Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parapsycholog

Sposób na skuteczne odkochanie

Polecane posty

Gość Parapsycholog
Muszę teź wspomnieć, iż regularnie masturbuję się przed plakatem niewolnicy Isaury, po czym udaję się na pobliskie bagno w celu skonsumowania spleśniałej kiełbasy toruńskiej, mającej zbawienny wpływ na moją potencję. :O

Gość Parapsycholog
Ja się z wami wysłannikami piekła rozprawię. Bo zmam waszą mentalność!!!!

Gość tytusiątko piździerko
on i piekło heh widac od razu ze zna je tylko z biblii. post katolickie dziecko poczytało o wizualizacjach i linkowaniu i odnalazło w sobie "misję życia" w pomaganiu kobietom... debil nie wie ze moze bardziej zaszkodzic nie tłumacząc o co biega i tak ogolnikowo piszac. leki ty brał ? anusiaku zajebany... do szpitala wracaj czym prędzej pajacu

Gość Parapsycholog
Pachnę peruwiańskimi rodzynkami i kleszczem, który zagnieździł się pod skórą bawoła Ponadto zalatuję subtelnie moczem woźnej ze skansenu - Muzeum Ziemi Kieleckiej :(

Gość Parapsycholog
No gdzie jesteście diabły i demony, zaraz zrobię z wami porządek, bo wiem jak was okężnać.

Parapsycholog, a jesz kupe? Tu wszyscy niefajni z pomarańczowymi nickami jedzom kupe.

Gość Parapsycholog
ma byś okęłzłnać

Gość dzis jest o niebo przyjemniej
na tym temacie

Gość Parapsycholog
00.19 następny podszywacz i i demom z piekła. Jutro zrobię z nimi porządek. A dzsiaj idą spać.

Gość Parapsycholog
Śmiesznie będzie kiedy prześcieradło wspomagane duzymi ilościami łykanego przeze mnie hormonu młodości prosto od Piotra Frączewskiego, przedostanie się na druga stronę mojego jestestwa a następnie zwinięte wdzięcznie we wstęgę Moebiusta wyfrunie na dach mojej zabytkowej chaty z delty Gangesu, skąd swobodnym wzbije sie lotem polując na kaczki o wyjatkowo obfitych odchodach. A następnie przyaportuje je do domu wraz z dużą ilością majonezu ukradzionego z lewej dolnej półki sklepu Tesco, oczywiście. Z serdecznymi pozdrowieniami od klanu zajęcy polnych :)

co sie tutaj dzieje?O albo groznie jest :( ,bo autor straszy albo smiesznie za sprawa jego podszywow :D a ja tak zinnej beczki :) czy mozesz tez sprawic ,by osoba na ktorej mi zalezy zakochala sie we mnie do szalenstwa ? czy zajmujesz sie tylko i wylacznie odczynianiem milosci ?

Gość tytusiątko piździerko
można tak zrobić tylko ten młotek ci w tym nie pomoże bo za cienki jest. tylko pomyśl - na chuj ci miłość z przymusu... debilizm i tyle zmuszać kogoś jak niewolnika do czegoś. nawet jesli bedzie nieswiadom tego. tylko kobieta może coś takiego pragnąć...

a kto tu mowi o zmuszaniu kogos do czegos ? jak znasz tego kogos ,spotykacie sie i cos miedzy wami jest ? nie chodzi o jakis platoniczny obiekt westchnien tylko o kogos realnego :O skoro autor potrafi odczyniac milosc ,moze potrafi tez pchac ludzi ku sobie? odwzajemniona milosc jest piekniejszym doznaniem niz bolesne odkochiwanie sie w kims :( pytam z czystej ciekawosci :)

Gość MarcoPoloo
Jezeli jest to kobieta mojego zycia to bym sie z nia zaczal calowac...ewetualnie cos wiecej

Gość yb865n4by3
z ciekawości to pisałem że da sie tylko pomysl ze różnie bywa w życiu i dzis sie kochacie, za rok tez ale chemia minie kiedys i byc moze on zechce odejsc. jak go teraz zategujesz magia to nie odejdzie - moze od razu go do klatki wsadź co? a może zombie chcesz kochać? każdy ma swoją wolną wolę i nie chodzi tu o to pierdolenie o wolnej woli danej przed=z niby boga. tylko fajfus pomoze ci zniewolić drugiego człowieka, tylko śmieć ludzki może to zrobić bo normalny człowiek woli bez magii by samemu uczucie sie rozwinęło. aż tak zakompleksiona jestes ze sama go nie rozkochasz tylko aż magii potrezbujesz? eeeeee laska widze chcesz przyspieszać życie... moze od razu dziecko i szczesliwa rodzinkę ci wyczarowac? pomysl nim o cos poprosisz bo widze młodziutka jestes. a jak ci sie go odechce to przyjdziesz skamlec by go odegnać? nie rob sobie zabawy z ludzkich uczuc. one maja kurewsko wielka moc i moze sie ci popieprzyc ostro jak takiemu debilowi dasz w tym mieszać... a pokochac to pokocha nie to nie, tak ma byc i koniec, to ty masz sie starac o niego on o ciebie a nie czarymary... oj te baby.... naiwna jestes jesli myslisz ze w taki sposob szczesliwy zwiazek zbudujesz. magia to co innego. to ŻYCIE. nie fajerwerki i hokus pokus

Ten parapsycholog to niezly gnoj. Kiedys pisalam z nim emaile. Oferowal pomoc. Tak naprawde to stary zboczeniec. Podajcie mu swoje emaile, on Wam poprzysyla jakies modly, zdjecia, bedzie wypytywal o szczegoly zycia osobistego, a gdy juz mu zaufacie, to uzalezni Was od siebie, beda rozmowy o seksie. Nie wierzcie mu. To zly czlowiek.

Gość yb865n4by3
a no widać że to jakis popapraniec a w dodatku nie majacy pojęcia o tym co pisze... tępić ścierwo.

yb865n4 ja nie pisze ze mysle ze tak zbuduje szczesliwy zwiazek:O ciekawi mnie tylko czy ten ktos kto pisze ,ze odczynia milosc potrafi tez "dzialac" w druga strone :) i to wszystko o czym piszesz ,jest dla mnie oczywistoscia :O najlepszym z urokow jest urok osobisty :D i tego uroku nie dadza zadne czary :D

Gość yb865n4by3
toż przecież skoro wiesz to co atrakcji szukasz ;) widać gołym okiem że umie tylko co i gada. jakoś zyjęa i energii nic a nic sie nie doczekałem.... ani przerwać ani dać miłości ścierwo nie potrafi i tyle