Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaja_86

Chiński kalendarz płci dziecka

Polecane posty

Gość Mami83
ooo :) witam to i ja się podpytam , moja data urodzenia 12,12. 1983 , mam jedno dziecko poczęte w kwietniu 2008 jakiej jest płci? :D teraz spodziewam się drugiego poczęte w kwietniu 2012 , gaju? co Ty na to? :) pozdrawiam

nora_89 Witam, dziecko poczęte w 2008 to chłopiec a w maju 2012 to również chłopiec. Pozdrawiam:)

Mami83 Witam, dziecko poczęte w kwietniu 2008 to chłopiec a w kwietniu 2012 to również chłopiec. Pozdrawiam:)

Gość cicha136
witam urodziłam się 9 maja 1987r. za dwa-trzy latka ,czyli w 2014-2015 roku chciałabym starać się o córeczkę. Proszę o prognozę aby sie udało :)

Gość omega 1616
a co jak ja urodziłam bliźnięta obojga płci. Tez wykryje?

Gość mama mi
Sprawdzcie prosze czy wg tego kalendarza sie wam zgadza. Bo wg innego chinskiego, dostepnego na polskich stronach mi wychodzi odwrotnie a wg tego sie zgadza. http://www.webwomb.com/chinesechart.htm Po lewej wiek matki w chwili poczecia , F- dziewczynka, M- chlopiec. :)

Gość majówka2013
Hej, mam na imię Aneta, data urodzin: 14 marca 1982 zapłodnienie: sierpień 2012 :) Czekam na wieści, hi hi hi

Gość Ginekologia
Witam gaja_86 ur maj 1980 a poczęcie czerwic 2012. Pozdrawiam

cicha136 Witaj, w 2014 na córeczkę masz miesiące: luty, kwiecień, maj, czerwiec, listopad. W 2015: styczeń, marzec, maj, czerwiec, listopad, grudzień. Pozdrawiam serdecznie:)

majówka2013 Witaj Aneto, wg kalendarza spodziewasz się córeczki. Pozdrawiam:)

Gość majówka2013
Gaja86 dziękuję... ale w sumie mam nadzieję na chłopaka :D we'll see :D pozdrawiam!

Gość zaczaroania aniaz
urodzilam sie 28.03.1982 chialabym sie starac od listopada tego roku do konca przyszlego , mozesz napisac kiedy najlepszy czas jest na chlopaka??/ Pozdrawiam

zaczaroania aniaz Witam, na chłopca w tym roku masz listopad i grudzień. W 2013 tylko styczeń, marzec i grudzień. Pozdrawiam serdecznie:)

witam prosze o sprawdzennie wszystkimi metodami co nosze pod serduszkiem zaplodnienie czerwiec Moja data urodzenia poczatek stycznia 1983 Z gory pieknie dziekuje

Gość zaczaroania aniaz
dziekuje bardzo :)

Gość madzia190988
Gaja 86 moja data urodzenia 19.09.1988 mam już 16 miesięcznego syna a teraz chciałabym córeczkę,czy umiesz podać mi miesiące na 2013 i 2014 na córeczkę.pozdrawiam

madzia Witam serdecznie, na córeczkę w 2013 masz: luty, maj, sierpień i wrzesień do urodzin. W 2014: styczeń, kwiecień, maj, lipiec, wrzesień po urodzinach, październik, listopad i grudzień. Pozdrawiam:)

Witam :) moge prosic o podanie płci :) moja data ur. 13.06.1986, do zapłodnienia doszło w lipcu 2012r :) dziekuje

Gość chińczyczka
Boska wychodzi na to, ze to chłopiec :)

Gość chińczyczka
Oby zdrowe było ;) poza tym wielu osobom się nie sprawdza ten kalendarz a i ja w niego raczej nie wierze ;P

Gość bonita 84
Do Gaja 86 Proszę powiedz mi jaki miesiąc w tym roku i w przyszłym 2013 będzie odpowiedni na poczęcie córeczki? Moja data urodzenie to 18.08.1984r. I tak z ciekawości powiedz mi" kogo" mam w domu jak dzidziusia poczęliśmy we wrześniu 2004r? Pozdrawiam

Gość SaraXXX
Może i mi wywróżysz płeć mojego dziecka :) Zapłodnienie we wrześniu 2012 moja data ur. 28.04.1988r

gaja ja już kiedyś pisałam i pytałam ale los pokrzyżował mi plany ;( Napisałabyś mi kiedy od nowego starać się o chłopca? Ur.jestem 23.01.1985 r.

boska1986 Witaj, wg kalendarza spodziewasz się córeczki. Pozdrawiam serdecznie:)

bonita 84 Witam serdecznie, w tym roku na dziewczynkę masz listopad i grudzień. W 2013: luty, kwiecień, maj, czerwiec, październik, listopad, grudzień. Dziecko poczęte we wrześniu 2004 to chłopiec. Pozdrawiam:)