Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewne30latka

Pomocy!

Polecane posty

Gość Pewne30latka
Mial chwile slabosci co do niej.wybaczylabym mu to ale juz sama nie wiem. Po waszych opiniach stwierdzam ze macie racje. Ale myslicie ze wroca do siebie?

Myślę,że skoro miał chwilę słabości,to może mieć je częściej,a dziecko chyba odwiedzać będzie? Pozatym,skoro myśli o założeniu rodziny,to może przejrzy na oczy i wróci na łono rodziny,którą już przecież ma.

Gość Pewne30latka
Z tego co wiem to ta dziewczyna odpuscila i nie chce juz z nim byc. Nie dogaduja sie nawet teraz ze soba wiec ma byc sprawa alimentacyjna. Ona jest w 4 miesiacu ciazy.

A ja myślę, że nie powinnaś się nad tym za bardzo zastanawiać i jak najszybciej przestać zadręczać się tym tematem. Nie okazał się tak cudowny, jak byś chciała- trudno; lepiej będzie, jak szybko to zaakceptujesz.

Gość Pewne30latka
Ale ja go kocham i wiem ze on jest w stanie sie zmienic. Tym bardziej widze jaki ze mna jest szczesliwy. Nie rozumiem dlaczego jest taka krytyka z waszej strony. Przeciez rodziny nie rozbilam.

Mnie razi w Tobie tylko bezkrytyczność w stosunku do niego. Ja po prostu nie cierpię takich typów jak on- niezdecydowanych drani umiejących tylko składać obietnice bez pokrycia.

A rób co chcesz!!! Tylko po co pytasz nas o zdanie? Ty swoje zdanie już masz. Nie rozbiłaś rodziny,On z niej zrezygnował,a może nie...Może on nadal chce być z tamtą,tylko jak sama piszez ona juz go nie chce...

Gość Pewne30latka
Jestem w nim zakochana i to ze tak sie zachowuje to tylko dlatego ze kocham go. Jest nam ze soba dobrze, bardzo fajnie spedzamy czas. Jest naprawde dobrze.

Gość Pewne30latka
Kto cierpi? Ta dziewczyna?sama tego chciala, nie wykorzystala szans ktore od niego dostawala. A dziecka jeszcze nie ma. Jak bedzie to nie bedzie cierpialo. Bo mimo wszystko bedzie miec dobrych rodzicow.

Gość dnospoleczne
co ty jakas pieprznieta jestes zdradzal cie tydzien z byla hehe no niemoge chwila slabosci ale glupia jestes ,beda nastepne chwile slabosci moze z nia moze z innymi na twoim miejscu pogonilabym scierwo jak najdalej z tad

