Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaja_86

Chiński kalendarz płci dziecka

Polecane posty

Gość takamama
Dziękuję...widzę źe są duże szanse pozdrawiam

Gość klementyna t
to i ja poproszę:)) ja urodzona w czerwcu 1981, zapłodnienie czerwiec 2012

Gość mangarynka
witam czy moglabys mi napisać kiedy możemy starać się o córcie w tym roku i w 2013..moja data urodzin to polowa lipiec 1984. pozdrawiam:)

klemantyna Witaj, wg kalendarza spodziewasz się córeczki. Pozdrawiam serdecznie:)

mangarynka Witam, w 2012 masz miesiące: listopad, grudzień. W 2013: luty, kwiecień, maj, czerwiec, październik, listopad, grudzień. Pozdrawiam:)

Gość ja też...
ja też poprosze ja ur. 4.07.1978. kiedy na dziewczynkę w tym i 2013 roku, dziękuje

ja też Witaj, na córeczkę w 2012 masz: lipiec, sierpień, wrzesień, październik.W 2013: luty, kwiecień, maj, czerwic, lipiec, wrzesień, październik. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość anusiaaaaaaa9992
to ja tez spróbuje ;) lipiec 2012 a moje urodziny styczen 1992 :)

anusia Witaj, dziecko poczęte w lipcu 2012 to chłopczyk. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość sierpień 1981
a dziecko poczęte maj 2012 lub bardziej prawdopodobne czerwiec 2012. Z góry dziękuję

sierpień 1981 Witaj, dziecko poczęte w maju/czerwcu 2012 to dziewczynka. Pozdrawiam:)

Gość sierpień 1981
dzięki Gaja bardzo fanie by było:)

Gość papuska
gaja, urodziłam się 2 listopada 1982 r. a moje maleństwo poczęło się 7 lipca 2012. proszę o info co do płci:) dziękuję.

papuska Witam, dziecko poczęte w lipcu 2012 to chłopczyk Pozdrawiam serdecznie:)

Witam! Moja data urodzenia kwiecien 1986. Zaplodnienie było grudzien 2007 lub styczen 2008. I co wyszło?

i ja poproszę. Data urodzenia kwiecien 1986. Zapłodnienie grudzien 2007 lub styczen 2008. i co wyszło?

justik1 Witaj, dziecko poczęte w grudniu 2007 to dziewczynka a jeżeli w styczniu 2008 to chłopiec. Pozdrawiam:)

justik1 więc: sierpień - chłopiec wrzesień - dziewczynka październik - dziewczynka listopad - dziewczynka grudzień - dziewczynka Pozdrawiam serdecznie:)

moja siostra tez jest ciekawa. Data urodzenia listopad 1988. Zapłodnienie lipiec 2011. Poprosimy również prognoze na 2012 i 2013

justik1 Witam ponownie, wg kalendarza Twoja siostra ma córeczkę. 2012 sierpień- córka wrzesień- syn październik-syn listopad-przed urodzinami syn grudzień-córka 2013 styczeń- syn luty- córka marzec-syn kwiecień-syn maj-córka czerwiec-syn lipiec-syn sierpień-córka wrzesień -córka październik-córka listopad-przed ur córka grudzień-syn Pozdrawiam

Gość Pszczooleczka
To ja tez poprosze moja data urodzenia grudzien 1988: pierwsze dziecko poczete grudzien 2007 drugie listopad 2008 a trzecie marzec 2012

gaju ja również poproszę o diagnozę ;) moja data urodzenia 20 pazdziernik 1985, data zaplodnienia 15 lipca 2012 bedzie mi bardzo milo jezeli odpowiesz na moje pytanko, pozdawiam

Pszczooleczka witam, dziecko 2007 -jeżeli przed Twoimi urodzinami to chłopiec, po dziewczynka dziecko 2008 - dziewczynka dziecko 2012- dziewczynka Pozdrawiam

Gość Pszczooleczka
Jedynie pierwszy synek sie zgadza bylo przed urodzinami, drugi tez jest chlopiec i 3 wychodzi wg Usg rowniez na chlopczyka.. :)

Gość sosna20
Droga Gaju sprawdz prosze plec mojego malenstwa urodzilam sie 4.061983 a zaszlam w ciaze w kwietniu tego roku?pozdrawiam

sosna20 Witam, wg kalendarza jeżeli do zapłodnienia doszło w pierwszej połowie kwietnia (do 20)- chłopiec, w drugiej dziewczynka. Pozdrawiam:)

Gość nora_89
Hej. Sprawdz moja ur. 30.01.1989, Pierwsze dziecko styczen 2008 a drugie to maj 2012. Pozdrawiam