Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bambi_

wierzycie w to?

Polecane posty

Gość Bambi_

Makarony zwiększony apetyt na makaron świadczy o uczuciu samotności. Zawsze gdy masz apetyt na makaron postaraj się znaleźć sobie towarzystwo. Nigdy nie jedz sam. Czekolada jest naturalnym antydepresantem. Apetyt na czekoladę świadczyć może o nastroju depresyjnym postaraj znaleźć się lepszy sposób na poprawienie humoru. Stężenie hormonów szczęścia zwiększa się pod wpływem ruchu. Mięso - zwiększony apetyt na mięso świadczy o ukrytej złości. Zastanów się co Cię frustruje i znajdź sposób na rozładowanie złości.

Gość CrK
Bzdura. To na co masz ochotę to albo łakomstwo albo brak mikroelementów które zawierają dane produkty, to dlatego dzieci czasem wyjadają tynk ze ścian albo wcinają własne gile.

Większych bzur dawno nie czytałam :D Jestem potowrną złośnicą a jakoś mięsa szczerze nie znoszę🖐️ Gdy chce nam się konretnego produktu, to nasz organizm wysyła nam sygnał, że potrzebuje składników w nim zawartych, a nie jestem samotna - a dobra, wpierdziele sobie spaghetii po bolońsku :D

Gość Bambi_
Pamiętam jak jadłam tynk ze ściany pod oknem :D Jedna dziura była mojego brata a druga moja:D:D Haha :)

Gość Ot co ....
O czekoladzie i mięsie słyszałam, o makaronie nie. O mięsie czytałam, że nadmierne spożywanie mięsa generuje agresję i złość w człowieku

Gość gumka myszka
bambi - bez dwóch zdań zgadzam sie co do czekolady czekolada i banany z makaronem się nie zgadzam, z miesem też nie

Gość Księżyc w pełni....
Polskie społeczeństwo jest bardzo agresywne i pełne złości, polskie społeczeństwo spożywa bardzo dużo mięsa, ciekawe ...

wniosek: jestem w normie ale moglabym schudnac - orzesz! :) u mnie problem jest taki ze ja jestem za leniwa do gotowania i zakupow. jakby mi ktos dowiozl do domu warzywa to bym jadla wiecej zdrowych posilkow :)