Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaja_86

Chiński kalendarz płci dziecka

Polecane posty

To i ja poproszę: Urodzona 26maj1985 zaplodnienie czerwiec2012 Dziękuje i pozdrawiam!

Gość Mama_1 1985
Obiecałam ze po porodzie napisze... a jednak dziewczynka czyli Twoje obliczenia nie sprawdziły sie. pozdrawiam

Gaja jak mozesz oblicz mi jeszcze taka date poczecie styczen 2012 a data urodzin grudzien 1980 z gory dzieki

I jaeszcze prosze o podanie mi zaplodnienie lipiec, sierpien 2012 urodzona 26.05.2012 Milego dnia!

fajna mama witam, czerwiec- dziewczynka, lipiec- chłopczyk, sierpień- chłopczyk. Pozdrawiam serdecznie i również życzę miłego dnia.

ciekawska78 witaj ponownie, dziecko poczęte w styczniu to chłopczyk. Pozdrawiam:)

Gaja jak mozesz oblicz mi jeszcze jedna date jak mozesz poczecie grudzien 2011 data urodzenia listopad 1982 z góry dziekuje

ciekawska78 witaj, dziecko poczęte w grudniu 2011 to dziewczynka. Pozdrawiam serdecznie:)

megiagnes witaj, dziecko poczęte w lutym 2012 to dziewczynka. Pozdrawiam;)

Gość to jeszcze jaaaa
sierpien 1981, dziecko poczete czerwiec 1012

to jeszcze jaaaa witaj, dziecko poczęte w czerwcu to dziewczynka. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość Ddominikanaa
Witaj Gaju. Bardzo dziękuję za trafną przepowiednię, pod sercem noszę syynka tak jak mi napisałaś. U nas radosny czas ponieważ siostra wraz z mężem oznajmili że ich rodzinka również się powiększy. Proszę w imieniu siostry o przepowiednię;) Siostra urodziła się 11 lutego 1987 roku, a zapłodnienie nastapiło w maju 2012. Dziękuję Ci serdecznie, fajnie że nam pomagasz:) Pozdrawiamy serdecznie.

Gość Mamusia_ Olusia
gaja proszę o wyliczenie miesięcy w tym roku na córkę. Data ur. 25.11.1986. pozdrawiam

Dominikana miło mi słyszec, że pomogłam:) U Twojej siostry wychodzi synek. Pozdrawiam Was obie bardzo serdecznie:)

Mamusia_Olusia Witaj, w tym roku na córkę masz: lipiec i grudzień. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość chciałabym córeczkę
droga Gaju podpowiedz mi kiedy mam się starać w przyszłym 2013 roku o córeczkę jeśli moja data urodzenia to wrzesień 1988

chciałabym córeczkę Witaj, na córeczkę w przyszłym roku masz: luty, maj, sierpień i we wrześniu do urodzin. Pozdrawiam serdecznie:)

witam poczecie listopad 2009 a ja 1985 listopad i prosze o podpowiec kiedy mam szanse na syna dziękuje bardzo :)

mama@85 Witam, jeśli do poczęcia doszło przed Twoimi urodzinami to syn, jeżeli po to córka. Na synka w tym roku masz: sierpień, grudzień. W 2013: luty, kwiecień, lipiec, sierpień, wrzesień, październik. Pozdrawiam serdecznie:)

czesc :) pytalam kiedys o plec i wyszla dziewczynka, dzis na usg lekarz oznajmil ze prawdopodobnie bedzie dziewczynka ale mowi ze jeszcze raz trzeba potwierdzic, ale mam nadzieje ze jej nie urosnie nic do nastepnej wizyty :) dzieki za "przepowiednie", pozdrawiam :)

Gość takamama
Moja data urodzin 23.09.1978, jakiej płci mam dzieciaki w domu 1 poczęte kwiecień 2002, drugielipiec lub sierpień 2005, z góry dziękuję za odpowiedź

takamama Witaj, wg kalendarza dziecko poczęte w kwietniu 2002 to chłopiec. Drugie dziecko jeśli zostało poczęte w lipcu to dziewczynka a jeżeli w sierpniu to chłopiec. Pozdrawiam:)

hej gaja ;) czy mozeglabys sprawdzic co bedzie u mnie ?? moj rok urodzenia 1981, a miesiac zaplodnienia maj 2012 ;) dziekuje bardzo ;) pozdrawiam

Martituska Witaj, wg kalendarza spodziewasz się córeczki. Pozdrawiam serdecznie:)

O rany ja w to juz chce uwierzyc !! ;) dziekuje slicznie. Widze ze duzo przepowiedni sie sprawdza ;) mam nadzieje ze ze mna tez tak bedzie. Potwierdze we wrzesniu kochana ;) pozdrawiam serdecznie !!

Gość młodamama25
mi się sprawdziło wg kalendarza chłopak i według USG też chłopak

Gość takamama
Dzięki za odpowiedź..tak w domu mam 2 ukochanych synków..a czy moglabys mi napisać kiedy możemy starać się o córcie w tym roku i w 2013..moja data urodzin to 23.09.1978...pozdrawiam

takamama Witam, w 2012 roku dla Ciebie na córeczkę są miesiące: lipiec, wrzesień, październik. W 2013: luty, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik. Także duże szanse:) Pozdrawiam:)