Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalam plame

Rozmowa przez kamere - facet rozczarowany

Polecane posty

Gość dalam plame

hej, poznalam ponad rok temu faceta przez internet.Bardzo fajnie nam sie pisalo.Widzielismy sie raz przez kamere i mowil, ze mu sie podobam.Pozniej nie mielismy kontaktu przez pare miesiecy. Ostatnio znowu zaczelismy pisac ze soba i wyslalam mu nowsze zdjecie t.z takie z przed 2 miesiecy na ktorym wygladalam super i mu sie podobalam. Wczoraj po raz pierwszy widzielisym sie przez kamerki po tak dlugim czasie no i wyczulam,ze mu sie nie podobam:-( jestem spuchnieta od lekarstw ktore biore i czulam ze jest rozczarowany. On sam sie spytal czy biore jakies lekarstw bo jestem tak spuchnieta. Rozmawialismy z 3 godziny i mowil ze mam ladne oczy i ze przeciez charakter jest najwazniejszy ale ja mu nie wierze :-( dzisiaj sie caly dzien nie odzywa :-( jest mi przykro :-( jestem spuchnieta bo oragnizm nabiera wody przez tabletki :-( i teraz mysle, ze juz mu sie nie podobam :-( jak myslicie ?

Gość adsfsghjtu
jak ja nie cierpie takich farmazonow zapytaj wprost o co mu chodzi jesli mu to przeszkadza rzeczywiscie to szkoda sobie dupe frajerem zawracac

Gość Elena19
Osoba powyżej ma rację. Zapytaj mu się wprost i będzie po kłopocie;).. I nie martw się tak.. ;)

Gość mikemaruda
spuchnieta od lekarstw,jasne grycanki tez tak mowia :o

Gość dalam plame
nie wiem co to sa grycanki. mam spuchniete rece i nogi oraz buzie od lekarstw. on powiedzial ze chce mnie poznac na zywo ale mu nie wierze. Powiedzial, ze charakter najwazniejszy ale widzialam po jego twarzy ze nie jest mna zafascynowany a zdjecie mu sie bardzo podobalo. Chociaz sam zauwazyl opuchlizne o domyslil sie ze od lekarstw to jednal czuje ze mu sie nie podobam. Dzisiaj sie caly dzien nie odzywa:-(

Gość Elena19
A zanim zobaczył Cię opuchnietą to pisaliście codziennie? Każdego dnia?

Gość dalam plame
tak, prawie codziennie.I w tamtym roku tez sie widzielismy raz ale wtedy nie bylam spuchnieta i mu sie najwyrazniej podobalam. Niestety zmienilam sie bo spuchlam :-( ale jest mi przykro bo widzialam jego rozczarowanie i teraz nie wiem czy sobie cos wkrecam czy nie...kurcze :-(

Gość Elena19
Hmm.. po pierwsze to nie martw się tak.. bo jak odstawisz tabletki to wszystko wróci do normy prawda?.. A to że dzisiaj nie pisaliście też jeszcze nic nie znaczy.. Zobaczysz jak będzie w przyszłości tj . jutro, pojutrze.. ;)

Gość dalam plame
dzieki za odpowiedzi.Dzis rano dzwonilam do niego na komorke to mowil ze nie moze rozmawiac bo do pracy jedzie.Zapytalam sie czy chce mnie poznac to powiedzial : "no pewenie". Ale czy to byla szczera odpowiedz??skad mam wiedziec?:-(

Gość Elena19
Zobaczysz jak się sytuacja rozwinie, gdy się spotkacie kilka razy. Jeśli nie będzie się migał od spotkań to będzie ok;)

Gość dalam plame
wielkie dzieki :-) napisze jak bedzie dalej.

Gość dalam plame
no i do dzisiaj sie nie zglosil :-O a sam piekny to on tez nie jest :-O

Gość marabka
Prawda jest taka że jak facet chce to zawsze znajdzie czas... nie trać czasu kochana na niego, zrywać znajomość milcząc to żenada:(

Gość no i dlatego przez te glupie
no zenada zenada :-O

Gość dalam plame
dokladnie zenada :-O nie wiem czy mu puscic smsa ze to zenada zrywac znajomosc przez milczenie i ze jest nieszczery? w koncu wczoraj dzwonilam rano do niego i mowil ze chce mnie poznac :-O

Gość trutuutiiii
moze np. mu sms czy bedzie na gg.Tam gdzie piszeciei zobacz na odpowiedz.

Gość dalam plame
na skype. nie napisze mu tego bo wczoraj wieczorem pisalam mu na skype zeby sie odzezwal i nic :-O przeciez nie bede za nim latac :-O nie wiem za kogo on sie ma :-Oma 1,70 i az taki uroczy nie jest :-O nigdy nikogo z internetu juz nie chce :-O

Gość marabka
Dokladnie kochana , nie pisz. Zateskni to sie odezwie a wtedy ty go zimno potraktuj, udawaj niedostepna:)

Gość ja rozczarowany
dlaczego tu piszesz to om naszej znajomosci??/

Gość ja rozczarowany
kobieto to juz koniec z naszą znajomością

Gość marabka
Milcz na razie i nic mu nie pisz:)....napiszesz za tydzień, że jest żenujący:)miałam podobną sytuację, ale ja byłam z tym facetem a on tak z dnia na dzień urwał kontakt, jak pisałam, to odpisywał od niechcenia....nie było to miłe.Przemilczałam to i pocisnęłam mu na maksabardzo inteligentnie:)

Gość dalam plame
zastanawiam czy mu w ogole cos napisac :-O czy dzisiaj czy jutro...po co??? zeby myslal ze mi starsznie na nim zalezalo??? najlepiej olac czy nie ?? zaluje ze wczoraj dzwonilam i pisalam :-O kuuu.....ale ja jestem durna :-O:-O:-O

Ja bym sobie z taki,m pustakiem dała spokój, przecież ludzie to nie idealne laleczki. Trzeba byc tepym, żeby tylko na idealny wygląd patrzeć.

Gość dalam plame
men meski ale sliczne te roze, dzieki :-) najgorsze ze on jest na skypie online :-O i nie gada :-O jak mozna tak kogos w chuja robic? :-O

Gość marabka
Pipko , nie martw się, nic sie nie stało że zadzwoniłaś ale więcej tego nie rób. Wiem jakie to niesmaczne, to jego zachowanie, fuuuuu.Olewamy go:)