Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaja_86

Chiński kalendarz płci dziecka

Polecane posty

do bettinkaaaaa Spodziewasz się chłopczyka:) daj znać czy to prawda jak już będziesz wiedziała. Pozdrawiam

Gość bettinkaaaaa
dziekuje, szczerze powiem licze ze nie bedzie to prawda bo strasznie chcialabym dziewczynke(chłopca już mam)

Gość gość
Proszę powiedz mi w jakich miesiącach mam się starać, jeśli chcę dziewczynkę ? Moja data ur. to 30.04.1985r. Z góry dzięki

do gość na dziewczynkę w tym roku masz jeszcze czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, listopad i grudzień.

Gość gość
Październik odpada?

wg kalendarza który znalazłam i który ma największą sprawdzalność to październik jest na chłopca.

Gość gość
dzięki :*

Gość gość
podaj link do tego kalendarza

Gość gość
Greta2000 możesz mi napisać kogo mam w domku? moje ur. 09-06-1988 poczęcie- lipiec 2009 oraz wrzesień 2014 Ania

Gość gość
Urodziłam się 10.12.1992 r. Jezeli będę starała sie o dziecko teraz w czerwcu jaką bedzie miało plec?

Gość gość
Mam taka nadzieję bo u większości znajomych nie sprawdzal sie ten kalendarz

Kalendarze dostępne w internecie nie są przeliczone. W Chinach jak rodzi się dziecko uważane jest że ma już 9 miesięcy bo ciążę też liczą dlatego nie sprawdzają się te kalendarze, ja korzystam z takiego który już jest przeliczony. Zawsze istnieje prawdopodobieństwo błędu, nigdy nie ma w niczym 100% ale akurat ten wśród moich znajomych sprawdził się w 99% także życzę abyś była wśród tych osób:)

Gość gość
witam ja ur 3.09.1986 zapł luty 2010 i sierpień 2012 ?

Gość gość
Ja urodzona 3.09.1986 zapł luty 2010 i sierpień 2012 co mam w domu? i jaka była by płeć jesli do zapłodnienia doszło by ok 3-4wrzesnia tego roku?

Gość gość
Greta2000 w domku mam parkę najpierw chłopiec potem dziewczynka ;) pozdrawiam Ania

Gość A1986
Greto czy mogłabyś i mnie napisać kiedy mam szansę na córkę?urodziłam się luty 86. Z góry dziękuję

bardzo proszę o odp i dla mnie. moje urodziny to 19 marzec 91. miesiąc poczęcia to wrzesień. jesem w 6 tygodniu ciąży. kogo mam pod serduchem??

do Goszka191903: Przepraszam że mnie nie było ale zupełnie zapomniałam o tym forum pisałam na innym. Pewnie już masz potwierdzona płeć przez lekarza bo jak liczę jesteś już po połowie, ale napiszę co wg mojego kalendarza- DZIEWCZYNKA- a Ty odpisz czy się zgadza:) Pozdrawiam

do A1986: O ile jeszcze jesteś zainteresowana odpisuje na pytanie: Na córeczke w 2017 luty po urodzinach, kwiecień, maj, czerwiec lipiec, sierpień, wrzesień, listopad, grudzień :)

do "gość 2016.08.16 Ja urodzona 3.09.1986 zapł luty 2010 i sierpień 2012 co mam w domu? i jaka była by płeć jesli do zapłodnienia doszło by ok 3-4wrzesnia tego roku? " w domku masz chłopca i dziewczynkę a gdybys zaszła w ciążę we wrześniu 2016 byłby chłopiec.

Gość gośćq
Greto 2000 jesteś???

Gość gość30
Greto2000 jeśli tutaj zajrzysz to sprawdź czy sie sprawdzi płeć dziecka które mam w domu. Moja data ur. 22.04.1987, data zapłodnienia 15 stycznia 2015. Powiedz w jakich miesiącach możemy planować synka?

Gość gość
Skoro chiński kalendarz działa to dlaczego w Chinach jest tyle aborcji żeńskich płodów???

Gość Katarzyna3
Greto już raz mi pomogłaś i miałaś rację

Gość Katarzyna3
A teraz może pomożesz kiedy starać się o dziewczynke. Ur 12.07.1986