Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zębem głupoty

rośnie mi ząb mądrości... boję się :(

Polecane posty

Tyle słyszałam i czytałam o problemach z tymi zębami. Jeżeli jakimś cudem wyrosną bez problemów, to się popsują i będzie trzeba je wyrwać. Czy wszyscy mają jakieś problemy z ósemkami, czy mam jakieś szanse na uniknięcie zabiegów dentystycznych? Dodam, że dopiero dzisiaj wyczułam, że rośnie mi ząb. Nie czułam przebijania go przez dziąsło, ale ostatnio fatalnie się czułam. Tydzień temu dostałam temperaturę 39stopni i biegunkę. Lekarz stwierdził, że to wirus, ale nawet nie wpadłam na to, by powiedzieć, że pobolewa mnie dziąsło, bo już od 1,5tygodnia czułam kłucie. Wy też macie/mieliście jakieś problemy?

Gość nerwica jak nic
ja mam 4 zeby madrosi i nic mi nie jest:)

Gość interwencja
ja mam trzy ósemki, dwie rosły bezboleśnie i od kilku lat nic się z nimi nie dzieje, jedynie w jednym pojawiła się próchnica, którą już zlikwidowałam. więc moim zdaniem nie ma co uogólniać :P

Gość nic nie boj
nic sie nie boj na pewno nie zmadrzejesz :D

Gość grejssss
mam 4 osemki jedna ma prochnice bolalo jak rosly zeby sa troche 'scisniete' poza tym wszystko ok

Aha, czyli jednak nie wszystkich bolą i nie wszyscy je tracą. :) Chciałam jeszcze zapytać-jeżeli do tej pory nie miałam silnego bólu, to teraz, gdy ząb się już przebił, też nie powinnam mieć?