Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujyhtrgefwd

alem glupia...

Polecane posty

Gość ujyhtrgefwd

Jestem na diecie, co prawda slabo mi idzie, gdyz schudłam dopiero 1 kg, ale jednak sie staram, ale od 2 dni chodzi za mna cos słodkiego, dzis nie wytrzymałam poszłam do sklepu i kupiłam dwa marsy i duza paczke chipsow i wszystko to wpieprzylam. Na sniadanie były platki, pozniej salatka grecka i dobilam sie batonikami i chipsami, ale jestem debilka. Oczekuje totalnego zjechania mojego postepowania. Zmotywuje mnie to do wiekszej starannosci i oporu wobec zachciankom. Zatem proszę:)

Gość Żeberko
Jedz na co masz ochotę i nie żałuj sobie. Życie kuźwa takie krótkie, a ludzie strasznie podli.

Gość woda po pierogach
zawsze jest kolejny dzięń

Gość ujyhtrgefwd
zjedzcie bo inaczej jutro znowu zjem batonika albo wafelka

Gość musgruszkowy
zrobiłam dziś podobnie,tylko wpierdoliłam dwa grześki:)

Gość dyrektore
Nie odmawiaj sobie pysznych słodkich batoników, cudnych cistaeczke, cukiereczków mmm przeciez tio kwintesencja zycia mm słodycze,lodziki z bitą smietanką i sosem czekoladowym...

Gość ujyhtrgefwd
taaaaaak ale waze juz 60 kg przy wzroscie 160 cm zjedzcie!

Gość ujyhtrgefwd
up

Gość schudłaś już kilogram
wbrew pozorom zawsze coś co do dzisiejszego dnia, nie ma co płakać, nawet jak dzisiaj dałaś ciała to przecież nie zjadłaś aż tyle by zaprzepaścić to co już uzyskałaś dietą po prostu od jutra znowu zaciskasz pasa i będzie git następnym razem jak Cię najdzie na słodkie wybierz coś mniej kalorycznego, np kisiel i umów się sama ze sobą że zamiast kupić górę słodkości kupujesz JEDNĄ RZECZ !!!! będzie ok, już udało Ci się być na dietcę i schudnąć cały kilogram

Gość ujyhtrgefwd
uwazacie ze to duzo : 60 kg na 160 cm wzrostu?

to zależy jaką masz budowę, czy jesteś proporcjonalna (stosunek-ramiona-biodra) czy masz widoczną talię, płaski brzuch, czy jesteś umieśniona czy raczej galareta kilogramy nie opisują ani proporcji ani tego czy ciało jest jędrne są osoby o tym samym wzroście i wadze a ich figury wyglądają inaczej

Gość ujyhtrgefwd
mam mały brzuszek i dosc grube uda niestety.

wiesz póki nie przekraczasz tych 60 kilo to jeszcze nei jest źle, w zasadzie niby masz normę wagową, co innego optycznie to już zależy od sylwetki, zawsze mozna popracować nad słabszymi partiami ;-)

Gość ujyhtrgefwd
hmmm był okres, kiedy wazylam nawet 67 ale udalo mi sie zrzucic tylko bylo to rozciagniete w czasie i trwalo jakies pol roku teraz chce schudnac jeszcze 5:)

Gość ujyhtrgefwd
up up up