Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda__777

Czy jestem nienormalna?

Polecane posty

Jestem szesnastolatką i kocham dziewczynę z wzajemnością. Wszystko było dobrze póki matka nie zauwazyła malinki na mojej szyi ( naprawdę przypadkiem,teraz bardziej uważam). Domyśliła się wszystkiego i się zaczęło.Stwierdziła,że się mną brzydzi, jestem obrzydliwa,nienormalna,dziwna,zboczona i zapisze mnie do psychiatry.Przez to wszystko zaczęłam myśleć tak jak ona. Może ma rację i powinnam pójść do psychiatry?

Gość seeeyou
jestes 16-latką? proponuje najpierw wziąć sie za nauke, obawiam sie, ze mama ma racje, niekoniecznie musisz zaraz biec do psychiatry, ale nie myslalas o zwiazku w przyszlosci z facetem, tylko z dziewczyna? szkoda na takie coś zycia ;) moze to jest fajne, jakas fascynacja, ale nie na dalsza mete

Gość takie tam duperele nic więcej
Matka ma rację, jesteś popierdolona.

Gość black red white man
Matka powinna biec do psychiatry, bo jest debilna zaczynając z tobą takie jazdy

Ale ja chcę tylko ją.Nie wiem co zrobie w przyszłości,martwię się. Próbowałam się od niej ..."odseparować" .Myślałam ,ze minie jak normalne zauroczenie,ale nie mogę wytrzymać , tylko przy tym ranie ją i siebie. Co mam zrobić jak naprawdę chcę być akceptowana i bardzo boli mnie to co mówią inni (np pan/pani 2 posty wyżej)?

Gość Sikoreczka z pudełeczka
Skoncz szkołe a zycie układaj sobie jak chcesz. twoja orientacja- Twoja sprawa i czy Ci się odwidzi i bedziesz hetero czy bi czy homo to Twoja broszka. I nikt nie ma prawa Ci się w to wtryndalać. to nie Twoj problem- tylko Twojej matki.