Autorko to jest twoj wpis z topiku, ktory zalozylas na maciezynskim Pewne30latka To opowiem wam ta historie od poczatku. Miedzy nimi zaczelo sie psuc. Spotykal sie ze mna kiedy ona z nim jeszcze mieszkala. Ale on juz nie dawal jej zadnej szansy na poprawe czy zmiane. Wymyslelismy zeby ja podpuscic, zeby odpuscila. Podlozyl jej telefon i ona to lyknela. Zobaczyla nasze esy i po tym sie miala wyprowadzic. Dowiedziala sie ze jest w ciazy wiec dalam mu czas do namyslu. Aby sie zastanowil. Wybral mnie tamta sie wyprowadzia. Pisala do niego, dzwonila on ja olewal. Po 3 tyg sie spotkali i stalo sie to co wam napisalam. Spal z nia, zaprosil ja do siebie na tyg. A potem ona dala sobie z nim spokoj i on z nia rowniez. No i teraz sie ze soba nie kontaktuja. On chce byc ze mna. On sie do niej nie odzywa ona do niego tez. I jest dobrze.minal juz tydz od tej calej sytuacji i on dalej chce byc ze mna. On nie jest typem faceta ktoremu zalezy na seksie. On chce miec normalna rodzine, kobiete dojrzala ktora sie nim zajmie. Tamta taka nie byla. A ja jestem i dlatego wybral mnie. A to jest moja odpowiedz. Mam troche czasu zrobie analize Twojego ostatniego postu To opowiem wam ta historie od poczatku. Miedzy nimi zaczelo sie psuc. Spotykal sie ze mna kiedy ona z nim jeszcze mieszkala. Ale on juz nie dawal jej zadnej szansy na poprawe czy zmiane. - innymi slowy facet najpierw zdradzal tamta? Wymyslelismy zeby ja podpuscic, zeby odpuscila. Podlozyl jej telefon i ona to lyknela. Zobaczyla nasze esy i po tym sie miala wyprowadzic. - taka marna dziecieca zabawa, bo facet nie ma na tyle dojrzalosci, zeby powiedziec nie chce byc z Toba, rozejdzmy sie? No i oczywiscie ty bralas w tym udzial, to dowodzi Twojej dojrzalosci. Dowiedziala sie ze jest w ciazy wiec dalam mu czas do namyslu. Aby sie zastanowil. Wybral mnie tamta sie wyprowadzia. Pisala do niego, dzwonila on ja olewal.- no cudnie olewanie kobiety z ktora bedzie sie mialo dziecko, juz niezaleznie czy beda tworzyc rodzine czy nie. Fakt tem facet jest idealem, dziewicze marzenie kazdej kobiety. Po 3 tyg sie spotkali i stalo sie to co wam napisalam. Spal z nia, zaprosil ja do siebie na tyg. - a ponoc wybral Ciebie, no to w koncu jak wybral czy nie? A potem ona dala sobie z nim spokoj i on z nia rowniez.- wczesniej niby tez tak juz bylo No i teraz sie ze soba nie kontaktuja. On chce byc ze mna. On sie do niej nie odzywa ona do niego tez. I jest dobrze.minal juz tydz od tej calej sytuacji i on dalej chce byc ze mna.- nie naprawde caly tydzien? Tak dlugo? No to teraz juz mozesz byc go pewna. Wybral Cie jak nic. Caly tydzien, popatrz popatrz. Podziekowalas mu za to mam nadzieje? On nie jest typem faceta ktoremu zalezy na seksie- a ten sex z byla to dlatego, ze zupelnie mu na tym nie zalezalo, ot tak z nudow to zrobil. On chce miec normalna rodzine, kobiete dojrzala ktora sie nim zajmie.- Poczekaj poczekaj to doroslym facetem trzeba sie zajmowac? To uscislij on potrzebuje partnerki czy mamusi? Tamta taka nie byla. A ja jestem i dlatego wybral mnie. - No i moze doszlismy do sedna sprawy, tamta jest w ciazy, bedzie miec prawdziwe dziecko wiec takie wyrosniete, ktorym ciagle trzeba sie zajmowac jest jej nie potrzebne. A Ty skoro do szczesia potrzebujesz wyrosnietego chlopczyka ktorym trzeba sie zajmowac to zajmuj sie nim. Ech dziewczyno, dziewczyno, facet najpirw robil w konia swoja byla, przy Twojej pomocy, potem zrobil w konia Ciebie przy pomocy bylej, a Ty dalej twierdzisz ze to Twoj ideal, ze Cie wybral z posrod miliona. Powodzenia zycze. A tak w ogole to jaki jest Twoj problem? Nieczuli rodzice? Ciezkie przezycia w dziecinstwie? Gdzies musi byc powod. Co mi tamm chwile czasu mi zajela pisac ja wiec wkleje i tu, mysle, ze (o ile nie jestes uczennica gimnazjum, ktora zabawia sie ukladajac prowokacje) masz jakies powazne problemy z soba.

Gość Pewne30latka
Nie mam zadnego problemu i to nie jest prowokacha.ta historia jest prawdziwa.dziewczyny jest nam ze soba naprawde dobrze. Chlopak sie zagubil i ja mu pomoglam. Gdy spedzamy ze soba czas jest naprawde bardzo dobrze, i duzo rozmawiamy. Wrecz jest cudownie. Dziewczyny on potrzebuje kobiety ktora bedzie w domu, bedzie gotowac obiady. On chce normalna rodzine, a tamta dziewczyna taka nie byla. Miala go gdzies, od czasu do czasu sie nim interesowala. On tego juz nie wytrzymal i dlatego sie rozstali. Pojawilo sie dziecko i tez do niej nie wrocil i miejmy nadzieje ze nie wroci.

Gość O matko i corko przeciez to
Jest smieszne co piszesz. Dziewczyno ty nie widzisz tego jak on sie toba bawi? To nie jest mozliwe aby traktowal cie powaznie a skad wiesz jaka ta dziewczyna byla? Znasz ja czy tylko z jego opowiesci? Skoro byla taka a nie inna to wytrzymali by ze soba tak dlugo gdyby on chcial normalnej rodziny skoro spotykal sie z toba to tamtej walnal dzieciaka! Ten koles jest totalnym dnem a ty nic lepszego nie reprezentujesz!

Jasne, nie no przepraszam ale jak czytam takie chasla typu Dziewczyny on potrzebuje kobiety ktora bedzie w domu, bedzie gotowac obiady. to mam ochote warknac. Pytam sie jeszcze raz chcesz doroslego faceta czy cholernego Piotrusia Pana, ktory potrzebuje mamusi, wez kobieto zajdz w ciaze i miej malego chlopczyka skoro masz taka potrzebe, ale tacy duzi sa wyjatkowo uciazliwi. Nawet zerwac sam nie potrafil tylko musial z Twojej pomocy korzystac. Zreszta rob sobie jak chcesz i skoro akurat twoim szczytem marzen jest byc z jakims przerosnietym chlopczykiem, ktory nie ma do Ciebie za grosz szacunku to z nim badz.

