paa;* całuskii muaaa; 8

Gość black red white man
infantylność autorki podkreślają wykrzykniki

Gość lalacrowww
yyyeeeaaaaa

Gość lalacrowww
jestem wybuchową laseczką