Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaja_86

Chiński kalendarz płci dziecka

Polecane posty

Gość monika2680
Hej. Wyliczysz mi dziewczynkę moja data urodzenia to 24.03.1980 mam już dwóch chłopców i chciałbym dziewczynkę.

Gość gość
Przeciez same mozecie sobie to wyliczyć takie kalendarze są w necie dostępne, ruszcie łbem :/

Gość gość kate
luty 2015 moja data urodzenia 14.6.1986

Gaju jesteś jeszcze? Sprawdź co mam w domu- urodziłam się w styczniu 1985, poczecie marzec 2012, teraz jestem w ciąży, poczęcie wrzesień 2015 Pozdrawiam

Gość sole23
wiekszosc z was zle oblicza! to nie jest takie proste. Wedlug chinczykow czlowiek jak sie rodzi ma rok wiec do naszego wieku dodajemy rok. Dalej nasze miesiace nie ida w parze z kalendarzem ksiezycowym bo na takim oparty jest ten kalendarz.Moja siostra zaszla w listopadzie ma 21 lat i nie patrzymy listopad 21 tylko padziernik 22!! Kilka2711 urodzilas corke teraz spodziewasz sie chlopca:) gratulacje Ta ktora sprawdzala wiekszosci sprawdzala zle...

Gość gość
przepraszam kilka2711 na odwrot jest u ciebie masz synka a teraz bedzie corka:) Jesli ktos jest chetny to zapraszam.Data urodzenia+miesiac poczecie(jesli znacie dokladnie dzien to podawajcie)

Gość gość
Aralia.... Moje ur. 12.07.1983 r. Mam 1 dziecko poczęte ok 25 stycznia 2013 r. Teraz jestem w 2 ciąży. Data pocz. Ok 26 październik 2015, co bedzie?

Gość sole23
Aralia masz w domu chlopczyka :) tym razem bedzie dziewczynka gratulacje:)

Gość gość
Ten kalendarz naprawde dziala...

Gość monia2680
Witam czy możesz obliczyć co by było gdybym zaszła w styczniu 2016 moja data ur 24.03.1980

Gość sole23
styczen-luty bedzie chlopczyk. 9-31 marzec-dziewczynka kwiecien-maj-chlopczyk czerwiec-dziewczynka lipiec-chlopczyk sierpień-dziewczynka wrzesien-chlopczyk pazdziernik-dziewczynka listopad-chlopczyk grudzien-dziewczynka

Gość gość
Dziewczyny a czy słyszałyście o czyms takim że jak jest rok przestępny to kalendarz czyta się na odwrót???

Gość sole23
Kalendarz chinsk bierze pod uwage dni przystepne najblizsze sa w 2017 23 lipiec-21 sierpień

Gość monia2680
A możesz mi jeszcze wyliczyć zapłodnienie 24.12.2008 moja data ur 24.03.1980 i drugi raz 6.12.2012 data ur ta sama

Gość sole23
Monia2680 Wedlug moich obliczeń masz w domu dwie córki:)

Gość monika2680
No przykro mi ale dokładnie na odwrót mam dwóch synkow a na styczeń wychodzi mi córa więc chyba pokieruje się swoimi wyliczeniami. Ale dziękuję za poświęcony czas.

Gość sole23
Monika jesli masz w kosmogramie zaznaczone ze bedziesz miec tylko synów to niestety zaden kalendarz Ci nie pomoze. Moja siostra cioteczna ma 2 synow wedlug kosmogramu bedzie miec kolejnego syna choc celowana na corke.U niej wladca 5 domu(dzieci) jest w aspektach do meskich planet;/

Gość monia2680
Wiem i liczę się bo straciłam dwie ciąże gdzie miały być dziewczynki:-( ale chcę jeszcze sprobować....

Gość sole23
Monika a moze masz chorobe autoimmunologiczna organizm odrzuca kazda ciaze z dziewczynka są udokumentowane takie przypadki;/ dlatego poronilas 2 razy ciaze z dzewczynka .Ogladalam program o kobiecie ktora 5 razy poronila ciaze z chlopcem za 6 razem zaszla z dziewczynka i urodzila zdrowe dziecko w trakcie ciazy nie bylo zadnych problemow.Mozliwe ze nie jest ci dane urodzic dziewczynki.

Gość gość
Sole, bardzo Cię proszę wylicz mi w jakich miesiącach w tym roku mam szansę na poczęcie córki, jeśli urodziłam się 30.04.1985r. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam

Gość AKM1504
JA 04/1992; MALEŃSTWO 12/2015

Gość gość
sole23 możesz mi napisać co mam w domu? moje ur. 09-06-1988 poczęcie- lipiec 2009 oraz wrzesień 2014

Gość gość
up

Hej dziewczyny, trochę posiedziałam w chińskim kalendarzu, sprawdziłam wielu znajomym i się zgadza w 99% także jeśli macie ochotę to Wam policzę co nosicie w brzuszku ewentualnie co macie w domku, a także spróbujemy zaplanować płeć. Piszcie:)

Do takich wyliczeń potrzebna mi data urodzenia mamy i data zapłodnienia (ewentualnie tylko miesiąc zapłodnienia).

Gość bettinkaaaaa
1981, kwiecien 2016 poprosze o plec :)

Gość bettinkaaaaa
8 lipiec 1981