Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parapsycholog

Sposób na skuteczne odkochanie

Polecane posty

Gość Parapsycholog

Głupcy się śmieją, a mądzi korzystają z tego sposobu. Wyobrażcie sobie, że stoicie od siebie w odległości około 1 m od siebie i jesteście z tą osobą powiązani setkami sznurów itp. Weżcie w wyobrażni ostry miecz do ręki. Jeżeli wierzycie w Anioła Stróża to poproszcie go żeby to z wami zrobił. Gdy nie jesteście wierzące, to zróbcie to sami. Tym mieczem które trzymacie w ręku przetnijcie te sznury. Gdyby za pierwszym razem zauroczenie pozostało, to powtóczie kilka razy, ale tylko raz dziennie. Najczęściej zauroczenie znika po pierwszym razem. Gdy zauroczenie wygaśnie, to można przejść do afirmacji o idealnego partnera. Podam to po przesłanie mi adresu e-maila. Zyczę powodzenia

Gość Parapsycholog
Zaraz pojawią się trujące pluskwy którzy będą zaprzeczać. Ale ta metoda jest setki razy sprawdzona.

Gość industriallllebmmm
ovid 'amoris remedia'

Gość a gdzie są
liny :D

Gość a czemu musimy przesyłac maila
dawaj tutaj

Gość Parapsycholog
W Twojej głowie są liny! Nie mówiłem, że zaraz pojawią się złośliwe pluskwy. Już pierwszy się zapisał, następny już jest w nalocie.

nie odpisałeś..

Gość a że ten tego ,,
linkowanie... astral itd. wizualizacja. a tak naprawde nie mąć nie rozumiejącym osobom w głowach bo im zaszkodzisz

co masz na mysli?

Gość Parapsycholog
Wiem, że To tobie zależy żeby kobiety cierpiały. A mnie zależy żeby się wyzwoliły od toksycznych związków. Sprawdziłem, że jesteś wysłannikiem szatana i cieszysz się gdy kobiety cierpią. A ja im chcę pomóc.Jak jeszcze raz się tu wpiszesz, to Ci taką energię wyślę, że jej nie zapomnisz. Ja wiem jak mam się obchodzić z demonami.

Gość a że ten tego ,,
jesli mnie pytasz co mam na mysli to odpowiem nie wprost - nie powiem komus kto nie umie fruwać: skacz kolo z dachu naucze cie fruwać ;) drastyczny przykład ale różnie może być. nie brać sie za cos czego sie nie rozumie to 1 zasada zdrowego życia

Gość ja proszę o
łoż kurwa nie wiedziałem żeś po prostu czub. ok sorki uciekam. skoro mnie przejżałeś i mój spisek to powinienes wiedziec ze kocham kobiety i wielu pomogłem, nie zalezy mi na ich cierpieniu a jak chcesz to dawaj energie byle dużo. jestem chaotą jeśli wiesz co to znaczy to uważaj bo jak zaczniesz wojnę astralną to już po tobie pajacu. mam za sobą legiony :P

Gość Parapsycholog
Nie rozumiem a co chcesz powiedzieć? Ja wiedziałem, że zaraz pojawią się demony. Ale mam na nich skuteczny sposób, wiem jak oni działąją!

Gość aronzo bello
jak pajacyku dawaj bom głodny. duzo energi zasrańcu

Gość Parapsycholog
No już następny demon się wpisuję. Ale dzisiaj zrobię z wami prządek. Bo mój wpis jest skierowany do cierpiących kobiet a nie do demonów z piekła.

Gość aronzo bello
cienias jestes bo to ja 1 ta sama osoba hehehe mośiek jesteś i tyle i g się znasz na linkowaniu, mnie uczyły najsilniejsze wampiry energetyczne chyba w tym zasranym kraju i dobrze radze tym kobietom by nie słuchały takiego debila jak ty. nawet nie widzisz że pisze 1 osoba. pizda jestes i tyle. skocz mi na pagony. nara

Gość Parapsycholog
Dziś zrobię z wami porządek, bo wiem jak demony działają! A to ma być rada dla cierpiących kobiet.

Gość _Azazel
Witaj :) Już niebawem się spotkamy, tym razem w Otchałani...

Gość Parapsycholog
No następny demon się odezwał. nawet ortografii nie znał. Byś może, że w piekle jest inna ortografia. Wybaczcie panie ale na razie muszę się rozprawić z demonami i przeczytajcie co napisałem na początku. Wiem. że diabły są dokuczające. Ale dzisiaj rozprawią się z nimi!

Gość Parapsycholog
Niebawem nie, bo zam swoją datą która jeszcze trochę potrwa.

Gość _Azazel
Ty hipokrycka ludzka pchło, bądź tak łaskawa nie wypowiadać się w tematach o których nie masz pojęcia... Jednakże, Twoja głupota, śmiertelniku jest nieograniczona więc z przyjmnością oddam Cię w opiekę Abbadonowi :) Szykuj się, król zstąpił

Gość para ale nienormalny chyba
kurwa i musze chleb wpierdalać bo straszysz tą energią a chuja idzie... linki ci sie zerwały frajerze? nie bede ponaglał. dawaj natychmiast swoja energie fiucie bo nie chce mi sie pisać do takiego tępaka. pisałem nara wiec czekam zjebie...

Gość Parapsycholog
Następna szatanica się odezwała. proszę nie odezwij się więcej, bo cię potrącą do piekła. byłem na dzisiejszą sesję przygotowany i wiem jak się rozprawić w wysłannikami szatana.

Gość para ale nienormalny chyba
prócz: "_Azazel" to pisała 1 ta sama osoba czyli ja ty wszo ludzka. koncze bo widze tylko pisac umiesz a nawet grama energii nie umiesz przesłać. ciptok jestes i tyle. szkoda czasu a mogło być fajnie, bym cie zorał w astralu śmieciu ale laików nie ranię. żegnam gnido.

Gość Parapsycholog
No następny diabełek się odezwał. Dzisiaj chcą wszystkich diabełków wysłać do piekła. Bylem na to przygotowany i wiedziałem co mnie czeka. A kobietom cierpiącym zalecam wejść do początkującego wpisu. Wiem, że demoni są uparte i myślą, że mają rację. Ale dzisiaj rozprawię się nz nimi!

Gość Parapsycholog
Następna damascenka, jesteś sprawdzona!

Ty też jesteś sprawdzony. Sprawdziłam cię, twoją aurę i stan twojej duszy. Twój opiekun cię opuścił i jesteś sam. Biedny ty...

Gość Parapsycholog
Damesceno, wiem,że jesteś wysłanniczką szatana, i spiepszaj stąd!