Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojjjjjjjjjjjest

Nie podoba mi się 99% facetów, Czy jestem normalna? :(

Polecane posty

Gość cojjjjjjjjjjjest

np randka przez internet ,poznaje kogos w ciemno ,fajnie sie gada..pokazuje swoja fotke no i....inaczej go sobie wyobrazalam :( na portalach randkowych jest podobnie, fotka nie pokazuje rzeczywistosci w 100% . A panów w moim typie jest tam niewielu... w realu jest w sumie podobnie , podrywają mnie tacy co nie trzeba , ktos mi sie podoba? - seksualny zbok , ruchacz - inteligencja żaby ( przepraszam ze obrażam żaby:O ) - niepewny swojej orientacji albo ktos w stylu ''raz dziewczynka raz chłopaczek'' - zajęty - w ogole mną nie zainteresowany Jestem skazana na przeciętnego zwyczajnego faceta???! Wiem ze zycie to nie tylko uroda, nie piszcie ze uroda z wiekiem przemija bo to bzdura, ktos kto za młodosci jest ładny ,przystojny bedzie taki za 50 lat ,tylko starszy, nie jestem modelką ,ale b.atrakcyjną dziewczyna ,mam swoje wymagania, mam zainteresowania ,niektore typowo męskie, studiuje , mam wlasną dzialanosc od 19 roku zycia, mysle ze dobrze zarabiam ,na nic mi nie brakuje ale jestem sama :(

Gość Egg4
a jaki jest twój typ faceta, kto ze znaych ci sie podoba? możeś ty les

Jeśli jesteś bardzo atrakcyjna i niezależna to masz wielu kandydatów. Jak masz ich bardzo dużo, to możesz przebierać i kaprysić. To że niewielu Ci się podoba, oznacza że masz bardzo gęste sito i bardzo dużo wymagań. Jeśli chcesz coś zmienić - wybierz 3-4 NAJWAŻNIEJSZE cechy i skup się na nich. Po drugie - skoro podrywają Cię tacy którzy kompletnie Ci nie pasują, to znaczy że wysyłasz im takie sygnały. To znaczy, ze jakoś ich przyciągasz. Może ubierasz się agresywnie ...

Gość Babajagainia
jaki typ ci się podoba opisz i może daj linka do przykładowych zdjęć aktorów modelów.

Gość Egg4
Dobra już wszystko jasne. Obstawiam że za dużego powodzenia to ty też nie masz bo uroda raczej nie grzeszysz. Musisz czekać cierpliwie aż ci się taki William trafi. Jest to całkiem możliwe bo troche takich facetów jest, mówię o urodzie.

No jeśli ty lecisz ma piękną buzię, to nie wyjdzie Ci to na dobre. Każda buzia kiedyś się zestarzeje, roztyje (wyjątek - Sean Connery). Po drugie - jak założysz rodzinę i spotkasz potem jeszcze ładniejsza buzie to co ... Napisz może jakie cechy charaktery ma mieć facet. To ew. mogę coś doradzić jak chcesz ...

Gość dfgdfghfjhg
wlasnie...wyglad i ubior duzo mowi o człowieku, jesli ubierzesz sie bazarowo-mlodziezowo to przyciągniesz ruchaczy , dresów ,wiejskich lowelasów ; szaro-buro jak laska z oazy wtedy masz wokol siebie typowych ''wierzacych'' sweterek ,spodenki ,okularki ,nuda i bida z nędzą inteligentny+ przystojny + bogaty - kazda o takim marzy ,popyt jest a podaży brak 🖐️

@dfgdfghfjhg Napisałaś: inteligentny+ przystojny + bogaty Czy jesteś pewna że to najlepszy wybór? Bo np. na Twoje kryterium łapie się przystojny, inteligentny i bogaty pedofil. Albo Przystojny, inteligentny i bogaty gangster. Są ludzie inteligentni, przystojni i bogaci którzy nie mają żadnych uczuć wyższych. Którzy biją żony, dzieci i idą po trupach. Przemyśl to.