Gość Hahahahahahahahaheę
Oj Wioletto teraz bedziesz wszedzie pisala o swoich problemach? Dziewczyno ogarnij sie. Nie boj sie, nie chce tego faceta bierz go sobie :) ty masz 30lat?,a myslalam ze 5. Generalnie rzecz biorac zycze wam szczescia, jestes zalosna..nie moge tego czytac. Aha, jak juz tak mowimy o problemach na forum to przekaz swojej milosci zeby na lekarza pieniadze mi przeslal bo inaczej to zalatwie.dziekuje do widzenia!

Gość wielkieklepynaoczach
nie widzisz w tym problemu ze sie dymal z nia tydzien?cwany jest i mysli tylko o sobie tamta mu nie uslugiwala to chce ciebie jako kure domowa a ruchal bedzie byla jak poczuje slabosc no ale ty mu wybaczysz bo on taki wspanialy

Gość wielkieklepynaoczach
przy okazji powiedz mu ze nie umiesz sie zajmowac chata i gotowac ciekawe jak szybko cie zostawi

Gość Pewne30latka
jestem dumna ze facet mnie wybral bo umiem gotowac i siedziec w domu to nic ze mnie nie kocha moze nawet posuwac byla inne tez najwazniejsze zeby byl zadowolony

pozostawienie kobiety cięzarnej w moich oczach to najgorsze świństwo jakie facet może zrobić kobiecie. Dla mnie taki typ to zero, gówno i nie tknęłabym go kijem. Chce założyć z Tobą rodzinę? A co jak Ciebie też tak zostawi? Nie myślałaś o tym? Skoro przychodzi mu to z łatwością to Ciebie załatwi tak samo. Seks z nią to najlepszy dowód na to, że nie zależy mu na Tobie, skoro na początku związku, gdy poza partnerem świata się nie widzi, on już skacze w bok i to z BYŁĄ, która nie jest dla niego tajemnicą, która nie powinna go intrygować, która zna na wylot a mimo wszystko wybrał ją. Opinie są pewnie różne, ja jako matka i żona wiem, że dziecko może mocno zbliżyć i pomóc naprawić największy kryzys.

Gość Pewne30latka
Nie podszywac sie pode mnie! Dziewczyny ale on nie ma czasu na prowadzenie podwojnego zycia. Znam jego tryb pracy i wiem ze nie ma czasu. Widzicie byl z tamta i tamta od razu sie skapnela ze jest cos nie tak bo wychodzil jej z domu i nie wracal na noce bo wtedy byl u mnie.

Gość glupia idiotka
na posuwanie bylej mial czas i ochote przestan bredzic ten facet to dno ty tez bo go chcesz zenada oszukuj sie dalej

Gość Pewne30latka
wielkie siusiaki w moich ustach śnią mi się

Gość Pewne30latka
Nie podszywac sie! Ludzie dobra, macie racje. Ale ja go kocham.

Daj spokój z tym "kocham". Potrzebujesz bliskości i czułości i dlatego zadowalasz się byle czym. Większość z nas tak ma, ale w końcu trzeba przejrzeć na oczy i przestać marzyć o pięknej przyszłości z facetem, który tak naprawdę jest wrzodem na dupie.

Gość Pewne30latka
kazdy popelnia bledy. Skoro zostawil ja w ciazy to widocznie musialo im sie nie ukladac. Cos jest na rzeczy i tyle. Wyjasnilam sobie z nim wszystko i powiedzialam o swoich obawach. Dziewczyny macie racje chyba. Dlatego dam sobie czas do namyslu nad tym wszystkim.zobaczymy czy mu zalezy czy sie bedzie staral.

Gość Nie wierze w to co czytam
Jak mozna chciec byc z facetem ktory zostawia ciezarna kobiete?nie bylo widocznie miedzy nimi tak tragicznie skoro seks uprawiali bo dziecko z ksiezyca sie nie wzielo. Madra dziewczyna bo go zostawila a Ty jestes walnieta i sie z nim mecz. Tylko facet bedzie zalowal. I bedzie blagal tamta zeby wrocila.

Gość ggfghgh
nie badz naiwna i uciekaj jask najdalej ja bylam w takiej syt ale mialam 24 lata i bylam mloda i glupia do dzis zaluje bo najpierw byl z nami dwiema prowadzil dwa zycia a na koniec mnie zostawil a ja swyladowalam u psychiatry uciakaj poki mozesz!!!!!!!!!!!!!!