Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natejloniowy

jestem kretynem chyba;(

Polecane posty

Gość natejloniowy

Ostatnio zachowalem sie troche lekkomyslnie,ponioslo mnie.Mianowicie wiem ze moja dziewczyna ma depresje i ostatnio jak zaczela marudzic , plakac ze nic jej sie nie chce i najlepiej gdyby jej nie bylo ja sie wnerwilem po czym powiedzialem ,zeby przestala histeryzowac i wziela sie w garsc bo wszyscy wola zadowlone pewne siebie dziewczyny i powiedzialem ze nie moge juz tego sluchac.Po czym ona wstala z lawki powiedziala ze myslala ze ja okaze jej wsparcie i poszla do domu.Od tej pory narazie nie chce sie spotkac.Bardzo ja urazilem ,przegialem?Jak to naprawic?

Gość natejloniowy
kurde dwa razy mi sie to samo dodalo ..;/ sorki;)

Gość tak, jestes kretynem
kretynem jestes, tak

Gość natejloniowy
no wiem ponioslo mnie... ale jak teraz jej wytlumaczyc ze tak naprawde chce byc przy niej w trudnych chwilach

Gość zelowka
Jeśli masz choć trochę wiedzy na temat depresji, to sam wiesz co zrobiłeś. Ale ciekawi mnie, czy ona ma tę depresję zdiagnozowaną? Potwierdzoną przez psychiatrę? Bierze leki?

Gość olkamce
dobrze jej powiedziales, ile mozna sie nad soba rozczulac! trzeba wziasc sie w garsc i tyle

Gość natejloniowy
nie prowo..to wazna sprawa ... Boze po prostu strasznie zaluje przeciez wiem ze otworzyla sie przede mna ,opowiedziala o depresji a ja tak ostro potraktowalem ja ,po czym rozplakala sie jeszcze bardziej;(

Gość ciezko bedzie
porownales ja do szczebioczacych pip, ktorych ja serdecznie nie znosze. Kobiety tego nie wybaczaja. Oddaj mi swoja dziewczyne

Gość natejloniowy
@olkamce to jest choroba ,widac ze guzik wiesz.

Gość wy faceci potraficie
prosic o wsparcie a sami wiadomo moja madrosc zyciowa brzmi nie pros, nie mow, ukrywaj nawet to, ze...boisz sie i tak naprawde sama zosatjesz z problemem

Gość Chachee11
kup jej kwiatka i przeproś - na 100000% poskutkuje ;)

Gość natejloniowy
@ zawsze szczery nie 16 ,nie wiem dlaczego tak zalozyles,ale dobrze miales absolutnie prawo

Gość Chachee11
Gdybym była na miejscu dziewczyny to pewnie zareagowałabym tak samo.

nie wiem dlaczego tak zalozyles, juz tlumacze: jesli to nie jest prowo jesli masz wiecej niz 16 lat to jestes krancowym idiota, zeby o tak oczywista rzecz pytac na forum internetowym, wystarczy, zebys pomyslal, co bys zrobil i czego bys potrzebowal, gdyby to ona tak sie wobec ciebie zachowala nara pajacu