Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalam plame

Rozmowa przez kamere - facet rozczarowany

Polecane posty

Gość tabascooo
Weź się ogarnij! Sama widzisz, że jesteś spuchnięta, że wyglądasz nieatrakcyjnie a chcesz żeby facet przed Tobą pokłony bił. Czego oczekujesz? Przecież pisał Ci, że najważniejszy jest charakter może mówił prawdę i spotkacie się. Wie też, że jest to spowodowane lekami czego chcesz więcej? Daj mu szansę może zajęty dziś był.

Gość dalam plame
tabascooo nieatrakcyjnie to na pweno nie wygladam. bez przesady. Mam ladna buzie. Ale jest roznica miedzy zdejciem sprzed 2 miesiecy i jak wygladam teraz. On zawsze byl zajety odkad go znam ale ma iphona i z iphona czesto pisal na skypie jak byl w pracy i pisal smsy. wiec roznica w jego zachowaniu jest ewidentna. Bo jeszcze nigdy nie nieodzywal sie sie 2 dni-. no ale olewam go teraz. Zreszta juz opuchlizna powoli schodzi i niedlugo bede wygladac jak przedtem ale niech spada na drzewo :-O zastanawiam sie czy mu tylko napisac ze jest nieszczerym gburem czy nie :-O meski men marabka, dzieki 🌼 prawda , nie zasluguje na mnie :-O

Gość Michał z Bydgoszczy
i po co się nakręcasz że cie odrzucił itp. ? może rzeczywiście jest zajęty i ma teraz dużo pracy, 2 dni to przecież jeszcze niewiele

Gość marabka
Napisanie smsa trwa okolo 30 sekund, nie wierzę że jest aż tak zajęty ....Znam to z autopsji...Facet zrobi wszystko gdy mu zależy....

Gość dalam plame
marabka o to chodzi szczegolnie kiedy przedtem zachowywal sie zupelnie inaczej :-O

Gość marabka
Będziemy w kontakcie:) nie zlam sie i nie pisz...

Gość dalam plame
marabka dzieki.:-) nie napisze.

Gość marabka
hej, i jak tam? Odezwał się?:)

Gość pewnie nie......
ja mialam podobnie, rozmowy przez neta super,zdkecia tez ok,podobalismy sie sobie,a w realu rozczarowanie i jego i moje. nie bylo duzej roznicy w zdejciach a w realu ale czuc bylo ze jestesmy z dwoch roznych swiatow. no i trudno. tylko co on zrobil? juz sie nie odezwal,nawet na ''co slychac''. dupek

Gość marabka
Niestety gdy nawiazujemy rozmowy przez komunikatory rodzi sie tak zwana błedna komunikacja. Bardzo czesto blednie odbieramy to co nam druga osoba chce przekazac i kreujemy ja wedlug wlasnego uznania:) Tak jaką ją chcem odbierać, a przecież nie mamy pojęcia czy to co pisze o sobie jest prawdą, jakie emocje towarzysza tej osobie gdy do nas pisze. Stad późniejsze rozczarowania gdy dochodzi do komunikacji niewerbalnej i juz w 100% dociera do nas rzeczywisty obraz osobowości i oczywiście wyglad:) Zdjęcia są subiektywne:) Przecież ważne jest zachowanie, mimika jak rowniez barwa glosu i styl wypowiedzi. Uwierzcie ze charakter bywa bardziej odrażający niż wygląd:)

Gość asdfghjkasdfghjkasdf
ojejku po co z kims gadasz jak brzydko wygladasz? szacunku nie masz? to jakbys nasrala na stol na pierwszej randce to tez spoko?

Gość dalam plame
napisal dzis w nocy :-) ale dopiero teraz przeczytalam :-) napisal:" czesc kotku, jak sie masz jak sie czujesz ?Caluski. R.." No to teraz bedzie czekal i czekal na moja odp. Tak szybko nie odpisze :-) Niech sie martwi jak ja :-) @asdfghjkasdfghjkasdf kto mowi ze brzydko wygladam czlowieku? znasz roznice miedzy brzydkim wygladem a byciem spuchnietym ?bo jak nie to sie nie odzywaj. To co jak bede z nim powiedzmy to mam sie zawsze ukrywac jak spuchne? Nie jestem w mlodocianym wieku gdzie liczy sie tylko wyglad i mezczyzna ktory bedzie ze mna, musi wiedziec cos o tym ze jestem chora. A ze sie uparl i mnie chcial koniecznie zobaczyc wiec pokazalam mu sie z ostrzezeniem. Bylam umalowana, zrobione wlosy, ladnie ubrana tylko spuchnieta i z czerwona buzia bo mam alergie i tyle...wiec jednak nie rozczarowal mnie mowiac , ze liczy sie charakter. @mila1982 biore hormony i steroidy. @Marabka Kochana, fajnie ze do mnie zagladasz :-) dziekuje 🌼 dziekuje wszystkim , jestescie milutkie :-)

Gość marabka
Niech poczeka:) nie odpisuj za szybko:) jezeli nie bedziesz miala cierpliwosci to tez napisz w nocy:) dawaj znac co i jak na poczte moze:)jestem ciekawa przebiegu akcji:) Ja dzisiaj tez pocisnela facetowi z ktorym sie spotykam, bo przedwczoraj wieczorem nawet dobranoc nie napisal, wczoraj normalnie smsowalismy w dzien, pozniej wieczorem znowu cisz, wiec napisalam smsa "dobranoc" a on zadzwonil i pyta czemu tylko dobranoc:( eheheh udalam oziebła i powiedzialam ze poprzedniego dnia w ogole sie nie odzywalismy i nie przeszkaszalo mu to a dzisiaj ma focha?:) a on na to ze kumpel byl u niego....bez komentarza:)dzisiaj caly dzien mi wypisuje same slodkosci;) Faceci są ...nieogarnieci:)

Gość dalam plame
no odpisalam i to za szybko ale ide na luz :-) co mi tam :-)

Gość marabka
:) masz racje, wyluzuj i traktuj to z dystansem:)

Gość dalam plame
dzieki marabka :-) bede pisac co dalej :-)

Gość dfgdsfgjxzfghjk
tak rozsraw nogi pokaz spuchnieta cipe na skype

Gość dalam plame
moją cipe wysłałam mu na samym początku, pisał, że już nie chce jej oglądać bo mu niedobrze :(

Gość dalam plame
Biore sterydy od 10 lat odkad zaczelam trenowac kulturystyke. Poza tym jem swinska pasze. Moze to od niej puchne?